Programe Cursuri de Vară

Cursurile de Vară sunt o modalitate de a dobândi calificări academice valoroase în timpul sesiunii de vară la școli și universități din întreaga lume. Cursurile de vară pot servi o multitudine de scopuri pentru diferiți studenți: uneori sunt folosite pentru a reduce decalajul între diferitele faze ale studiului academic sau pentru a oferi o antrenare profesională în plus și calificări noi. Există cursuri de vară într-o mare varietate de subiecte în Arte, Științe Umane, Afaceri, Științe Biologice și ale Vieții, Inginerie, Tehnologie, Științe Naturale și nu numai. Varietatea diferitelor cursuri de vară poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți acum căutarea aruncând o privire la cele mai populare cursuri de vară enumerate mai jos.

Cursuri de Vară adăugate recent

University of Oxford Language Centre

Curs de limba engleza pre-sesionala de vara

Ianuarie 15, 2019
Centrul de limbă al Universității din Oxford oferă acest curs pregătitor noilor studenți internaționali. Programul intensiv de șase săptămâni este conceput să ofere abilitățile necesare pentru a avea o limbă academică și competențe de alfabetizare pentru a reuși în mediul universitar vorbitor de limbă engleză. Concentrarea sa pe comunicarea academică… [+] scrisă și vorbită te pregătește să faci la un nivel înalt de la începutul cursului. [-]

Sophia University Summer School

Sesiunea de vară în studiile din Asia de Est

Ianuarie 10, 2019
Acesta constă în programul academic de trei săptămâni: sesiunea de vară 1 și sesiunea de vară 2. Această sesiune de vară oferă participanților posibilitatea de a participa la cursuri de studii din Asia de Est și cursuri intensive de limbă japoneză în ambele sesiuni.

European University at St. Petersburg

Școala de vară EUSP: Istoria Rusiei, Arte

Ianuarie 8, 2019
European University at St. Petersburg (EUSP) invită studenții de licență și de masterat, cercetători, jurnaliști și toți cei interesați de studiile ruse să învețe mai multe despre istoria, cultura și stilul de viață modern din Rusia la școala de vară de patru săptămâni.

Universități în România

Schimbă locația