Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 116 Studii de Curs în Științe sociale

Științe sociale se întind mai multe domenii, inclusiv psihologie, sociologie, științe politice, și antropologie. Științele sociale folosesc metode științifice pentru a studia fenomen social. Indiferent dacă alegeți să urmărească o diplomă de licență, masterat, doctorat, sau pur și simplu să ia o clasă de îmbogățire personală, există mai multe opțiuni de curs disponibile.

Ce este un curs în domeniul științelor sociale? Indiferent de domeniul specific de studiu, studenții care iau un curs în domeniul științelor sociale se pot aștepta să se concentreze pe metoda științifică și teoria. Cele mai multe cursuri în științele sociale sunt bazate pe cercetare, construirea de cunoștințe de teorii stabilite și împingând limitele a ceea ce este deja cunoscut prin cercetări suplimentare. Cursuri în științele sociale variază foarte mult în funcție de teren. Studenții interesați în psihologie se pot aștepta să ia cursuri în psihologie de dezvoltare, clinica, sociale, și cognitivă. Cursuri de Sociologie se concentreze asupra grupurilor sociale și interacțiuni.Cei antropologie studierea explora experienta umana holistică, inclusiv componentele culturale, economice, și istorice ale societății.

Studenții care iau un curs în una dintre științele sociale obține o înțelegere mai profundă a constructelor sociale și culturale care alcătuiesc experiența umană. Deoarece studiul științelor sociale învață metoda științifică, aceasta oferă, de asemenea, o bază pentru efectuarea cercetarii viitoare.

Cursuri Științe sociale varia foarte mult în costuri, în funcție de domeniul specific de studiu, universitatea, și țara. Pentru a afla mai multe despre costurile cursurilor, explora programe și domenii care sunteti cel mai interesat.

Perspectivele de locuri de muncă pentru cei care studiaza stiintele sociale sunt la fel de ample ca câmpurile în sine. Din asistent social la antropolog, există oportunități pentru o varietate de ocupații. Unii studenți aleg să urmeze un doctorat și apoi fie preda, desfășura activități de cercetare, sau intră în practica privată.Alții câștiga o diplomă de licență și apoi introduce o cariera in domeniul sanatatii mintale, educație, sau politică. Cu cursuri în domeniul științelor sociale, elevii sunt pregătiți pentru a lucra într-o varietate de oameni centrate ocupații.

Oricare ar fi domeniul de interes, există cursuri în domeniul științelor sociale disponibile. Fie ca sunteti un profesionist ocupat în speranța de a lua un curs unic sau cineva în considerare un program full-time, veți găsi cursuri adaptate pentru a se potrivi orice program. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

116 Rezultate din Științe sociale

University of California, Berkeley

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP) oferă o oportunitate unică de a vizita studenții internaționali pentru a lua cursuri de înaltă calitate alături de stude ... [+]

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP) oferă o oportunitate unică de a vizita studenții internaționali pentru a lua cursuri de înaltă calitate alături de studenții de la UC Berkeley într-un program de studii pe termen scurt în străinătate pentru unul sau două semestre. BISP oferă sponsorizarea și scrisoarea de invitație necesară pentru a obține o viză de student pentru studenții calificați, care se înscriu în cursuri pe bază de plată. De asemenea, oferim un program robust de activități și sprijin pentru studenții care obțin experiența mult mai căutată "Experiența Berkeley".

În fiecare semestru, BISP sponsorizează peste 350 de studenți internaționali vizitați din întreaga lume, care se bucură de experiența de a lua cursuri la faimosul UC Berkeley. Ei au tendința de a face destul de bine aici și au o experiență fantastică atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Studenții BISP transferă adesea aceste cursuri înapoi la universitățile lor de origine pentru cerințele lor de grad.... [-]

Statele Unite ale Americii Berkeley
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campbellsville University

Programul IELP este un program rezidențial de patru săptămâni în cadrul Centrului pentru Educație Internațională, care se concentrează pe dezvoltarea abilităților de conv ... [+]

Program intensiv de învățare în engleză și program de imersiune a culturii americane . Programul IELP este un program rezidențial de patru săptămâni în cadrul Centrului pentru Educație Internațională, care se concentrează pe dezvoltarea abilităților de conversație în limba engleză, expunerea la experiența academică universitară americană și expunerea la cultura și experiența artistică americană.

