Program de lungă ședere

Acest program este conceput pentru studenții care doresc să-și dezvolte abilitățile de limba engleză mai bine pentru o perioadă extinsă de timp. Este cel mai flexibil program oferit de Clubclass deoarece studenții se pot alătura pentru o durată minimă de 4 săptămâni și pot începe în orice zi de luni pe tot parcursul anului. Odată ce elevii ajung la un nivel intermediar de limbă engleză sau mai mare, ei pot schimba sau trece la un curs de pregătire pentru examen.

CITESTE MAI MULT!

Lucrați și învățați

Programul Clubclass Work and Learn este destinat studenților care doresc să își îmbunătățească perspectivele de carieră prin dobândirea de experiență practică într-o țară vorbitor de limbă engleză. Solicitantul va avea o oportunitate de aur pentru a obține experiență profesională internațională în funcție de cursul de studiu al fiecărui individ, de cerințele de formare și de aspirațiile de carieră. Acest lucru poate fi completat de un curs de limba engleză și un pachet de cazare, cu mai multe opțiuni disponibile pentru nevoile și bugetul fiecăruia.

CITESTE MAI MULT!

Programul de Destinație Twin

Cursurile oferite la cele două școli Clubcllass, situate în Malta și Londra, sunt structurate astfel încât studenții să poată începe studiile într-un singur centru și să-i completeze în celălalt. Directorii de studii din cele două școli se află în contact pentru a se asigura că elevii se transferă de la un centru la altul într-o manieră lină și fără probleme.

Engleză pentru prezentarea profesională a afacerilor s

Mulți profesioniști de nivel înalt sunt rugați acum să facă prezentări în limba engleză. Adesea ei pot avea o excelenta comanda a limbii engleze, dar nu au incredere sa vorbeasca in fata unui public. Engleză pentru prezentări profesionale de afaceri este un curs care vizează persoanele care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a prezenta în mod clar și eficient în limba engleză. Acest curs va oferi instrumentele necesare pentru a dezvolta abilitățile de comunicare și prezentare necesare exprimării ideilor, precum și tehnicile pentru structurarea eficientă a vorbirii. Folosind tehnologia de vârf, prin care lecțiile sunt înregistrate și revizuite de un profesor de afaceri privat, profesioniștii au toată încrederea de care au nevoie pentru a prezenta prezentări în limba engleză.

CITESTE MAI MULT!

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Clubclass English Language School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date