Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 24 Cursuri în Științele vieții

Cursurile de studiu oferă studenților adulți o privire mai atentă la o gamă largă de subiecte fără constrângerile asociate cu obținerea unui grad formal. Răspândind durata între așteptările lunare sau anuale, absolvenții de liceu pot găsi o experiență riguroasă de învățare care să le susțină interesele.

Ce este un curs în științele vieții? Un curs în științele vieții acoperă, de obicei, concepte referitoare la organisme și ecosisteme vii. Categoriile generale de studiu pot include agricultura, silvicultura, pescuitul, biochimia, ecologia și etimologia. În cadrul acestor categorii, elevii se pot afla în studiile de biologie și chimie care se ocupă de nutriție, asistență medicală, legături chimice și moleculare, procese celulare, genetică și sisteme de viață. Sustenabilitatea produselor alimentare și a agriculturii cu resurse naturale poate fi, de asemenea, acoperită.

Elevii cu un background în științele vieții dezvoltă abilități de echipă în organizare și conducere. Ele sunt deseori multitasking capabile să revizuiască datele, să analizeze punctele tari și punctele slabe și să ofere soluții durabile. Acestea sunt orientate spre detaliu și se concentrează pe procesele de raționalizare pentru a maximiza rentabilitatea. Acestea sunt abilități de angajare excepționale care se traduc dincolo de domeniul științelor vieții.

Natura studiului științelor vieții se pretează bine programelor instituționale online, oferind o opțiune accesibilă și accesibilă. Este dificil să comparăm costurile programelor între instituțiile individuale și modul de livrare datorită cerințelor specifice de proiectare a cursului. Prin urmare, cel mai bine este să consultați cu instituția preferată costul actual de participare.

Există numeroase oportunități de angajare pentru studenții care practică știința vieții. Posibilitățile de angajare includ om de știință biomedicale, biochimist, asociat de cercetare clinică și farmacist industrial. Patologia patologică este o altă opțiune cu o concentrație biologică sau chimică, însă există o trecere în revistă cu zone suplimentare. Lucrând ca educator, pledând pentru schimbarea de mediu ca administrator non-profit sau expert în politica de resurse, și acționând ca un consultant pentru corporații sau entități guvernamentale sunt de asemenea zone de oportunitate.

Cercetătorii sunt capabili să înțeleagă conceptele de științe ale vieții cu o perspectivă globală, fie prin învățământul la distanță sau printr-o instituție locală. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

24 Rezultate din Științele vieții

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului Zoo Animal Caregiver din Madrid

Puține profesii pot oferi oamenilor cât mai multe compensații decât cele legate de animalele sălbatice.

Acest curs de îngrijire a animalelor în grădinile zoologice (față în față, la Madrid) respectă specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare).

În final veți avea titlul de îngrijitor de animale al grădinii zoologice și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din sector, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului de Îngrijitor de cai din Madrid

Acest curs de îngrijire a calului (față în față, la Madrid) respectă specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare). La final veți avea diploma de cal Career și certificatele corespunzătoare.

Veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din sector, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Din ce în ce mai mulți oameni învață să călărească pentru plăcere, să cumpere cai sau să formeze șuruburi. Lipsa specialiștilor specializați în îngrijirea cailor și întreținerea facilităților devine din ce în ce mai evidentă în fiecare zi, deci profesioniștii sunt necesari în acest domeniu.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Kinsale College

Horticultura durabila / Permacultura este un curs bazat pe știință, oferind o experiență practică și vastă de învățare într-o comunitate unică și înfloritoare de colegiu. ... [+]

Horticultură durabilă / Permacultura

Horticultura durabila / Permacultura este un curs bazat pe știință, oferind o experiență practică și vastă de învățare într-o comunitate unică și înfloritoare de colegiu. Kinsale are o tradiție puternică de alimentație și agricultură, precum și oferă un mediu aproape idilic pentru explorarea ecologiei și a mediului natural. Cursul este un amestec de discuții bazate pe clasă, activități practice, vizite la fața locului, cursuri de masterat de la o serie de specialiști în vizită și de lucru în grup de proiecte.