[-]
Statele Unite ale Americii Campbellsville
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Ești interesat în procesul de învățare a limbii mai frecvent vorbită în lume? XJTLU oferă cursuri de non-grade în chineza mandarină pentru elevii incepator, intermediar, ... [+]

Livrarea Desigur chineză este interactiv și "hands-on", cu accent pe activitățile de stimulare, astfel încât aveți limba așa cum ați face în situații reale. Modulele sublinia ascultare, vorbire, citire și scriere, care să permită elevilor să învețe limba și cultura chineză într-un mod pe tot parcursul. Elevii se pot studia în primăvară, vara, toamna și semestre.

Repere "Hands-on" livrarea de cursuri interactive și Concentreaza-te pe activitati, cum ar fi situații de viață reală de stimulare Accent pe ascultare, vorbire, citire și scriere Predare clasa mica - nu mai mult de 20 de studenți Personal didactic de înaltă calificare - pe... [-]
China Suzhou
Septembrie 2020
Chinez
Part time
1 - 1 semestru
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bayswater College

Exploreaza Londra este un curs de limba engleza standard, combinat cu activitati conduse de profesori la Londra dupa orele de curs. În fiecare săptămână explorăm o temă ș ... [+]

Exploreaza Londra este un curs de limba engleza standard, combinat cu activitati conduse de profesori la Londra dupa orele de curs.

În fiecare săptămână explorăm o temă și am dezvoltat un curriculum bazat pe sarcini care vă va permite să interacționați cu londonezii și să cunoașteți orașul împreună cu profesorul dvs.

Cursul vă va ajuta:

Practicați engleza pe care ați învățat-o în sala de clasă, în timp ce explorați subiecte tematice la Londra împreună cu colegii de clasă.

Fapte cheie:30 lecții pe săptămână20 lecții de dimineață Standard Engleză10 lecții de activități la Londra împreună cu profesorul tău

Asteptati-va la orele de clasa in fiecare zi!... [-]

Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
1 - 11 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Accademia del Lusso

Obiectivele cursului: să pregătească studenții în limba italiană, să le învețe despre cultura italiană ... [+]

Cursuri pregătitoare sunt disponibile pentru cei care s-au înscris deja la un curs de masterat, de 1 an intensiv sau de 3 ani la Accademia del Lusso . Ele au loc în lunile care preced fiecare an universitar, de obicei între iulie și octombrie.

Cursurile pregătitoare sunt adresate studenților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice înainte de a începe cursul de modă sau de design la Accademia del Lusso . Ele servesc, de asemenea, pentru a ajuta elevii să facă primul pas spre o integrare reușită în noul lor mediu social și profesional din Milano.

Obiectivele cursului

Pentru a pregăti elevii în limba italiană, învățați-le despre cultura italiană... [-]

Italia Milano
Contactează şcoala
Italiană,Engleză
La zi
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Acest curs de management urban și teorii de dezvoltare oferă cea mai recentă teorie privind dezvoltarea și managementul urban. Îi ghidează pe participanți prin teoriile u ... [+]

Managementul urban și dezvoltarea teoriilor

Teoriile de management urban și dezvoltare (UMDT) sunt concepute pentru persoanele care contribuie sau doresc să contribuie la dezvoltarea durabilă holistică și echitabilă a orașelor. Îi ghidează pe participanți prin teoriile urbane economice, sociale și de mediu și le leagă cele mai noi teorii ale managementului, inclusiv teoriile privind politicile, planurile, finanțele și structurile de guvernanță. Oferă cunoștințe pentru a analiza dezvoltarea urbană și pentru a gestiona orașele viitorului.

