Ia-o fie intensivă spaniolă sau un curs de semestru spaniol combinat cu unul sau două cursuri într-un grad de licență de la Universitatea din Alicante (înscriere directă / elev în vizită).

Vom lua nu numai grijă de procesul dvs. de înregistrare, dar oferă consiliere / recomandare cu privire la ceea ce este cel mai bine pentru tine. Trebuie sa fie un student la universitatea din țara dumneavoastră să solicite statutul de înscriere directă / vizitare.

Curso301

Aveți posibilitatea să studieze în limba spaniolă sau engleză. Există mai mult de 150 de cursuri predate în întregime în limba engleză, pentru cei care nu au atins încă nivelul de competență în limba spaniolă, este necesar să ia un curs într-un program de licență în limba spaniolă.

Și după clasa ...

Pentru a face cele mai bune de sejurul dvs., vă oferim, de asemenea, o gamă largă de activități culturale, sportive și de petrecere a timpului liber pentru a întâlni studenții internaționali spaniolă și alte și să se bucure pe deplin de experiența de viață în schimbare de studiu în străinătate.

Curso302
Program predat în:
Engleză
Spaniolă

Vezi 4 mai multe cursuri de la Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date