Despre curs

Horticultura durabila / Permacultura este un curs bazat pe știință, oferind o experiență practică și vastă de învățare într-o comunitate unică și înfloritoare de colegiu. Kinsale are o tradiție puternică de alimentație și agricultură, precum și oferă un mediu aproape idilic pentru explorarea ecologiei și a mediului natural. Cursul este un amestec de discuții bazate pe clasă, activități practice, vizite la fața locului, cursuri de masterat de la o serie de specialiști în vizită și de lucru în grup de proiecte. Aspectele practice ale cursului includ:... [-]

Irlanda Kinsale
Contactează şcoala
Engleză
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Formarea pentru CCI gătit dietetice este un alt mod pentru bucătari, profesioniști în domeniul economiei acasă și de nutriție și, de asemenea, pentru noii participanți la ... [+]

Studiu

Calificarea suplimentară pentru gătit dietetic este și nu va mai fi limitat la spitale sau de casele de ingrijire medicala, dar acum, de asemenea, în catering și restaurante zona corporative în vederea creșterii intoleranțe alimentare, alergii și boală tarife speciale un simplu necesitate.

perspective

Formarea pentru CCI gătit dietetice este un alt mod pentru bucătari, profesioniști în domeniul economiei acasă și de nutriție și, de asemenea, pentru noii participanți laterale cu experiență profesională, pentru a crește atractivitatea pe piața forței de muncă.

bucătari Dieta

manager de bucătărie în casele de bătrâni, spitale manager de bucătărie în cantine companiei, bufetelor Șef de Dietetică în hotel și restaurant de afaceri ridicat ... [-]
Germania Germany Online
Octombrie 2019
Germană
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Distance Learning Centre

Garden Design - Curs de nivel 3 pot ajuta elevii să învețe principiile de proiectare în horticultură, și pentru a obține o cunoaștere excelentă și o experiență de utiliza ... [+]

Garden Design - Curs de nivel 3 pot ajuta elevii să învețe principiile de proiectare în horticultură, și pentru a obține o cunoaștere excelentă și o experiență de utilizare plante și caracteristici de grădină.

Acest curs de studiu acasă este proiectat ușor de urmat de unități, cu exerciții de set și misiuni de-a lungul drum pentru a se asigura că înțelegeți zonele acoperite.

Elevii vor avea acces la un tutore personal experimentat prin e-mail, care deține o diplomă în Botanică (Hons BSc).

Cursul acoperă următoarele unități:

Unitate One - Garden Design & You Unitate Doi - Ce Good Design Realizeaza Unitatea de trei - Pornirea la Design Unitatea de patru - Importanta Solurilor & Site-uri Unitatea de cinci - Începând cu Real Design de lucru Unitatea de șase - Planificare Unitatea de Seven - Proiectare de Interes Unitatea de Opt - Apa din Gradina Unitate Nouă - Copii și animale de companie Unitate Zece - Gradinarit pentru utilizatorii cu handicap, persoane vârstnice și grădină de siguranță Unitatea de Eleven - Întreținere & Întreținere Unitatea de Doisprezece - Structuri din grădina Unitatea de Treisprezece - dvs. de marketing de afaceri Garden Design Unitatea de Paisprezece - trucuri de comerț ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
120 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UK Open College

GCSE internațională în domeniul științei (Premiul Double) își propune să imprime un corp sistematic de cunoștințe și fapte științifice, precum și o înțelegere a conceptel ... [+]

GCSE internațională în domeniul științei (Premiul Double) își propune să imprime un corp sistematic de cunoștințe și fapte științifice, precum și o înțelegere a conceptelor științifice, principii, teme și modele. Abilitățile experimentale bazate pe tehnici corecte și sigure de laborator sunt dezvoltate, precum și capacitatea elevilor de a forma ipoteze și experimente de proiectare pentru a le testa. Această calificare cu un singur nivel este evaluată prin intermediul a trei lucrări - una în fiecare din chimie, biologie si fizica. Studenții primesc două clase de la A International GCSE * la G.