Ce voi învăța?

Cursul oferă un set de teorii ale managementului urban și ale dezvoltării atent selectate pe care le veți vedea reflectate prin practica în marile orașe în timpul excursiilor academice din Olanda. Veți vedea cum pot fi aplicate gentrificarea, patrimoniul urban, orașele verzi și alte teorii importante pentru a ajuta la gestionarea orașelor.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Scuola Leonardo Da Vinci

Cursul nostru "La Dolce Vita" 50 este oferit în diferite locații în toate locațiile noastre (Florența, Milano, Roma și Siena), 4 orașe fascinante care vă vor încânta cu i ... [+]

Cursul "La Dolce Vita" 50

Oferite de școlile noastre din Florența, Milano, Roma și Siena.

Cursul nostru "La Dolce Vita" 50 este oferit în diferite locații în toate locațiile noastre (Florența, Milano, Roma și Siena), 4 orașe fascinante care vă vor încânta cu istoria și ofertele lor culturale. Poate fi luat pentru una sau două săptămâni la date prestabilite.

Cursul este organizat în 2 părți: primul este dedicat studierii limbii cu 4 lecții pe zi de curs intensiv de limbă italiană, care are loc dimineața, iar al doilea este dedicat culturii și recreerii, cu un program bogat de după-amiaza și seara.

Recomandat pentru: studenți adulți care doresc să-și reîmprospățească sau să-și îmbunătățească abilitățile în limba italiană și în același timp să guste plăcerea unei vacanțe italiene, între evenimente culinare, expoziții culturale și excursii care îi vor face să se simtă ca pe setul de " La Dolce Vita "! Scopul cursului se află, de fapt, în titlul său: "Dolce Vita" italiană, ca în celebrul film Fellini, este subiectul programului special inclus în acest curs, unde participanții se vor bucura să descopere ce Dolce Vita este ca și de ce este invidiat de mulți în lume.... [-]

Italia Florenţa Milano Roma Siena  + 1 Mai mult
Martie 2020
Italiană
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Adler

Aprobat de Academia de Terapie Cognitivă, programul nostru online de CBT este o pregătire robustă în abilitățile acestei modalități atât de necesare. În timpul studențilo ... [+]

CBT online

Această ofertă CBT online este un program de sine stătător pentru cei care nu pot participa la certificatul nostru CBT în persoană în Toronto.

Certificat în CBT pentru practicieni clinici

Cost: 895 USD HST pe modul

Repere de curs:Acest program conține două niveluri; Fundamentele CBT și practica avansată CBT; elevii pot lua unul sau ambele niveluriFiecare nivel necesită 36 ore / trebuie finalizat în maximum 12 săptămâniStudenții vor solicita practică cu clienții (vii sau „batjocoritori”)Vă rugăm să rețineți că aceste cursuri au frecvent o listă de așteptare (vezi mai jos)Prezentare generală a programului CBT

Aprobat de Academia de Terapie Cognitivă, programul nostru online de CBT este o pregătire robustă în abilitățile acestei modalități atât de necesare. În timpul studenților, studenții continuă prin prelegeri scrise, discuții, studii de caz și demonstrații video și îndeplinesc sarcini de practică pe parcurs. Studenții primesc feedback personalizat, atent, de la o echipă de învățământ veteran cunoscută pentru a face învățarea online distractivă și interesantă. Deși de origine canadiană, programul online CBT este de natură cuprinzătoare și conceput cu o audiență largă de studenți în minte, atât din punct de vedere cultural, cât și în ceea ce privește diversitatea practicilor. Vă rugăm să rețineți că este necesară o fluență orală și scrisă în limba engleză.... [-]

Canada Toronto
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
DiploFoundation

Diplomații sunt membri ai unei profesii dezvoltate de-a lungul mai multor secole. Dar de ce mai avem nevoie de ele într-o lume transformată prin comunicații electronice? ... [+]

Cursuri de Top în Științe sociale. De ce avem nevoie de diplomați?

