Cursuri de spaniolă internă pentru companii

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish proiecte Think in Spanish cursuri personalizate în colaborare cu echipa de resurse umane a fiecărui client. Drept urmare, programele noastre se extind dincolo de spaniola generală și de afaceri pentru a include și alte aspecte menite să asigure că angajații dobândesc o comandă fluentă și eficientă a spaniolei în raport cu principalele domenii de interes, responsabilități și cultură corporativă.

Cursurile noastre personalizate pun, de asemenea, un accent deosebit pe importanța competenței interculturale, care este o abilitate crucială pentru succesul profesional și corporativ într-un mediu de afaceri globalizat.

În ceea ce privește metodele noastre de predare, cursurile noastre oferă posibilitatea de a practica spaniola în situații comunicative din viața reală. Fiecare program include în mod firesc timpul de clasă dedicat perfecționării celor patru abilități de comunicare (vorbire, ascultare, citire și scriere) folosind prezentări, corespondență, minute, rapoarte, oferte și social media etc. și acordând o atenție deosebită gramaticii, vocabularului, pronunției și intonație și cultură generală și corporativă. În afară de aceasta, includem clase în situații profesionale din viața reală, însoțind și îndrumând profesioniștii în diverse situații și sarcini cotidiene, permițându-ne să monitorizăm progresul, să optimizăm învățarea și să maximizăm oportunitățile oferite de imersiune.

120814_congresos1copia.jpg

Palatul Congreselor și Expozițiilor din León

Program predat în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Vezi 2 mai multe cursuri de la Think in Spanish »

Ultima actualizare Septembrie 11, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
- Rezervare pentru înregistrare: 300 €. Pentru taxe de școlarizare, vă rugăm să ne contactați.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date