$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Cursuri în Medicină geriatrică

Având un curs în îngrijire vârstă pregătește pe elevi să lucreze cu bărbații și femeile în vârstă într-o varietate de setări. În populația lumii 's crește, nevoia de ingrijitorii calificați și compasiune crește. Multe persoane interesati de mirare, ceea ce este un curs în îngrijire de vârstă? Studenții înscriși în acest domeniu de studiu sunt pregătiți să sp… Citeste mai mult

Având un curs în îngrijire vârstă pregătește pe elevi să lucreze cu bărbații și femeile în vârstă într-o varietate de setări. În populația lumii 's crește, nevoia de ingrijitorii calificați și compasiune crește.

Multe persoane interesati de mirare, ceea ce este un curs în îngrijire de vârstă? Studenții înscriși în acest domeniu de studiu sunt pregătiți să sprijine cetățenii în vârstă în menținerea independenței, sănătate, bunăstare și. Infirmierele vor fi învățați să recunoască sistemele corpului sanatoase, uite după clientii mai mari "are nevoie de, ajuta cu medicamente, să pregătească rapoarte, și de a ajuta clientii gestionarea activităților zilnice. Conținutul cursului cuprinde, de asemenea, modul în care-tos pentru a interveni atunci când clienții sunt la risc pentru cade, facilitarea sprijinului pentru provocările legate de dementa, pledează pentru persoanele în vârstă, și de lucru etic cu colegii si clientii. Deoarece oamenii imbatranesc diferit, elevii vor fi predate de teorii psihosociale despre procesul de imbatranire.

Aceste cursuri sunt benefice pentru cei atrași de cariera plina de recompense în îngrijire de vârstă. După terminarea cursuri, persoanele care ii ingrijesc sunt pregătiți pentru a satisface nevoile diverse ale clienților lor, în scopul de a promova o viață independentă și sănătoasă.

Costul unui curs variaza in functie de colegiu sau universitate care oferă o. Unele clase sunt predate on-line, în timp ce altele sunt oferite prin intermediul formate din persoane. Ar fi înțelept să contactați școala dorită pentru a afla despre ratele specifice de școlarizare.

Persoanele care iau un curs în îngrijire de vârstă vor găsi o gamă largă de oportunități de carieră disponibile pentru ei. Grija pentru persoanele în vârstă este un domeniu de carieră în creștere, iar lucrătorii cu înaltă pregătire sunt foarte căutat. După terminarea cursurilor, indivizii pot găsi locuri de muncă în poziții de lucru ca asistenti care alapteaza, lucrătorii de îngrijire la domiciliu, furnizorii de respiro, membrii personalului îngrijire medicală la domiciliu sau directori, coordonatori de activitate, consilierii de sănătate acasă, asistenți sociali, și / sau dezvoltatorii imobiliari.

Dacă sunteți atras de a ajuta oamenii in varsta de la comunitate, acest lucru ar putea fi un curs plină de satisfacții de studiu pentru tine. Pentru a începe pe promovarea educației, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Zealand Business College ZBC
Slagelse, Danemarca

Pe baza unei abordări centrate pe persoană, vă concentrați în mod deosebit pe semnificația activității pentru semnificație și calitate sporită a vieții. De asemenea, lucrați c ... +

Pe baza unei abordări centrate pe persoană, vă concentrați în mod deosebit pe semnificația activității pentru semnificație și calitate sporită a vieții. De asemenea, lucrați cu planificarea și evaluarea activităților, atât activități individuale, cât și activități de grup. În cele din urmă, vă veți concentra asupra factorilor de construire a relațiilor, inclusiv asupra importanței comunicării în activități profesionale semnificative la persoanele cu demență. -
Cursuri
Normă întreagă
Danez
Campus