Diplomații sunt membri ai unei profesii dezvoltate de-a lungul mai multor secole. Dar de ce mai avem nevoie de ele într-o lume transformată prin comunicații electronice? Acest curs examinează natura diplomației; când este potrivit; avantajele și dezavantajele diferitelor metode diplomatice; și lexiconul diplomației.

Până la sfârșitul acestui curs, participanții ar trebui să poată:

Descrieți și explicați cu claritate forma și funcțiile sistemului diplomatic mondial contemporan.Identificați și descrieți diferitele etape ale negocierilor, obiectivele pentru fiecare etapă și tehnici pentru asigurarea unui acord, oferind exemple din practica diplomatică.Comparați și contrastați diferitele misiuni, birouri, conferințe, tehnici și proceduri ale diplomației bilaterale și multilaterale.Analizați ce contribuie la o mediere de succes.Justificați rolul Summit-urilor și locul lor în arena de negocieri.Apărați valoarea diplomației cu autoritate și entuziasm.Recenzii de curs... [-]
Malta Msida
Februarie 2020
Engleză
Part time
10 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Global School for Entrepreneurship

Fiecare destinație are un subiect și o ședere de două luni. În Amsterdam, veți descoperi ADN-ul dvs. antreprenorial în compania unor clatite olandeze delicioase și pantof ... [+]

Programul Anului GAP

Călătorește în întreaga Europă și descoperă patru dintre cele mai mari orașe ale sale.

Fiecare destinație are un subiect și o ședere de două luni. În Amsterdam, veți descoperi ADN-ul dvs. antreprenorial în compania unor clatite olandeze delicioase și pantofi de lemn. În Paris, veți dezlănțui creativitatea cu inspirația brânzei și a vinului. În Berlin, veți fi scufundați în lumea digitală și în decorul urban al bratwurst și bere. În sfârșit, în Italia, veți găsi și sărbători această descoperire cu o mare pizza

Nu este o școală obișnuită Global School for Entrepreneurship nu ar trebui să se simtă ca o școală. Elevii nu ar trebui să se comporte ca studenți. Să facem mai bine împreună! Căutăm să dezvoltăm antreprenorii de mâine. Vrei să te alături mișcării noastre în educația antreprenorială?... [-]

Ţările de Jos Amsterdam Franţa Paris Germania Berlin Italia Florenţa  + 4 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Acest program vizează atât absolvenți recent, cât și absolvenți în domeniile Științe Politice, Marketing, Jurnalism, Drept sau Relații Internaționale; în ceea ce privește ... [+]

OBIECTIVE:

Elevii care trec cu succes acest program:

Ei pot participa sau conduce o campanie electoralăEi vor ști cum să se ocupe de cele mai recente instrumente de marketing.Ei vor cunoaște toate tehnicile de votare și vor putea să le interpreteze.Ei vor învăța tehnici de vorbire publică.Ei vor cunoaște contextul politicii din străinătate, precum și cele mai comune practici din alte medii.Ei vor putea să elaboreze eficient o strategie de branding personal.DIRECTAT LA:

Acest program vizează atât absolvenți recent, cât și absolvenți în domeniile Științe Politice, Marketing, Jurnalism, Drept sau Relații Internaționale; în ceea ce privește profesioniștii cu studii superioare și experiență în lumea politică care doresc să-și îmbunătățească abilitățile personale.... [-]

Spania Madrid
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Fundación Universitaria Popayán - Univida

Programul de comunicare socială în modul virtual oferit de FUP urmărește să contribuie la dezvoltarea regiunii și a țării prin formarea profesioniștilor integrali, cu un ... [+]

Titlu: Comunicator social Modalitate: 100% Virtual Durata: 8 semestre Cod SNIES: 106233 Registru calificat: Rezoluția 07548 din 12 aprilie 2017 - valabilă 7 ani

