Programe de Curs

Există diferite tipuri de cursuri disponibile: de la cursuri online la cursuri de vară și cursuri intensive. Cursurile pot servi o multitudine de scopuri pentru diferiți studenți: uneori sunt folosite pentru a reduce decalajul între diferitele faze ale studiului academic sau pentru a oferi o antrenare profesională în plus și calificări noi. Există cursuri într-o mare varietate de subiecte, de la cosmetică la inginerie, de la studiul produselor alimentare și al băuturilor la drept și regulamente, de la biologie la modă. Varietatea diferitelor cursuri poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți acum căutarea aruncând o privire la cele mai populare cursuri enumerate mai jos.

Cursuri recent adăugate

Coptering

Cursul pilot privat PPL (H)

Decembrie 13, 2018
Condiții preliminare: Solicitantul trebuie să dețină un certificat de calificare PPL (H) cu clasificare pe timp de noapte, un CPL (H) sau un ATPL (H). Înainte de începerea fazei de instruire a aeronavei cursului IR (H), solicitantul trebuie să fie titularul ratingului AS355N sau să fi aprobat formarea de calificare a acelui tip.

Sky Services

MEP - Evaluarea cu pistoane cu mai multe motoare

Decembrie 13, 2018
Licența permite pilotului să conducă aeronave multi-motor.

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Curs de styling

Decembrie 12, 2018
În acest curs de interior și de produs de styling veți obține toate instruirile necesare pentru a crea spații atractive pentru a fi fotografiate și, astfel, să devii un profesionist în acest sector.

Universități în România

Schimbă locația

Care sunt diferitele tipuri de cursuri din care pot alege?

Bun venit pe pagina unde poți descoperi educația prin cursuri de scurtă durată, cursuri online, cursuri la distanță sau cursuri de afaceri. Unii oameni aleg să înceapă cu unul dintre cursurile de scurtă durată și apoi să evolueze către un certificat sau diplomă. Managerii de birou pot alege să își trimită angajații la unul dintre cursurile noastre de formare în carieră pentru a le îmbunătăți cunoștințele și abilitățile. Fie că dorești să urmezi calea Afacerilor și Finanțelor, să studiezi pentru o diplomă universitară, sau pur și simplu vrei să îți îmbunătățești unele aptitudini, poți găsi un curs care să se potrivească cerințelor tale!


Cursuri de scurtă durată

Unii oameni preferă să urmeze niște cursuri de scurtă durată. Cursurile de scurtă durată sunt concepute pentru a-ți oferi competențe specifice în domenii precum Design, Pedagogie, Calculatoare,Inginerie, Psihologie și multe altele. Cursurile scurte variază în durată, dar majoritatea se pot finaliza în câteva zile, câteva săptămâni scurte sau luni. De exemplu, cineva interesat de tehnologia calculatoarelor sau IT ar putea urma câteva cursuri scurte sau ar putea studia pentru un certificat.

Cursurile scurte se potrivesc și celor care au o bază destul de puternică într-un domeniu specific și care doresc o instruire mai intensivă în anumite competențe, precum tehnologia informației, pedagogie sau alte subiecte, și care doresc să devină experți în domeniu în doar câteva săptămâni scurte sau chiar mai puțin.


Cursuri Online

Învățământul online a fost conceput pentru a face față cerințelor profesioniștilor care nu au timp liber și afacerilor care doresc să își extindă educația și opțiunile de instruire, în timp ce își păstrează programele încărcate. Un curs online îți va permite să lucrezi în propriul ritm și atunci când ai timp. Unele dintre aceste cursuri își permit să finalizezi anumite certificări în diferite domenii de studiu destul de repede. Unele sunt foarte specifice, pe când altele au un domeniu de aplicare mai larg. Afacerile își pot trimite câțiva angajați la cursuri online pentru ca aceștia să își îndeplinească o certificare de care au nevoie pentru a obține competențe valoroase în domenii foarte specifice sau subcategorii. Există sute de cursuri online din care poți alege pe acest site, așa că nu ezita și aruncă o privire la ofertele noastre de curs.