Calificarea: IGCSE combinate Science (Premiul Double) Acreditate: Da QCF Recunoscută: Da Organism de atribuire: Edexcel Data începerii: Oricând - Ne înscrie 365 de zile pe an Durata: Flexibil - aprox 300 ore - 12 luni Suport Max Obiective de curs Un corp sistematic Īmpartasirea de cunoștințe științifice și fapte, precum și o înțelegere a conceptelor științifice, principii, teme și modele aprecierea în continuare elevilor cu privire la caracterul practic al științei, dezvoltarea aptitudinilor experimentale bazate pe tehnici corecte și sigure de laborator Dezvolta o apreciere a importanței muncii experimentale exacte a metodei științifice și de raportare Dezvoltarea capacității studenților de a forma ipoteze și experimente de proiectare pentru a le testa Și de a dezvolta o Sustain de bucurie, și interes, lumea științifică Promoveze o apreciere a importanței științei în contexte mai largi personale, sociale, de mediu, economice și tehnologice, cu luarea în considerare a problemelor etice Programă ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
300 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Inchbald School of Design

Inchbald Scoala de Design pionier gradina design de formare in Marea Britanie, oferind cursuri care s-au axat pe design de gradina pentru mediul casnic. Acest lucru rămân ... [+]

Cursuri în Garden Design

Inchbald Scoala de Design pionier gradina design de formare in Marea Britanie, oferind cursuri care s-au axat pe design de gradina pentru mediul casnic. Acest lucru rămâne specialitatea noastră, dar ne-am extins și rafinat cursurile noastre de design de gradina pentru a găzdui creșterea cererii de profesionalism.

Scoala de design de gradina menține legături puternice cu profesia de design de grădină care să ne permită să plaseze studenții cu designeri stabilit. Vom continua să ne mândrie pe succesul studenților noștri pe piață. Față-alergători din lumea de design de gradina includ Inchbald de grădină absolvenți de design.

Cursurile noastre Garden Design ... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
COQUIS

Invata arta enogastronomy, transforma pasiunea într-o profesie, se angajeze în lumea de gătit care achiziționează toată expertiza în profunzime, printr-o serie de studii ... [+]

Invata arta enogastronomy, transforma pasiunea într-o profesie, se angajeze în lumea de gătit care achiziționează toată expertiza în profunzime, printr-o serie de studii articulate și calificate, împărțite în teorie și practică lecții: Cursul integrate de bucătărie coquis învață competențe fundamentale care ar putea să urmeze un bucatar profesionist de la sol în sus, iar apoi începe cariera care lucrează în industria restaurantelor.

destinatari

Culinărie curs profesional de noapte este pentru cei care nu au experiență de muncă și are dorința de a învăța elementele de bază ale bucătăriei pentru a intra imediat într-un context profesional, cu un nivel de calificare recunoscut de către industrie.... [-]

Italia Rome
Octombrie 2019
Italiană
La zi
27 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lurleen B Wallace Community College

Programul Forest Technology trenuri de studenți pentru funcția de tehnician silvic. Tehnicianul este un angajat care lucrează sub conducerea unui profesionist (grad BS) f ... [+]

