Cursuri la scoala de limbă italiană "Sicilia"

Școala de limbă italiană "Sicilia" oferă cursuri italiana pentru straini de la toate nivelurile lingvistice, formă foarte începători la avansați care doresc să se specializeze schills lor. Nivelul nostru face referire la cele din Cadrul European Comun: A1-A2; B1-B2; -C1 avansat. Cursurile italiene sunt potrivite pentru toți străinii care doresc să învețe limba italiană în Palermo, Sicilia, și aprofunda cunoștințele lor într-un mod diferit și unic de ședere pe o insulă mediteraneană. O experienta de neuitat pentru a îmbunătăți cunoștințele de limba italiană, extinde vocabularul și să înțeleagă formele gramaticale și structura care sunt prezentate și analizate în ordinea complexității și frecvența de utilizare a acestora.

Atenția este axat în principal pe limba vorbită în italiană, în scopul de a face cu o mare varietate de situații de comunicare de zi cu zi.

Programul și metoda de cursurile noastre italiene: metoda comunicativă este utilizat pentru a îmbunătăți în competențe lingvistice Patru: ascultare, vorbire, citire și scriere.

Prima zi a cursului începe cu un test de admitere, care va determina nivelul de limbă și împărțirea diferitelor elevii în grupuri mici de 2 până la 10 de participanți.

Toate cursurile sunt ținute de luni până vineri, în general, în dimineața, pentru cursuri individuale pot exista clase suplimentare în după-amiaza.

Cursuri de grup

Pentru cei care ar dori să învețe limba italiană în compania altor studenți internaționali. Puteți iniția imediat vorbi fără doar se concentreze pe gramatica. Aceste cursuri sunt disponibile pentru toate nivelurile, de la începători până la avansați.

Curs semi-intensiv: 20 de lecții pe săptămână (1 LSN = 45min). Grupuri de 3-10 participanți.

Cursuri intensive: 30 lecții pe săptămână (1 LSN = 45min). Grupuri de 3-10 participanți.

Cursuri speciale

Pentru cei care caută pentru imersiune completă în viața italian, oferim cursuri speciale de la preparate din bucătăria italiană, religie, și de afaceri-turism.

Individual Curs Alis

Limba italiană care aveți nevoie pentru a lucra sau de studiu. Sau sunteti deja la un nivel de specialitate și preferă un curs personalizat în funcție de nevoile tale. Cursuri individuale sunt recomandata de nivel A2 înainte.

Certificarea de limba italiană pentru străini

Emis după un curs de învățare intensivă a 60 de ore de lecții individuale cu un examen final scris și oral.

Preț și înscriere

  • Taxa de inscriere de euro 50,00 pentru fiecare tip de curs Italian

Prețurile pentru cursuri de limba italiana la un grup: 2-10 persoane semi-intensive / intensivă:

  • o săptămâna semi-intensive 20 oră: 245,00 euro
  • o săptămâna intensive 30 oră: 375,00 euro

Prețurile curs de italiană pentru străini individuale ALIS / intensiva: 80 de ore de lecții 1150,00 euro; Desigur individ cel puțin 10 ore: 22,00 euro pe oră; Desigur combinate (10 ore lecții individuale + lecții 10 oră de grup): 270,00 euro.

Prețul cursurilor italiene include:

  • Scris de testare intrare;
  • Material Didattic pe durata lecțiilor;
  • Serviciul de asistență constatare Room;
  • 1 gratuit activitate extra-curriculare în timpul week-end;
  • Certificarea participare curs.
Program predat în:
Engleză
Italiană
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date