Cursuri de învățare la distanță

Prin cursurile de învățare la distanță, precum și la cursurile online, poți urma o educație completă sau doar un curs sau două, depinzând de nevoile și de aspirațiile tale de carieră. Începe lejer și dezvoltă-te adăugând mai multe cursuri la distanță atunci când timpul îți permite! Cursurile la distanță includ multe domenii diferite, precum afaceri, drept, psihologie și tehnologie.

 

CÂTEVA CATEGORII POPULARE DE CURSURI


1. Cursuri de Psihologie

Psihologia
este studiul minții și al comportamentelor, care include motivațiile pentru care oamenii fac anumite lucruri și teorii ale dezvoltării copilului. Un studiu de spihologie te pregătește pentru o carieră în domeniul comportamentului uman și te poate califica să lucrezi ca psiholog clinic, consilier, asistent social, cercetător sau altele. Acest domeniu este la mare cerere și este așteptat să crează datorită nevoii de a înțelege motivația umană și psihologia comportamentului. Unii absolvenți de psihologie lucrează chiar și în domenii precum sport, divertisment sau publicitate.

Ofertele de cursuri în domeniul psihologiei se ocupă cu motivația comportamentului uman, teorii ale dezvoltării umane, psihologie experimentală și nu numai. Acest tip de cursuri îți poate oferi o bază puternică în domeniul psihologiei astfel ca tu să primești aceste cunoștințe și să le dezvolți, combinându-le cu alte cursuri sau programe de studiu.


2. Cursuri de Drept

Domeniul Dreptului se ocupă atât de legea locală, cât și cea internațională și te poate pregăti pentru o carieră în poziția de avocat. Diferite instituții prezentate pe acest site oferă cursuri legate de comunicarea juridică, dar și de alte domenii importante ale legii. Carierele în drept pot fi destul de profitabile și includ munca de avocat în practica privată, consultant juridic, notar și multe altele. Persoanele interesate de domeniul divers al dreptului pot începe cu un curs de scurtă durată și apoi pot evolua spre programe complete.


3.Cursuri de Afaceri

Există multe oferte de cursuri specifice de afaceri din care să alegi, iar angajatorii beneficiază adesea din trimiterea angajaților la astfel de cursuri. Unele cursuri de afaceri abordează modul de a crea talent managerial dintr-un număr mare de angajați în afaceri, dar și modul în care se promovează o performanță de lucru mai bună și o creștere de profit. Aceste cursuri și multe altele oferă o modalitate bună de a crește profitul prin instruirea în rândul angajaților. Aceste cursuri pot fi folosite ca și ”plan pentru îmbunătățirea muncii”, unde angajații sunt trimiși pentru a se dezvolta în domeniul aplicat al afacerilor.

Beneficii

Beneficiile urmării unui curs sunt multe. Nu numai că le permite profesioniștilor ocupați cu munca o modalitate de a se întoarce la școală în timpul lor liber, dar oferă și angajatorilor o metodă prin care să își dezvolte angajații și să le ofere o instruire în plus pentru ca aceștia să poată face față nevoilor în continuă schimbare ale afacerilor.

În plus, mamele ocupate sau alții pot alege cât de mult vor să studieze și când, pe baza propriilor lor interese. Lucrează spre un masterat sau un program avansat, un certificat sau doar o competență despre care dorești să afli mai multe.

Învățământul la distanță este foarte interesant deoarece reprezintă un portal internațional care încurajează oamenii din toate categoriile, naționalitățile și contextele să caute o selecție largă de cursuri și să studieze în propriul lor ritm pentru a-și atinge obicetivele lor de carieră.


Diferențe de Durată și Cost

Pe acest site poți găsi o varietate largă de universități, colegii și școli din care să alegi. Nu ezita și aruncă o privire la diferite școli și compară costurile lor. Aici vei găsi ceva care să se potrivească bugetului și nevoilor tale.

Poți găsi o varietate de materiale de curs pe care le poți folosi, în funcție de dorința ta de a urma un singur curs sau de a te înscrie la un program de stidiu avansat. Caută cursuri în orice de la Afaceri, Comunicare, Contabilitate și Marketing la Drept, Consiliere, Management Hotelier, Fotografie și Arte!