ACADEMICCOURSES

Compară 5 Studii de Curs în Știința mediului

Având un curs în domeniul științelor de mediu oferă studenților posibilitatea de a înțelege provocările planetare care au fost declanșate de oameni, împreună cu cele care au avut loc prin mijloace naturale. Acest curs se referă la mai multe discipline, inclusiv biologie, chimie, fizică și științe.

Poate vă întrebați, ceea ce este un curs în științele mediului? În acest domeniu de studiu, elevii învață despre geologie, chimie, fizică, ecologie, biologie, și științele pământului. Științe sociale, cum ar fi științe politice și economie, joacă de asemenea un rol în curriculum. În plus, enrollees vor învăța despre poluanți și contaminanți periculoase din sol, aer, și corpurilor de apă. Deoarece oamenii de știință de mediu trebuie să respecte reglementările guvernamentale, respectarea legislativă este acoperit, de asemenea. Elevii vor învăța să culeagă date, analiza fapte, și rapoarte despre concluziile lor scrie.

Cunoștințele acumulate prin educație îmbogățește studenți 'trăiește în multe feluri.Prin completarea unui curs în acest domeniu de studiu, oamenii de știință obține competență în complexitatea și inter-relaționarea mediului. De asemenea, ei devin de angajare în domenii de carieră legate de mediu.

Costul unui curs vor varia în funcție de instituție, formatul de livrare, precum și durata de clase. Unele cursuri sunt oferite online în timp ce alții întâlni în persoană pe campusuri. Ar fi înțelept să contacteze universitate sunteți interesat în participarea a afla structurile de taxe specifice.

După terminarea unui program de studii în științele mediului, un absolvent cu o diplomă în acest domeniu poate căuta diverse oportunități de angajare. Cursuri poate duce la posturi ca un tehnician știință, analist teren, asistent de cercetare, om de știință de mediu, lider de proiect, manager de program, consultant, sau proprietar al unei companii.Nu sunt locuri de muncă din întreaga lume care folosesc cunoaștere a ecosistemelor, inclusiv de lucru cu scurgeri de ulei, schimbările climatice, animale pe cale de dispariție, și probleme de poluare. Pentru persoane fizice deja angajate în aceste domenii, continuarea studiilor poate aduce avansarea în carieră.

Dacă sunteți atras de păstrarea pământ ca sănătos și sigur posibil, acest curs ar putea fi perfect pentru viitorul vostru. Pentru a începe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

5 Rezultate din Știința mediului Filter

Curs în managementul calității aerului în mediu

Mälardalen University
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
4 săptămâni
Engleză
Online

În acest curs, veți afla despre cei mai frecventi poluanți ai aerului și despre emisiile acestora. Veți învăța cum să monitorizați, să evaluați și să modelați distribuția polu ...

Citeste mai mult

Abordarea provocărilor de mediu pentru un curs de viitor durabil - Universitatea din York

FutureLearn
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
4 săptămâni
Engleză
Online

Descoperiți modul în care cercetarea de mediu poate informa modul în care răspundem și rezolvăm problemele majore de mediu din zilele noastre.

Citeste mai mult

Instrumente de management urban pentru schimbările climatice

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Cursuri
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Instrumentul de management urban pentru schimbările climatice este dezvoltat în comun cu UN-HABITAT. Acest curs oferă instrumente de management pentru factorii de decizie urba ...

Citeste mai mult

Desigur - istoria mediului și a naturii în brazilia

UniEVANGÉLICA
Cursuri
Mart 2021
<
3 săptămâni
Engleză
Campus

La finalul modulului, elevii ar trebui să fie în măsură să: înțeleagă rolul problemelor naturii și societății în formarea istoriei brazilian. Au dobândit cunoștințe de bază de ...

Citeste mai mult

Come Rain or Shine: Understanding the Weather Course - University of Reading

FutureLearn
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
3 săptămâni
Engleză
Online

Înțelegeți și explorați procesele fizice din spatele vremii.

Citeste mai mult