Toate programele noastre de învățare spaniole sunt pe termen scurt, practice și foarte intense și au loc în Spania. Fiecare are obiective diferite, care sunt potrivite în funcție de nevoile dvs. și de stadiul de învățare. Nu ezitați să ne contactați pentru a obține mai multe informații și pentru o evaluare GRATUITă a limbajului dvs.

Diverbo oferă un serviciu personalizat și vă asigură că fiecare elev beneficiază la maximum de o experiență educațională care se potrivește cu cerințele, disponibilitatea și bugetul dvs. specific.

Iată un rezumat al programelor pe care le oferim:

Clasele spaniole (la cerere): Acest program este pentru toate nivelurile. Este un serviciu personalizat care oferă un conținut unic care este personalizat în funcție de nevoile și obiectivele specifice ale studenților. Profesorul se adaptează la timpul și disponibilitatea studenților. Clasele sunt recomandate pentru toate tipurile de profiluri.


Villa Española: Cursul nostru rezidențial de 3 zile combină spaniola de clasă cu profesori cu practică de conversație în orele sociale. Este perfect pentru studenții începători care doresc să lucreze manual cu un profesor și sunt potriviți și elevilor intermediari și / sau de nivel înalt care doresc să lucreze la anumite aspecte ale limbii în timp ce își practică abilitățile de ascultare și de vorbire. Este recomandat în special pentru profesioniștii din domeniul afacerilor./>

Odată ce fundamentele gramaticale sunt stabilite, o limbă trebuie pusă în practică în afara sălii de clasă! Traieste limba in randul spaniolilor si fii cu totul imersata in cultura.

Pueblo Español : Dacă ați avut ore de clasă de gramatică spaniolă și nu aveți suficientă practică de conversație, veți beneficia cu adevărat de imersiunea de 8 zile. Acest program este potrivit pentru studenții care au un nivel intermediar sau mai mare și doresc să-și îmbunătățească abilitățile generale de ascultare și comunicare, să lucreze la fluența lor și să își construiască încrederea în sine. Avem un program care se potrivește perfect cu vârsta, fundalul și motivația pentru învățare!

Cursuri intensive spaniole de 4 zile: Oferim cursuri de gramatică spaniolă intensă de 16 ore înainte de programul de imersiune Pueblo Español . Aceste clase nu sunt obligatorii, dar cu siguranță sunt excelente pentru cei care se află la un nivel minim (A2) gramatică, vocabular, abilități de ascultare și vorbire până la viteză și pregătiți-vă pentru imersiune.


Metodologie/>

Acest lucru face ca cursurile noastre să iasă în evidență de ceilalți:

 • cursuri practice, în care elevii sunt protagoniștii
 • atmosferă stimulantă și distractivă făcută de către facilitatorii noștri specialiști
 • planuri menite să echilibreze și să maximizeze intensitatea învățării
 • activități axate pe îmbunătățirea înțelegerii ascultării, a abilităților de comunicare și a încrederii în sine
 • vorbind doar spaniolă vorbită
 • valoroase rețele sociale
 • o combinație de învățare accelerată și imersiune în cultură pentru o experiență de viață de neuitat!

Rezultate:

Programele noastre sunt pentru dvs. dacă doriți:

 • să dobândească și să consolideze cunoștințele gramaticale
 • îmbunătăți vocabularul, expresiile și fluența ta
 • pentru a vă îmbunătăți încrederea
 • să fie imersați în cultura spaniolă
 • întâlni spanioli din toată Spania
 • o atmosferă stimulativă și distractivă făcută de facilitatorii noștri specialiști

Cine sunt studenții:

Indiferent de vârsta și fondul dvs., avem un program care se potrivește perfect profilului dvs.!

 • Profesioniști de afaceri și entuziaști spanioli
  Vârsta: 24 de ani (vârsta medie 44)
  Elevii pe grup: 5 - 18
  Oportunități de rețea: alți profesioniști, în principal din SUA și Europa. În cursul imersiunii Pueblo Español veți întâlni spanioli de vârste similare și o varietate de profesii și medii de proveniență, provenind din toată Spania.
 • Elevi
  Vârsta: 14-18
  Elevii pe grup: 15-20
  Opțiuni de networking: alți studenți, în special din SUA, Canada și Europa. În cursul cursului Pueblo Español veți trăi cele 8 zile de studenți liceeni spanioli din întreaga Spanie, cu un interes deosebit în învățarea noilor culturi.
 • Studenți universitari / colegii
  Vârsta: 19-23
  Elevii pe grup: 12 - 18
  Opțiuni de rețea: studenți, în special din SUA. În cursul imersiunii Pueblo Español vei trăi cu studenții universitari spanioli care studiază diferite specializări, reprezentând tot Spania.


Cand si unde:/>


Clasele spaniole (la cerere): Disponibilitatea profesorilor este de la 8:00 la 20:00, întotdeauna adaptată nevoilor studenților. Vă recomandăm cel puțin 4 ore de clasă pe săptămână pentru a vedea progresele. Puteți începe cursurile de îndată ce găsim un profesor care să poată preda în timpul pe care îl alegeți. Clasele se desfășoară în sediul nostru din Madrid. Villa Española : Cursul se desfășoară de vineri până duminică în hotelul nostru din Segovia (la o oră de la Madrid). Disponibilitatea depinde de nivelul dvs./strong>

Pueblo Español : Programele se desfășoară în hoteluri de 4 stele, în locuri frumoase de interes cultural ridicat. Disponibilitatea programului în funcție de profilul dvs. Dacă sunteți un profesionist de afaceri sau un entuziast spaniol (de la vârsta de 24 de ani și peste), puteți alege dintr-unul din programele săptămânale care au loc în perioada martie-noiembrie. În lunile de vară, există programe specifice pentru studenți între 13 și 17 ani și un altul pentru studenții universitari / colegi, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani.

Cursuri intensive spaniole de 4 zile: Cursul are loc de luni până joi de la 9:30 la 13:30, în grupuri mici de maxim 6 elevi. Clasele se desfășoară în sediul nostru din Madrid.

Logistică:

Coordonăm totul de la Madrid, unde trebuie să organizați călătoria cu cel puțin o zi înainte de începerea programului. Vă vom întâmpina aici și vom asigura transportul cu autobuzul / autocarul de la Madrid la locurile de întâlnire. Punctul de întâlnire se află lângă sediul principal din Madrid, iar autobuzul pleacă în prima zi a programului. În ultima zi a programului, sunteți adus înapoi în același loc. Sunteți responsabil pentru efectuarea aranjamentelor de călătorie în Madrid (Spania), cazare în Madrid cu o noapte înainte și după program.


Preț:/>

Clasele spaniole: Prețul pe sesiune (60 minute) este de 38 € (fără taxe de înscriere, materiale de clasă incluse, fără taxă suplimentară pentru teste de nivel și evaluări). Există o reducere semnificativă în cazul în care cărțile studenților blochează orele (minimum 20 ore).

Villa Española: Există două opțiuni:
Cursul de weekend cu clase individuale. Acesta este raportul dintre un profesor per student. (Există minimum 2 elevi, maximum 5). Prețul total este de 1.250 € pentru fiecare elev.
Cursul de weekend din clasele de grup. Aceasta include un profesor pentru fiecare 3 elevi. (Există maxim 6 elevi, două grupuri de trei elevi de niveluri similare). Prețul este de 750 EUR pentru fiecare elev. Veți fi informat despre weekend-urile disponibile de îndată ce nivelul dvs. a fost evaluat.

Pueblo Español imersiune: Prețul complet al programului, include cameră și masă completă într-o cameră privată, transportul de la Madrid la locul de desfășurare, activități, excursii, material și asigurări este de 1.950 €.

Studiile și programele universitare: Prețul integral al programului, inclusiv camera completă și bordul într-o cameră comună, transportul de la și de la Madrid la locul de desfășurare, excursii, materiale și asigurări este de 1.380 €. Toți minorii care călătoresc singuri pot rezerva pachet de bun venit și plecare pentru aproximativ 200 de euro. Serviciul include: pickup / drop-off de aeroport, hotelul dvs. din Madrid noaptea inainte / dupa program, mese si chaperoning in timpul sejurului. Singura dvs. cheltuială în timpul programului ar fi băuturi răcoritoare în afara meselor și suvenirurilor!

Cursuri intensive spaniole de 4 zile: Prețul total al claselor intensive spaniole de 4 zile este de 192 EUR. Dacă este rezervat cu cursul Pueblo Español , prețul cursului este de 155 EUR.

Care sunt etapele de aplicare:

 • Cereți mai multe informații!
 • Dacă nu știți la ce nivel vă aflați, vom programa gratuit un test la nivel de evaluare! Într-o conversație de 10 minute, vă putem sfătui ce program vă convine cel mai bine!
 • Verificați disponibilitatea și rezervați o dată!
 • Faceți rezervarea și începeți să vă planificați călătoria spre și din Madrid, Spania
 • Aranjați cazare în Madrid și pregătiți-vă pentru experiența de învățare spaniolă.
 • Revedeți notele și pregătiți-vă pentru a îmbunătăți pentru totdeauna abilitățile mele de vorbire spaniolă!
Program predat în:
Spaniolă
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
3 - 8 zilele
La zi
Price
1,950 EUR
Prețul total al cursului de imersiune de 8 zile Pueblo Español este de € 1.950. Prețul total al claselor intensive spaniole de 4 zile este de 192 EUR.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date