Programe Cursuri de Vară

Cursurile de Vară sunt o modalitate de a dobândi calificări academice valoroase în timpul sesiunii de vară la școli și universități din întreaga lume. Cursurile de vară pot servi o multitudine de scopuri pentru diferiți studenți: uneori sunt folosite pentru a reduce decalajul între diferitele faze ale studiului academic sau pentru a oferi o antrenare profesională în plus și calificări noi. Există cursuri de vară într-o mare varietate de subiecte în Arte, Științe Umane, Afaceri, Științe Biologice și ale Vieții, Inginerie, Tehnologie, Științe Naturale și nu numai. Varietatea diferitelor cursuri de vară poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți acum căutarea aruncând o privire la cele mai populare cursuri de vară enumerate mai jos.

Cursuri de Vară adăugate recent

Wellesley College

Curs de vară: Program pre-colectiv de imersiune

Octombrie 31, 2018
Petreceți-vă vara experiență de viață colegiu de la prima mana. Wellesley College invită elevii de liceu în vârstă și fetele în vârstă să se alăture acestei noi veniri pentru o experiență unică, imersivă în colegiu - Programul Imersiv de la Wellesley Pre-College.

Innes Institute Vienna

Școala internațională de navigare pentru studenți

Octombrie 16, 2018
Această școală de vară este alegerea perfectă pentru studenții și profesioniștii internaționali care doresc să-și modeleze abilitățile de construire a echipelor interculturale și de navigare prin crearea de rețele și interacțiunea cu colegii talentați și interesați din întreaga lume. Acest curs este potrivit pentru toate domeniile academice. În timpul… [+] acestei școli veți naviga în Marea Adriatică și veți descoperi minunatele insule croate cu o mică echipă. Veți petrece împreună un timp amplu, sprijinind și cunoașteți reciproc, în timp ce învățați cum să funcționați într-un grup. Căpitanul profesionist al dvs. va avea grijă de siguranța dvs. și vă va ajuta să organizați timpul la bord, introducându-vă la elementele de bază ale navigației. Dacă aveți experiență în navigație, veți fi provocați și voi. [-]

Manchester Central School of English

Curs: Școala de Vară Junior

Noiembrie 5, 2018
2018 Școala de Vară Junior, Parcul Peel, Campusul Universității din Salford

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Curs de Vară?

Cursurile de vară oferă studenților oportunitatea de a-și accelera învățarea la un program de calificare sau de a-și introduce studiul în cadrul unui program ocupat de lucru. Cursurile de vară sunt oferite in perioada vacanței când studenții cu normă întreagă iau de obicei o pauză de la studiu. Studenții înscriși la un program de studii pot urma un curs de vară care să îi ajute să avanseze, înainte de semestrul de toamnă. Vara poate fi o perioadă bună și pentru a revizui cursuri care au fost urmate înainte, în scopul de a îmbunătăți rezultatele.

Care sunt beneficiile unui Curs de Vară?

Un curs de vară poate oferi studenților o varietate de beneficii precum șansa de a avansa în studii pentru a putea absolvi un program universitar la timp. Profesioniștii care lucrează își pot lua concediu mai ușor pentru a putea studia vara. Cursurile de vară pot oferi aceleași beneficii ca și alte cursuri, ceea ce include calificări suplimentare, abilități și cunoștințe potrivite pentru îmbunătățirea funcționării întru-un mediu de lucru.

Ce se studiază la un Curs de Vară?

Cursurile de vară sunt disponibile în mai multe subiecte pentru toate disciplinele academice. Există cursuri de vară în limbi, arte, studii de afaceri, inginerie și tehnologie, drept, științe și studii umaniste. De exemplu, un student ar putea alege să se înscrie la un Curs de Vară în Tehnologia Măsurării cu Laser în Sankt Petersburg sau la un Curs de Vară ca Stilist de Modă în Milano.

La ce fel de îmbunătățire în carieră te poți aștepta cu un Curs de Vară?

Cursurile de vară oferă calificări academice îmbunătățite, ceea ce se dovedește a fi benefic în căutarea unui loc de muncă, pentru promovări sau schimbări de carieră. Fie că urmezi un curs individual, un program certificat, un program de diplomă sau unul universitar, cursurile de vară pot contribui la îmbunătățirea generală a perspectivelor de carieră care rezultă din aceste programe. Cursurile de vară au loc într-un moment în care mulți oameni își iau concediu, iar asta poate fi o oportunitate bună pentru a merge mai departe.

Cât costă un Curs de Vară?

Costurile urmării unui curs de vară pot varia de la o școală la alta, de la o țară la alta și de la un subiect la altul. Cel mai bine este să contactezi universitatea, colegiul comunitar sau școala tehnică ce oferă cursul de vară dorit pentru a afla cât de mult costă acesta. Departamentul de admitere al școlii te poate ajuta să estimezi și alte costuri suplimentare, pe lângă taxa de școlarizare, dacă vrei să locuiești în apropiere de campus, de exemplu. Contactează departamentul de admitere al școlii pentru mai multe informații legate de prețul unui curs de vară folosind formularul online de pe pagina de informații a programului.

De ce să faci un Curs de Vară Online?

Un curs de vară online îți poate oferi aceleași beneficii ca și un curs de vară în campus fără a trebui să mai faci naveta. Studenții și profesorii beneficiază de sisteme de e-learning care sunt folosite cu grijă pe întreaga perioadă de studiu în predare, angajare, atribuire și comunicare. Studenții înscriși la cursuri de vară online pot comunica între ei folosind forumuri de clasă, conferințe web, chat și alte metode de contactare electronică. Calificarea rezultată de la un curs de vară urmat online este egală calificării primite de un student care a făcut cursul în campus.

Cursurile de vară sunt disponibile la universități din întreaga lume și în multe domenii diferite. Află mai multe despre studiul pe perioada verii care te va ajuta să avansezi, să obți credite adiționale sau o licență profesională, sau sa te bucuri de un curs de vară pentru dezvoltarea personală.