Forest Technology

Programul Forest Technology trenuri de studenți pentru funcția de tehnician silvic. Tehnicianul este un angajat care lucrează sub conducerea unui profesionist (grad BS) forestier și va întreprinde pe teren, care este necesară pentru a gestiona pădure. O cariera ca un tehnician pădure implică o varietate de locuri de muncă dificile, inclusiv inventarul cherestea, achiziții, întreținerea drumurilor forestiere, gestionarea pădurilor, îmbunătățirea suport pădure, foc și controlul dăunătorilor, sol și de conservare a apei, de gestionare a faunei sălbatice, planificare recolta, exploatare forestieră, cartografie, și topografie. Tehnicieni lucrează în afara în toate tipurile de vreme și au de a face ceva de lucru de birou.... [-]

Statele Unite ale Americii Andalusia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fleming College

Carierei forestiere Tehnician va apela la tine, dacă sunteți pasionat în aer liber, și în cauză pentru gestionarea responsabilă a resurselor forestiere. ... [+]

Carierei forestiere Tehnician va apela la tine, dacă sunteți pasionat în aer liber, și în cauză pentru gestionarea responsabilă a resurselor forestiere.

Repere Programul

Ca un tehnician forestier, puteți fi o parte dintr-o comunitate de apropiați de bărbați și femei din întreaga țară, care fac o diferenta in mediul nostru. Programul forestiere Fleming College este cea mai mare din Canada. În acest program de doi ani, veți dobândi abilități de a lucra eficient în managementul resurselor naturale - învățarea abilităților forestiere tradiționale, cum ar fi înconjurând și identificarea copac, plus cum să lucreze cu ArcMap, GPS și alte software de înaltă tehnologie.... [-]

Canada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fleming College

Programul de pește și Wildlife Tehnician te poate duce într-o carieră plină de satisfacții, care combină dragostea ta de în aer liber și a interesului deosebit pentru peș ... [+]

Programul de pește și Wildlife Tehnician te poate duce într-o carieră plină de satisfacții, care combină dragostea ta de în aer liber și a interesului deosebit pentru pește și faunei sălbatice, cu un angajament de a managementului resurselor responsabil.

Repere Programul Pe langa sesiunile de clasă de învățare teoria și aptitudinile necesare pentru hands-on de lucru, veți petrece o cantitate semnificativă de timp în munca de pește și de laborator faunei sălbatice, și să participe la numeroase excursii în câmpul. În semestrul 3, vei participa la o tabără de o săptămână domeniu pescuitului în cazul în care va fi de lucru în bărci mici, de manipulare plase capcana si pești vii. În timpul excursii de teren vă va practica pescuitului aptitudini de management și să învețe despre logistica implicate în proiectarea și punerea în aplicare a proiectelor pe teren, inclusiv trecere prin vad în apă în mișcare în timp ce purta un rucsac. Veți fi, de asemenea, petrece timp considerabil în plante învățare sălbatic, de păsări și de identificare mamifer abilitățile, teledetecție cum ar fi urmărirea animalelor pe teren accidentat, și efectuarea observațiilor sălbatice în toate condițiile meteorologice, inclusiv ploaie, zăpadă adâncă, și temperaturi extreme. De ce să alegeți Fleming Programul nostru este singurul din Ontario acreditat de American Wildlife Association Technology Nord (NAWTA). Fleming este unul din doar doua colegii din provincie, oferind un program de pește și Wildlife, iar singura situat în sudul Ontario. Cuprinzător de formare, provocator veți primi în acest program, facilitată de facultate cu experiență... [-]
Canada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fleming College

Acvacultura presupune o serie de activități, legate în principal de agricultura pește și fructe de mare marine și de apă dulce. Industria somon reprezintă majoritatea ope ... [+]

Acvacultura presupune o serie de activități, legate în principal de agricultura pește și fructe de mare marine și de apă dulce. Industria somon reprezintă majoritatea operațiunilor de acvacultură din Canada.