Programul de comunicare socială în modul virtual oferit de FUP urmărește să contribuie la dezvoltarea regiunii și a țării prin formarea profesioniștilor integrali, cu un înalt spirit de etică și responsabilitate socială, angajați în timp și pe teritoriul lor, cu o pregătire solidă Teoretice și metodologice de a contribui din disciplina lor la dialogul dintre diferiți actori sociali și soluționarea pașnică și dialogică a conflictelor, profesioniști capabili să analizeze, interpreteze și înțeleagă diferite procese sociale, politice și culturale, acționând ca mediator în procesele participative de inovare, dezvoltare schimbarea socială și integrarea creativă în mediile de comunicare digitală prin generarea și gestionarea conținutului.... [-]

Columbia Popayán
Înscriere Deschisă
Spanish (Colombia)
La zi
Part time
8 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Acest curs de expertiză privind protocolul și organizarea evenimentelor, prezentat de Institutul Seneca, răspunde necesității ca întreprinderile și instituțiile să aibă p ... [+]

Cursuri de Top în Științe sociale.

Acest curs de expertiză privind protocolul și organizarea evenimentelor, prezentat de Institutul Seneca , răspunde necesității ca întreprinderile și instituțiile să aibă pregătiți profesioniști în ambele domenii pentru a gestiona diferite tipuri de acte, în conformitate cu protocolul.

Întrucât organizarea fiecărui eveniment urmărește anumite obiective, planificarea acestuia este esențială pentru atingerea acestora, deci este necesar să se acorde atenție protocolului de structură, protocolului de management și protocolului de eficiență, pentru a atinge obiectivele stabilite, păstrând imaginea corporativă sau instituțională și participarea la diferitele segmente de public pe care o are o organizație.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spanish (Spain)
6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
VERITAS

Cheia pentru sănătate și fericire constă în găsirea mijloacelor, a practicilor și a mentalității pentru a duce un stil de viață durabil. Sănătatea este mai mult decât o c ... [+]

Prezentare generalăDurata: 12 săptămâniLimba: englezăTermeni: toamna, primavara,Credit: 14-16

Cheia pentru sănătate și fericire constă în găsirea mijloacelor, a practicilor și a mentalității pentru a duce un stil de viață durabil. Sănătatea este mai mult decât o condiție fizică. A deveni conștienți de unele dintre elementele critice ale bunăstării, iar practicile de prevenire a stresului sunt esențiale pentru o mai bună calitate a vieții.

Alegeți 4 dintre următoarele cursuri pentru un certificat în:Wellness și PsihologieCosta Rican Sănătate și Medicină TropicalăAbordări holistice ale sănătățiiIntroducere în nutrițieTerapie fizică și dezintoxicare pentru leziuni sportivePsihologia sănătățiiRezolvarea conflictelor și asistența medicalăPrincipiile entomologiei medicale în tropiceIntroducere în baza fizică și chimică a vieții de zi cu ziIntroducere în genetică: aplicații curente... [-]
Costa Rica San Jose
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Manhattan College

Acest program integrează discuții în clasă cu oficiali guvernamentali și experți care practică legea în New York City. Vizitele la locații renumite, cum ar fi Curtea Supr ... [+]

Guvern, Relații Internaționale și Drept

Acest program integrează discuții în clasă cu oficiali guvernamentali și experți care practică legea în New York City. Vizitele la locații renumite, cum ar fi Curtea Supremă de Stat din New York, oferă oportunități o dată pe parcursul vieții pentru a afla unde se practică legea.

În timpul programului, participanții vor reuni și se vor întâlni cu foști și actuali aleși oficiali, precum și vor vizita firme care practică drept internațional și arbitraj. Participanții vor lua sesiuni la clădirea instanței penale din New York, predate de un grefier și vor participa la procese reale. Elevii vor avea ocazia să se întâlnească cu oficiali din instituțiile de învățământ superior pentru a afla despre oportunitățile lor de a studia un LLM și JD pentru studenții naționali și internaționali din New York.... [-]

Statele Unite ale Americii Bronxul
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză