close

Filtre

Vezi rezultatele

Vizualizează Cursuri de Vară de Top în Azerbaidjan 2021

Cursurile de vară online sunt oferite la o mulțime de instituții de învățământ universitar. Studiul online permite studenților să urmeze un curs practic de oriunde în lume. Studenții care caută o experiență netradițională de clasă ar trebui să ia în considerare urmarea unui curs de vară online.Azerbaidjan se află pe continentul asiatic, în partea de est a Transcaucazia. Nume… Citeste mai mult

Cursurile de vară online sunt oferite la o mulțime de instituții de învățământ universitar. Studiul online permite studenților să urmeze un curs practic de oriunde în lume. Studenții care caută o experiență netradițională de clasă ar trebui să ia în considerare urmarea unui curs de vară online.

Azerbaidjan se află pe continentul asiatic, în partea de est a Transcaucazia. Numele oficial al Azerbaidjanului este Republica Azerbaidjan.

Solicită Informații Cele Mai Bune Cursuri de Vară în Azerbaidjan 2021

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Azerbaidjan
format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Nakhchivan State University
Nakhchivan, Azerbaidjan

Specialitatea de Medicina Generala a fost deschis la Facultatea de Medicina NSU în 2011. Durata de educație a specialitatea medicina generala este de 6 ani.

Specialitatea de Medicina Generala a fost deschis la Facultatea de Medicina NSU în 2011. Durata de educație a specialitatea medicina generala este de 6 ani. -
Cursuri de vară
Normă întreagă
Engleză
Sept 2021
Campus