$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Cursuri în Învățământ secundar

Cursurile predau învățământul specializat pentru un anumit subiect, ceea ce duce adesea la obținerea unui certificat sau a unei diplome. Durata de finalizare variază în funcție de program și student. Ce este un curs în învățământul secundar? Acest curs pregătește studenții să lucreze cu adolescenți într-un mediu educațional. Cursurile predau pedagogia și oferă instruire… Citeste mai mult

Cursurile predau învățământul specializat pentru un anumit subiect, ceea ce duce adesea la obținerea unui certificat sau a unei diplome. Durata de finalizare variază în funcție de program și student.

Ce este un curs în învățământul secundar? Acest curs pregătește studenții să lucreze cu adolescenți într-un mediu educațional. Cursurile predau pedagogia și oferă instruire practică, precum și tehnici de educație pentru tineri. Elevii pot avea parte de experiența practică inclusă ca parte a cursurilor. Cercetătorii pot lua cursuri suplimentare pentru certificări suplimentare în matematică și engleză, dacă se dorește. Sau participanții la curs pot folosi gradul lor existent și experiența profesională de lucru pentru a trece în clasă. În doar 30 de săptămâni, cursul poate fi finalizat, deși multe pot dura până la un an.

Managementul timpului, abilitățile de conducere și organizare se adaptează bine în afara mediului de clasă. Elevii pot folosi aceste abilități în locurile de muncă actuale sau potențiale, precum și în comunitate și acasă.

Locația, durata și statutul de înscriere vor afecta toate costurile cursului. Cele mai multe cursuri oferă site-uri web pentru a răspunde la întrebări financiare sau pentru a avea acces la oameni.

Cei care au terminat un curs în învățământul secundar continuă să lucreze în licee. Trecerea acestui curs le permite elevilor să-și folosească cunoștințele existente pentru a deveni profesori. Cei care absolvesc programe alternative de certificare trebuie să completeze, de asemenea, orice testare solicitată de stat sau țară înainte de începerea angajării în clasă. Consilierii oferă o varietate de ajutoare informative și sfaturi pentru a pregăti elevii pentru obiectivele lor de carieră. Cercetătorii au folosit aceste certificări cu experiența lor din lumea reală pentru a aduce perspective proaspete adolescenților în clasă. În plus, studenții pot lucra cu cei care își caută GED sau programe de predare a limbii pentru adulți sau de limba engleză ca oa doua limbă pentru absolvenții de bilingve.

Cursurile full-time și part-time sunt oferite pentru licențe la majoritatea instituțiilor. Începeți-vă cariera cu o căutare a programului dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
L’Université Catholique Du Congo
Kinshasa, Republica Democrată Congo

Studenții care iau programul de agregare a învățământului secundar în gradul superior au în mod normal, examene la sfârșitul celui de al doilea an de licență. Ele sunt puterni ... +

Studenții care iau programul de agregare a învățământului secundar în gradul superior au în mod normal, examene la sfârșitul celui de al doilea an de licență. Ele sunt puternic sfătuiți să urmeze cursul general al programului, în primul an de licență. -
Cursuri
Normă întreagă
Limba franceza
Campus