Cursuri intensive chinezești

Generalități

9 locații disponibile

Programul de descriere

Cursurile intensive au fost atent proiectate cu un singur lucru în minte; pentru a vă ajuta cu scopul de a stăpâni Mandarin cât mai rapid și mai eficient posibil.

Credeți că limba chineză este un limbaj dificil de învățat?

La Mandarin House, suntem cu siguranță conștienți de provocările cu care se confruntă studenții noștri, de experiența noastră, apoi de personalul didactic de neegalat și de materialele de studiu actualizate, veți găsi că Mandarin nu este atât de dificil și veți vorbi chinezesc înainte de a ști!

Cursurile noastre intensive au fost atent proiectate de la bază, bazându-se pe curriculum și abordarea didactică personală în legătură cu metodele moderne de pedagogie și feedback-ul valoros primit de la numeroșii studenți, profesori și departamentul de educație.

Aflați mai multe despre Cursurile Chinezești Mandarin House din următoarele resurse.

Numărul total de începători pentru începători Non-începătorii se pot alătura oricând luni

57311_IntensiveChinese01.jpg

30 de zboruri

Acoperiți ascultarea, vorbirea, citirea și scrierea; cele 4 elemente constructive ale învățării limbilor străine și construiți o bază solidă pentru a vă stăpâni abilitățile chinezești! Cursul intensiv de 30 de ani vă va permite să vă concentrați asupra abilităților conversaționale chinezești și a citirii și scrierii personajelor chinezești.

Vrei să profiți cât mai mult de timpul tău în China? Cursul intensiv de 30 de ani vă va permite să vă concentrați asupra abilităților conversaționale chinezești și a citirii și scrierii personajelor chinezești.

Clasele de grup mici care vă împărtășesc nivelul vă vor oferi o concurență prietenoasă, permițându-vă să obțineți atenția deplină din partea profesorilor.

Cu 6 lecții în fiecare zi, veți obține cea mai completă pregătire chineză pentru a vă pregăti pe deplin pentru cariera academică sau profesională.

Înregistrați-vă acum pentru o mare oportunitate de a vă face prieteni internaționali, de a învăța cu alți oameni asemănători și de a vă îmbunătăți considerabil chinezii.

Beneficiile cursului

 • 6 lecții de grup pe zi de luni până vineri
 • 30 de ore de limbă pe săptămână
 • Învață să asculți, să vorbești, să citești și să scrie
 • Clase mici, maximum 10 elevi și minim 3 studenți
 • 45 de minute pe lecție
 • Vârsta minimă de 16 ani
 • Mix International Student
 • Date flexibile de admisie și de începere

Conversational 20

O alegere excelentă pentru a afla cunoștințele esențiale ale comunicării piniin chinezești, abilități de ascultare și vorbire, oferindu-vă încredere în a vorbi chinezilor după prima lecție! 4 cursuri de grup interactive în fiecare dimineață, concentrându-se pe abilitățile practice de conversație chinezești și oferindu-vă tot restul zilei pentru a practica ceea ce ați învățat în timpul vostru.

O alegere excelentă pentru a afla cunoștințele esențiale ale comunicării piniin chinezești, abilități de ascultare și vorbire.

4 cursuri de grup interactive în fiecare dimineață, concentrându-se pe abilitățile practice de conversație chinezești și oferindu-vă tot restul zilei pentru a practica ceea ce ați învățat în timpul vostru.

Înconjurată într-un mediu internațional, veți fi plasat la nivelul dvs. într-o clasă de grup. Veți beneficia de interacțiunea de grup, în timp ce obțineți o atenție personalizată din partea profesorului. Nu veți învăța mai repede sau mai bine în altă parte!

Înregistrați-vă acum și începeți să vorbiți chinezii după prima lecție.

Beneficiile cursului

 • 4 lecții de grup pe zi
 • 20 lecții de limbă pe săptămână
 • Învață abilități de conversație în viața reală
 • Clase mici, maximum 10 elevi și minim 3 studenți
 • Mix International Student
 • Vârsta minimă de 16 ani
 • 45 de minute pe lecție
 • Date flexibile de admisie și de începere

Citire & HSK

Caracterele reprezintă o parte esențială a culturii chinezești și, învățându-le, veți obține o înțelegere mai profundă a limbii. Luați ura și arătați pe termen lung cu chinezii. Învățați să citiți, să scrieți și să înțelegeți unele dintre misterele din spatele unui sistem de scriere cu o vechime de 5000 de ani.

你 会 读写 中文 吗? Puteți citi și scrie chinezii?

Caracterele reprezintă o parte esențială a culturii chinezești și prin învățarea lor înțelegeți mai bine limbajul și pe termen lung vă ajută să-i stăpâniți pe chinezi mai repede, nu numai că puteți citi reviste, hărți, cărți etc. pentru a face o asociere extra și legături mai puternice cu cuvintele. Nu numai că, dar face caligrafie și joc mahjong mult mai ușor!

De asemenea, caracterele de învățare sunt esențiale dacă intenționați să intrați într-o universitate din China sau să urmați examenul HSK.

Cursul nostru de lectură și scriere 10 Cursul chinezesc constă din 2 lecții de după-amiază în fiecare zi într-o clasă interactivă de grupuri formate din studenți din întreaga lume pentru a învăța acest format de limbă străveche.

Beneficiile cursului

 • 2 lecții de grup pe zi de luni până vineri
 • 10 lecții de limbă pe săptămână
 • Aflați citirea și scrierea caracterelor chinezești
 • Clase mici, maximum 10 elevi și minim 3 studenți
 • 45 de minute pe lecție
 • Vârsta minimă de 16 ani
 • Mix International Student
 • Date flexibile de admisie și de începere

57312_IntensiveChinese02.jpg

57313_IntensiveChinese03.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Over 50,000 students from 100+ nationalities have chosen Mandarin House as their Chinese language school and our expertise and reputation in helping students achieve their Chinese goals is second-to-n ... Citeste mai mult

Over 50,000 students from 100+ nationalities have chosen Mandarin House as their Chinese language school and our expertise and reputation in helping students achieve their Chinese goals is second-to-none. We are proud to have won international awards, reached the strictest quality accreditation standards and to have employed only the best teachers and staff who are all dedicated to one thing: empowering you master Chinese as fast and efficient as possible. Citește mai puţin
Shanghai , Beijing , Hong Kong , Guangzhou , Shenzhen , New York , Chengdu , Suzhou , China Online + 8 Mai mult Mai Puțin