Repere Programul

Acest program comprimat, un an este singurul program acvacultură oferit ca un Certificat postuniversitar în Ontario. Operații acvacultura Food cuprinde o mare varietate de specii și tehnici de cultură. În plus față de producția de alimente, activități de acvacultură includ producția de pește pentru conservare, și de producție pentru specie ornamentala. Cererea globală pentru produsele de acvacultură este în creștere, împreună cu cererile de administrare, durabilitatea și siguranța alimentară și securitatea. Acest program unic combină:... [-]

Canada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Brazilia este una dintre cele mai mari de cereale și carne țări producătoare din lume. Astfel, disciplinele oferite vizează studenții se angajează în mai multe aspecte le ... [+]

Brazilia este una dintre cele mai mari de cereale și carne țări producătoare din lume. Astfel, disciplinele oferite drept scop implicarea elevilor în mai multe aspecte legate de producția agricolă și de animale durabilă la tropice. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a studia în diferite campusuri UNESP și, prin urmare, dobândesc cunoștințe despre abordări diferite de producție și de cercetare în domeniul științelor agricole în Brazilia.

Cursuri: - Tencuiala biodegradabile și aditivi pentru alimente de aplicare - Biodiversitatea și de frumusețe și Utility de produse naturale - Biodiversitatea în coastă Systems - Biodiversitate de ciuperci - de reproducție autogame Specii - Ecophysiology de Culturi Bioenergie - Evoluția plantelor patogeni în Agricultură - Larviculture de pești tropicali - Măsurarea Sustenabilitatea în sistemele agricole - Metode pentru optimizarea utilizării a echipamentelor de aplicare a pesticidelor - Dezvoltare Profesională și etică științifică - Biologie semințe și Fiziologie - stress si imunitatea - Tehnici de rumegătoare Nutrition Research - Subiecte pentru agricultură și dezvoltare - Înțelegerea gene, Genetica si Genomics : New ferestrele deschise în Stiinte Agricole... [-]

Brazilia São Paulo
Contactează şcoala
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Career Institute

O carieră în horticultură este perfect pentru persoanele care iubesc grădinărit, le place să lucreze în aer liber, și doresc să pună lor de management, proiectare, planif ... [+]

A carieră în horticultură este perfect pentru persoanele care iubesc grădinărit, le place să lucreze în aer liber, și doresc să pună lor de management, proiectare, planificare, știință și abilități tehnice pentru o bună utilizare. La ICI, vom introduce pentru a vă un curs de cuprinzător horticultură pe care le înzestrează cu abilitățile necesare pentru a avea succes în acest domeniu.

Schiță curs Propagarea plantelor Protecția plantelor Amenajare a teritoriului & Garden Design Culturi Viticultură Cultivarea de flori tăiate Tehnologie horticol Plante organice Cultivarea permaculture horticultură ornamentale Managementul motive Gazon Managementul Nature Park Arboricultură Perspectivele de carieră ... [-]
Regatul Unit London
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
International Career Institute

ICI permite floare cariera ta la propriu si la figurat cu nostru curs de design floristica. Pentru a ține pasul cu standardele din domeniu, cursul nostru este dezvoltat m ... [+]

ICI permite floare cariera ta la propriu si la figurat cu nostru curs de design floristica. Pentru a ține pasul cu standardele din domeniu, cursul nostru este dezvoltat mai ales de florari cu experienta. Ne sunt dedicate în oferindu-vă educație Floristica de calitate pentru a lărgi cunoștințele și perfecționa abilitățile în domeniu.

Schiță curs Introducere Crearea de aranjamente florale angajare Începând cu propria floare magazin Obținerea și păstrarea clienților Perspectivele de carieră

Noștri absolvenți de curs Floristica petrec fiecare zi de lucru luminând viața oamenilor cu creativitatea lor în aranjarea florilor. In plus, ei ajung să câștige extrem de bine în acest loc de muncă interesant. Fie că este obtinerea angajat într-un magazin de flori stabilit sau deschide propria afacere florar pentru o mai mare libertate și câștiguri financiare, ICI poate ajuta să-l atingă.... [-]

Regatul Unit London
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză