Citește Descrierea Oficială

Teoria izolată

Folosim cele mai recente materiale didactice de ultimă oră pentru toate cursurile noastre teoretice și faceți toate studiile la facilitățile noastre de instruire din Göteborg. Prețurile includ toate cărțile, graficele și echipamentele de navigație pentru teorie. Am selectat cu atenție cele mai bune cărți și manuale de pe piață pentru cursurile noastre.

ATPL cu teoria (IR)

EASA ATPL H cursuri teoretice cu normă întreagă. Folosim o combinație de cărți din Oxford, Nordion și Wagtendonk. Antrenamentul teoretic este împărțit în două părți, ambele cu o durată de șase săptămâni. Fiecare parte cuprinde cursuri de clasă urmate de examene. Există 14 subiecți în cursul elicopterului ATPL, teoria IR este inclusă în curs. Pregătirea teoretică constă în Teoria ATPL de la școala de teren 650 de ore.

Preț și durată

59 000 SEK / 6 săptămâni examene 6 săptămâni examene

Teoria PPL

EASA PPL H. În cursul elicopterului PPL există 9 subiecți și aveți opțiunea de a avea unele dintre cărți în limba dvs. proprie. Toate prelegerile se fac în limba engleză sau în limba scandinavă, în funcție de nevoile individuale.

Preț și durată

30 000 SEK / program individual

IR

EASA IR H. Există 4-7 subiecți, în funcție de nivelul titularului licenței. Toate prelegerile se fac în limba engleză și folosim o combinație de cărți de la Oxford, Nordion și Wagtendonk.

Preț și durată

24 000 SEK / program individual

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Northern Air Training »

Ultima actualizare March 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
12 săptămâni
La zi
Price
59,000 SEK
pentru ATPL cu teoria (IR). 30 000 SEK pentru teoria PPL. 24 000 SEK pentru IR
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date