Cursuri de engleză intensivă

Generalități

Programul de descriere

Nu există niciun înlocuitor pentru învățarea limbii engleze cufundate în limbă și cultură!

Programul de engleză intensivă al Pittsburg State University oferă studenților internaționali o varietate de limbi și servicii culturale specifice. Principalele obiective ale IEP sunt creșterea nivelului de limba engleză a studenților, printr-o instruire de clasă de calitate și pregătirea studenților pentru a-și urmări programele de studii universitare la Pittsburg State University . Mai mult, IEP se străduiește să ofere studenților oportunități de a experimenta și învăța despre cultura americană.

Programul intensiv de engleză (IEP) este un program full-time care cuprinde două semestre de 15 săptămâni (toamna și primăvara) în timpul anului universitar și o sesiune de 9 săptămâni în timpul verii. Clasele sunt oferite la două niveluri, intermediar și avansat. Elevii petrec aproximativ 18 ore pe săptămână la curs, urmând cursuri de gramatică, citire, ascultare / vorbire, scriere și pregătire academică. Programul este flexibil și se depun toate eforturile pentru a răspunde nevoilor individuale ale elevilor.

Finalizarea cu succes a nivelului avansat al programului de engleză intensivă (Curs de pregătire academică) este echivalentul unui scor de 79 TOEFL și poate fi înlocuit cu cerința TOEFL pentru multe programe de licență și absolvire de la Pittsburg State University .

I took this photo in a private school in Italy (Bologna) and I found beautiful these two girls studying together.

Resurse de dezvoltare a îndemânărilor

Toți studenții PSU au acces gratuit la aceste resurse adiționale de formare a competențelor în limba engleză și servicii de suport:

 • Centrul de scriere
 • Parteneri de conversație
 • Centrul de Succes al Studenților
 • Servicii de bibliotecă PSU
 • Toastmasters
 • Programul Pitt Pal
 • Programul Familiei de Prietenie

Activități culturale și lingvistice

Programul de engleză intensivă organizează activități în fiecare semestru pentru a ajuta elevii să învețe despre Statele Unite și să exerseze limba engleză. Aceste activități pot include sărbători de vacanță, petreceri, bowling, excursii la muzee, excursii în locuri locale de interes, excursii la cumpărături, picnic și excursii într-o zonă metropolitană sau atracție importantă.

Studenții IEP pot utiliza facilitățile de agrement la PSU, cum ar fi terenuri de rachetă, terenuri de baschet, piscină, centru de agrement, sală de gimnastică și o sală de greutate. În plus, concertele, evenimentele sportive și alte activități din campus sunt deschise studenților IEP.

Cost

Mai jos sunt cheltuielile estimate pentru un semestru (toamna, primăvara sau vara) pe baza anului universitar 2018/2019.

Rata nerezidentului semestrial

Taxe de școlarizare $ 6514
Cheltuieli de trai $ 3889
Asigurare de sanatate $ 713
Cărți și consumabile 500 $
Orientare / Respectarea $ de 55
Total $ 11.671

Tarif rezidențial pentru un semestru (studenți Kansas-Paraguay)

Taxe de școlarizare $ 3649
Cheltuieli de trai $ 3889
Asigurare de sanatate $ 713
Cărți și consumabile 500 $
Orientare / Respectarea $ de 55
Total $ 8.806

Bursa de studiu

Programul intensiv de engleză oferă până la 1000 de dolari bursă pe semestru, în timp ce finanțarea este disponibilă.

Plan de plată

Plata se face în prima săptămână de cursuri. Un plan de plată este disponibil pentru a efectua patru rate lunare în timpul semestrului.

cerere

CONSUMUL

 • Semestrul de toamnă (august-decembrie)
 • Semestrul de primăvară (ianuarie-mai)
 • Sesiunea de vară (iunie-iulie)

Pentru acei studenți care doresc să participe la IEP doar 8 săptămâni, vă puteți alătura în ianuarie, martie, iunie, august sau octombrie cu permisiunea specială. Acesta este doar pentru nivelul intermediar. Studenții vor fi responsabili pentru tot conținutul cursului anterior.

Pasul 1

Trimiteți o cerere de admitere și plătiți taxa de cerere.

 • Aplicație IEP:
  • Aplicație online (preferat)
  • Aplicație imprimabilă PDF
 • Plătește taxa de 60 USD (nerambursabilă)

Pasul 2

Trimiteți următoarele documente:

 • Declarație bancară certificată sau garanție financiară
 • Formularul de declarație financiară a sprijinului
 • Adresa de corespondență și formularul de taxare
 • Copia pașaportului (dacă este disponibil)

Aceste documente pot fi trimise prin e-mail la adresa i-admit@pittstate.edu.

Pentru admiterea condiționată într-un program academic, va trebui, de asemenea, să trimiteți fișele școlare / înregistrări academice (și traduceri în limba engleză).

Pasul 3

Luați testul online de duolingo English pentru scopuri de pre-evaluare.

Vă rugăm să faceți acest test online de pe orice computer cu acces la internet, cameră web și microfon / difuzoare. Testul poate fi luat oricând la îndemâna dvs. și va dura aproximativ 45 de minute pentru a fi finalizat. Scorurile testului vor fi trimise către PSU în 48 de ore. Selectați Pittsburg State University când vă înregistrați pentru test. Costul este de 49 dolari. Odată ce ajungeți la PSU și vă înscrieți în IEP, taxa de testare de 49 de dolari vă va fi rambursată sub formă de renunțare la școlarizare cu dovada de primire.

Puteți, de asemenea, să trimiteți un scor TOEFL, IELTS sau PTE doar în scopuri de pre-evaluare.

Cerințe de admitere IEP

 • Solicitanții trebuie să fi terminat liceul pentru a fi admiși în IEP.
 • Pentru admiterea condiționată, solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere pentru programul academic. Este nevoie de o singură aplicație. Vă rugăm să completați procesul de cerere de licență sau de absolvire pentru admiterea condiționată.
Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Citește mai puţin