Citește Descrierea Oficială

Cursuri de limba germană în Berlin

Cursul nostru pe tot parcursul anului în capitala Germaniei

Un oraș al superlativelor

Cu peste 3 milioane de locuitori, Berlinul nu este doar cel mai mare oraș din Germania, ci și cel mai plin de viață. Centrul economic, cultural și educațional important găzduiește numeroase universități, colegii și instituții de cercetare. În fiecare an, principalele festivaluri de film, concerte și premii de teatru au loc în capitală. Cele mai renumite atracții includ Poarta Brandenburg, Reichstag și celebra mila comercială de-a lungul Kurfürstendamm.

Berlin într-o lumină nouă

De la reunificarea Germaniei, noua și vechea capitală a Germaniei a strălucit într-o splendoare fără precedent. Magnetismul orașului a fost cunoscut în toată lumea chiar înainte de cel de-al doilea război mondial și de neegalat în Europa.

Un loc perfect pentru a învăța limba germană

Berlinul este probabil orașul cel mai cosmopolit și internațional din Germania. Din acest motiv, este un loc perfect pentru studenții din întreaga lume nu numai pentru a învăța limba, dar și pentru a afla mai multe despre istoria, politica și cultura Germaniei. În plus, se pot bucura de numeroasele oportunități pe care acest oraș impresionant le poate oferi: concerte, cinematografe, muzee, atracții, magazine, sport, pub-uri, grădini de bere și discoteci.

Cea mai nouă locație a cursului

Începând cu iunie 2014, așteptăm studenții noștri la cea mai nouă locație de curs a Institutului Humboldt din centrul Berlinului. Primul nostru curs pe tot parcursul anului, în nordul Republicii, oferă o varietate de impresii și întâlniri culturale în orașul cel mai internațional și istoric al Germaniei. În acest oraș bate inima artistică, politică și economică a Germaniei.

navetiștii oferte

Locația cursului Berlin-Mitte oferă, de asemenea, o ofertă de cursuri multi-fatete pentru persoanele care călătoresc în străinătate: dacă doriți să învățați germană dimineața *, seara * sau doar sâmbăta * - avem cursul potrivit pentru nevoile dvs. Sunteți bineveniți să vă testați nivelul german în institutul nostru înainte de curs (taxă 15,00 €). Taxa va fi taxată cu o înregistrare cu prețul cursului. Vă rugăm să faceți o programare prin telefon: 49 (0) 30 5551 3221. Alternativ, vă puteți determina nivelul de limba germană utilizând testul nostru online. Cu toate acestea, testul online nu înlocuiește testul de plasare în prima zi a cursului.

Două orașe - un curs

Cu oferta noastră combinată, puteți experimenta în mod activ Berlinul și Constance și, astfel, două regiuni complet diferite ale Germaniei într-un timp foarte scurt. Pe de o parte, capitala Germaniei, cu peste 3,3 milioane de locuitori, este cel mai mare și mai viu oraș din țară, cu un număr imens de atracții și oferte culturale. Pe de altă parte, Constance, aparent liniștită, cu doar 85.000 de locuitori, care este considerată a fi unul dintre orașele cu cea mai înaltă calitate a vieții în Germania, cu locația sa fantastică chiar lângă Lacul Constance și apropierea de Alpii și Elveția. Transferul între orașele (Konstanz-Berlin sau Berlin-Konstanz) cu autobuzul pe distanțe lungi este inclus în rezervarea a două cursuri consecutive de 5 săptămâni sau mai mult în cele două orașe! * Pentru cursuri mai mici de 18 lecții pe săptămână, participanții la viză nu vor primi vize.

tipuri de curs

Cursuri intensive

Cursurile noastre intensive din Germania includ 30 de lecții pe săptămână. Instruirea eficientă acoperă toate domeniile de achiziție a limbii (citire, ascultare, vorbire, scriere și gramatică).

Cursuri intensive individuale

Oferim tuturor cursanților germani posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile lingvistice prin cursuri individuale intensive cu 30 sau 40 de lecții pe săptămână.

