Citește Descrierea Oficială

Cursuri noi - contabilitate și finanțe, marketing

La David Game Management School, suntem în curs de a introduce noi cursuri într-o serie de discipline. Toate cursurile oferite studenților noștri din Thailanda asigură că vor exista căi de progres pentru a continua studiile care să conducă la obținerea de diplome recunoscute pe plan internațional la universități străine (Marea Britanie, Australia, SUA, Canada, Malaezia etc.). Noile cursuri vor fi oferite în următoarele domenii:

  • Contabilitate și finanțe
  • Marketing
  • Studii de afaceri
  • Tehnologia de informație
  • Managementul ospitalitatiicertificări

Conexiunile grupului David Game College ne permit să lucrăm cu organisme internaționale de renume, majoritatea cu sediul în Regatul Unit. Aceste organisme au atât acorduri internaționale, cât și acorduri de articulare valabile cu universități din Regatul Unit și din alte țări.

La început, școala David Game Management va colabora cu două astfel de organisme de atribuire: Institutul de Management Comercial (ICM) și Confederația de Turism și Ospitalitate (CTH). Elevii vor trebui să îndeplinească cerințele de evaluare ale acestor organisme de acordare a premiilor și, după transmiterea evaluărilor pentru toate disciplinele predate în cadrul cursurilor relevante, vor primi certificări recunoscute pe plan internațional.


Structura cursurilor și progresul academic

Toate cursurile asigură că elevii sunt capabili să progreseze într-o manieră structurată, începând cu programele certificate, urmate de cursuri de diplomă și diplomă avansată. La școala David Game Management, asigurăm că elevii noștri primesc îndrumări și sprijin pe parcursul călătoriei lor educaționale, astfel încât să poată atinge obiectivul aspirat, și anume obținerea unei calificări universale valabile. Calificarea finală obținută va permite cursanților să caute oportunități de carieră lucrative și să urmeze grade superioare în domeniul / domeniile lor relevante. Diagrama progresiei explică abordarea structurată pe care elevii noștri vor putea să o urmeze prin aderarea la una dintre noile noastre cursuri.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la David Game Management School Thailand »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iunie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date