Cursuri de limba engleză - engleză specializată

Pentru cursanții mai avansați, CES Toronto oferă cursuri de limba engleză în campusul nostru din centrul orașului Toronto. Mulți studenți absolvesc la acest nivel de la limba engleză sau vin să-și îmbunătățească limba engleză, să se pregătească pentru locul de muncă.

Engleza de afaceri

Un curs ideal pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească comunicarea în mediile de afaceri vorbite în limba engleză. Elevii din acest curs vor învăța vocabularul de afaceri și formele de limbă, abilitățile de cercetare și prezentare și problemele de afaceri globale. Elevii vor pregăti, de asemenea, proiecte săptămânale tematice folosind materiale de ascultare / lectură luate din diverse surse relevante.

Ospitalitate engleză

Aceasta este o experiență de învățare concepută pentru persoanele care doresc să folosească limba engleză în industria ospitalității și turismului. Materialele de curs acoperă o varietate de subiecte esențiale, cum ar fi călătoria și turismul, eticheta telefonică și limba engleză pentru prezentări, întâlniri și corespondență și pentru managementul biroului. Elevilor li se oferă, de asemenea, posibilitatea de a explora industria ospitalității din Toronto.

Aplicarea limbii engleze la istorie, artă și cultură

Un curs potrivit pentru studenții care doresc să se imerseze în cultura canadiană și din Toronto atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Acest curs oferă oportunități practice și reale pentru a extinde competențele lingvistice și pentru a descoperi în același timp istoria și cultura din Canada și Toronto.

Aplicată engleză pentru social media

Pentru studenții care sunt interesați profesional sau personal în medii sociale și digitale, acest curs oferă posibilitatea de a învăța limba necesară pentru a naviga și a utiliza o varietate de platforme media sociale și a discuta despre problemele relevante asociate cu utilizarea lor la nivel mondial, oferind în același timp aplicații în lumea reală (de la școală la carieră) a peisajului social media.

Examen de pregătire

Cursurile noastre de pregătire a testelor TOEFL, IELTS și TOEIC sunt concepute astfel încât să-i învețe pe elevi să preia testele prețioase și abilitățile lingvistice necesare pentru a naviga cu succes și a trece teste standardizate ale competenței englezești.

Legal English

Proiectat pentru profesioniștii din domeniul dreptului și studenții de drept, acest curs oferă învățarea limbajului practic și comunicativ, folosind materiale de ascultare și lectură autentice și de manuale. Elevii vor fi testați în jargonul legal și vor face o prezentare săptămânală despre un scenariu de caz din lumea reală. (disponibil în iunie 2016)

Tutoring privat

Instruire unu-la-unu, specializată, cu un instructor asociat competențelor, care oferă studenților competențe fundamentale înainte de a se angaja în clase de grup sau ca un program suplimentar de sprijin bazat pe nevoile individuale.

Medical English

Proiectat pentru profesioniștii din domeniul medical și pentru lucrătorii din domeniul sănătății, administratori și studenți, acest curs a structurat și a contextualizat cursuri folosind atât materiale autentice, cât și materiale de citire și de citire pe bază de manuale. Elevii vor fi testați în jargon medical și vor face proiecte săptămânale bazate pe scenarii de caz din lumea reală. (disponibil în iulie 2016)

Abilități de prezentare

Dezvoltate pentru elevii de nivel intermediar și intermediar care caută să-și îmbunătățească încrederea în vorbirea publică și fluența în limbi vorbite în mod natural. În acest curs, elevii se angajează în discuții ghidate în mod semnificativ, dezbat o gamă largă de subiecte și probleme sociale relevante și pregătesc prezentări bazate pe puncte tematice săptămânale, utilizând cercetări relevante și abilități de vorbire învățate.

Pronunție și ascultare

Dezvoltat pentru elevi de nivel primar și intermediar, acest curs îi ajută pe elevi să înțeleagă și să producă mai multe forme naturale de limbă engleză, în timp ce vizează punctele de pronunție comune în transferul de limbă. Folosind cântece populare, emisiuni TV și filme și o varietate de activități de comunicare, studenții explorează și perfecționează nuanțele limbii engleze.

Studiu la CES

La CES, recunoaștem că învățarea unui alt limbaj necesită mai mult decât un manual și o prelegere. Clasele noastre ESL pentru adulți sunt orientate spre obiectiv, folosind o abordare comunicativă a învățării limbilor străine. Îmbogățim viețile studenților cu oportunități culturale și culturale din lumea reală. Instruim elevii folosind metode moderne care le pun pe elev pe primul loc. Inspirăm elevii să-și realizeze obiectivele și să-și extindă orizonturile.

Învață limba engleză în Toronto

Clasat ca unul dintre cele mai sigure orașe din America de Nord, Toronto este un oraș în care oamenii se pot simți în siguranță și confortabil. Este votat în mod constant unul dintre cele mai bune locuri pentru a trăi și a vizita. Acest lucru se datorează în mare măsură modului în care oamenii din Toronto celebrează și îmbrățișează diversitatea. Este un oraș distinct de clasă mondială care sărbătorește o dragoste și respect pentru numeroasele culturi care se dezvoltă aici.

Locație

Situat în cel mai mare și mai diversificat oraș din Canada, Capital English Solutions este o destinație primordială pentru studenții dornici să se scufunde în limba engleză și cultura canadiană. Clasele ESL pentru adulți sunt situate convenabil chiar în inima centrului orașului Toronto de pe străzile Yonge și Wellesley Street, veți fi înconjurate de numeroase magazine locale, cafenele, baruri, restaurante și magazine de specialitate. Stația de metrou Wellesley este la câțiva pași și este la doar o scurtă plimbare pentru a ajunge la miezul central al acestui frumos oraș și lacul Ontario.

Testimonial - Nadia, Mexic

"Una dintre cele mai bune școli din Toronto! Personalul și studenții sunt atât de buni și toți profesorii sunt foarte experimentați. Am ajuns în Toronto, fără să știu nimic despre engleza, dar toată lumea ma ajutat să mă îmbunătățesc. Sunt foarte fericit să aleg CES. "

Program predat în:
Engleză
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Vezi 2 mai multe cursuri de la Capital English Solutions - Learn English in Toronto »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date