Informații generale

clase de mărime

De obicei, cursurile noastre sunt formate din aproximativ 10 elevi. Prin cursurile mici, dorim să ne asigurăm că fiecare student individual primește o atenție individuală. Accentul nostru este pus pe comunicare. Toți elevii vorbesc și participă la curs. Desigur, gramatica nu este neglijată! Mărimea clasei mici garantează că fiecare participant este implicat activ în lecție.

competență lingvistică

Distingem 6 nivele de limbă - de la începător absolut la cel avansat. Conform Cadrului european de referință pentru limbi, aceasta înseamnă: nivelurile A1 - C2. orar

În timpul cursului intensiv, adulții noștri au 5 lecții de 45 de minute în fiecare dimineață. Cursurile încep la ora 8:30 și se termină la ora 13:00. Între două pauze. În după-amiaza de luni, va avea loc o oră suplimentară între orele 14:15 și 15:00. Marți și joi, câte 2 lecții vor avea loc între orele 14:15 și 3:45.

teste

Toți elevii scriu săptămânal un test care acoperă tot conținutul cursului predat în săptămâna anterioară. Astfel, elevii, precum și profesorii pot evalua progresul învățării în limba germană. La sfârșitul unei etape va exista un examen suplimentar, care va trebui să treacă cel puțin 75% pentru a ajunge la nivelul următor.

teme pentru acasă

Adulții noștri sunt, de asemenea, de așteptat să facă temele în fiecare zi. Cu toate acestea, vor avea timp suficient pentru activități extrașcolare!

cazare

internat

În școlile noastre internat, oaspeții noștri locuiesc în aceeași zonă unde au lecțiile lor. Desigur, acest lucru oferă studenților numeroase avantaje: ei mănâncă împreună, își petrec după-amiaza, seara și în week-end împreună și, într-un timp scurt, găsesc mulți prieteni noi din diferite țări.

Învață germană toată ziua

Angajații noștri dau participanților noștri sentimentul de a fi o familie mare, internațională la Institutul Humboldt. Toți studenții sunt integrați, limba germană este vorbită pe tot parcursul zilei. Capacitatea de a vorbi limba care trebuie învățată de dimineață până seara, chiar și în afara sălii de clasă, va accelera incredibil progresul învățării și va spori motivația participantului. Camere Elevii noștri împart de obicei o cameră cu un alt participant, deoarece majoritatea școlilor noastre au camere duble. Camerele sunt dotate cu duș și toaletă privată. La cerere, sunt disponibile câteva camere single.

coleg de apartament

Am selectat cu atenție colegii de cameră în conformitate cu diferitele orientări care s-au dovedit a fi de succes. Am plasat fiecare participant împreună cu un student la nivel de limbă împreună, astfel încât aceștia să-și poată exercita în mod egal abilitățile dobândite, adică fără a descuraja elevul mai avansat sau mai puțin experimentat. De asemenea, ne asigurăm că colegii de cameră au o vârstă similară. Evităm, de asemenea, să avem doi vorbitori nativi într-o singură cameră, deci studenții trebuie să folosească limba germană cât mai mult posibil pentru a comunica cu colegul lor de cameră .

mânca

Cele mai multe dintre comisioanele noastre de curs sunt pensiune completă, ceea ce înseamnă că participanții primesc micul dejun, prânzul și cina în fiecare zi, precum și o gustare sau fructe în timpul pauzelor. Bucătarii și echipa lor oferă pentru fiecare oaspete o bucătărie echilibrată, sănătoasă și foarte bună, cu mâncăruri tipice germane și internaționale. De asemenea, putem oferi mese pentru studenții cu restricții alergice, dietetice sau religioase asupra alimentelor (de exemplu, pentru musulmani).

familiile gazdă

Într-o familie gazdă studenții noștri trăiesc în camere single și duble. Au micul dejun împreună cu familia și au prânz la școală. Am selectat cu grijă toate familiile gazdă și le-am cunoscut personal. Timpul de călătorie în familie este de până la o oră. Colegii de cameră Aceleași reguli se aplică selecției colegilor de cameră ca în școlile noastre internat.

Program predat în:
Germană

Vezi 5 mai multe cursuri de la Humboldt-Institut e.V. »

Ultima actualizare September 17, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 - 52 săptămâni
Part time
La zi
Price
- de la 280,00 EUR / săptămână
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

German courses for adults in Berlin