Citește Descrierea Oficială

Treime Cert este TESOL o calificare potrivită pentru cei care doresc să învețe limba engleză ca a doua limbă, dar posedă puțin sau deloc experiență în acest sens. Acest program echipează studenții cu abilități de bază și cunoștințele necesare pentru profesori ESOL. Programul oferă, de asemenea, studenților o bază solidă pentru auto-evaluare și oportunități de dezvoltare profesională ulterioară. Este de asemenea potrivit pentru profesori instruiți, care nu sunt instruiți în TESOL.

Treime Cert TESOL poate fi luată ca un stand-alone Desigur, sau ca parte a Diploma de Licențiat de Studii Internaționale (GDIS). Detalii despre fiecare dintre acestea pot fi văzute mai jos:

Structura cursului stand-alone

Există două părți ale cursului, prima fiind o componentă educație la distanță, a doua un curs pe-campus. Componenta de educație la distanță constă într-o serie de ghiduri de studiu cu sarcinile de însoțire bazate pe cele trei texte set. Stagiarii trebuie să completeze acest studiu extramurală înainte de a începe programul de pe-campus. Componenta de pe-campus este un curs intensiv de cinci săptămâni în care programa este acoperită de o serie de conferințe, seminarii și ateliere de lucru. Practica pedagogică este integrată prin relaționarea componentelor de curs la predarea practică a diferitelor clase de ESOL.

cerinţe de intrare

  • Diplomă de licență preferat
  • Stagiarii care sunt non-vorbitori nativi de limba engleză trebuie să aibă nivel minim de limba engleză echivalent cu IELTS 7.5 peste toate cele 4 benzi.
  • Stagiarii sunt selectați de interviu și o pre-curs de limba engleza de activitate de sensibilizare

date de curs

Cererile sunt luate în prezent pentru următoarele cursuri: - o iunie 2016 - 05 iulie 2016 Numerele * sunt limitate la 14 cursanți per curs. Cererile trebuie să fie făcută cu cel puțin opt săptămâni înainte de data de începere a cursului, din cauza componentei de educație la distanță a cursului.

*Cursurile sunt oferite în funcție de cel puțin opt înregistrări.

**Poate exista o diferență de câteva zile de la data stabilită. Datele exacte vor fi confirmate în jurul valorii de patru săptămâni înainte de începerea fiecărui curs

IPU Diploma de Studii Internaționale (GDIS)

Treime Cert TESOL poate fi, de asemenea, luate ca parte a programului de un an GDIS.

Cursuri IPU Noua Zeelandă Trinity pe scurt

IPU Noua Zeelandă oferă cursuri intensive de formare pe termen scurt pentru profesori în serviciu de limba engleza ca limbă străină. Programele noastre sunt complet personalizate pentru nevoile profesioniștilor didactice care aleg să-și actualizeze cunoștințele cu noi. Programele noastre se bazează pe cerințele CertTESOL dezvoltate de Trinity College din Londra, precum și pe experiența noastră vastă în furnizarea de programe de formare a cadrelor didactice EFL pentru grupuri, cum ar fi cele sponsorizate de către Ministerul Educației din Vietnam, Universitatea Tianjin, China, Prințul Royal College, Thailanda și multe altele. Cursurile noastre oferă, de asemenea profesori de peste mări, cu posibilitatea de a aprofunda cunoștințele de limba engleză, face cunoștință cu cultura unică Noua Zeelandă și pentru a obține o multitudine de noi idei și materiale didactice pentru utilizarea în clasă EFL.

Solicitanții se pot înscrie la cursurile care încep de la 16 martie, 11 mai, 06 iulie, 27 august sau 05 octombrie 2015. Datele reale pot fi negociate într-o anumită măsură, cu furnizorul de curs. Participanții se pot înscrie pentru perioade între 2 până la 3 săptămâni. Programul în fiecare săptămână este format din până la 30 de ore de cursuri, observații, practica pedagogică și de planificare. Va oferim, de asemenea, o serie de activități, excursii culturale interesante de zi și excursii (costul activităților care nu sunt incluse în prețul de curs).

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la IPU New Zealand »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Mart 2020
Duration
2 - 5 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare

Mart 2020