Cursuri de spaniolă pentru juniori și tineri

ABC Humboldt

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Cursuri de spaniolă pentru juniori și tineri

ABC Humboldt

ABCHumboldt Barcelona oferă programe intensive standard pentru juniori și tineri în grupuri deschise, care combină cursuri de limbă spaniolă cu activități culturale și sociale. O oportunitate unică de a învăța limba spaniolă în timp ce se bucură de tot ceea ce orașul Barcelona are de oferit vizitatorilor sai.

Programul nostru de spaniolă pentru juniori și tineri a fost special conceput pentru a se potrivi elevilor în vârstă de 15 si 18 ani. Programul spaniol pentru juniori și tineri din Barcelona combină învățarea limbii spaniole la cursuri intensive, cu o gamă largă de activități culturale și excursii în jurul valorii de Barcelona și zonele înconjurătoare.

Durata programului junior este între 2 și 4 săptămâni. Clasele de limba spaniola pentru juniori și tineri sunt deținute în dimineața, și activitățile culturale în după-amiaza și în zilele de sâmbătă.

Cursurile noastre spaniolă pentru juniori și tineri includ cazare cu demi-pensiune pentru elevii din familii vorbitoare de limba spaniola.

Tutori ABCHumboldt Barcelona însoțească elevii la activitățile lor în afara școlii limbă în Barcelona.

Scopul nostru este de a oferi juniori și tinerilor oportunitatea de a învăța limba spaniolă și de a îmbunătăți cunoștințele de limbă în timp ce se bucură de experiența de neuitat de la Barcelona și atracțiile sale.

ABCHumboldt Barcelona oferă toate nivelurile, de la incepator la avansat (A1-C2). De ce nu ia testul nostru pentru a afla ce nivelul de limba spaniolă este acum?

Test de cunostinte de limba spaniolă

Cursurile noastre spaniolă pentru tineri și juniori au o medie de 8 elevi pe clasă. Pentru cursuri de acest tip, numărul maxim de elevi pe clasă este de 12. Vârsta minimă necesară pentru a lua acest curs de spaniolă pentru juniori și tineri este de 15. Lungimea minimă a acestor cursuri este de 2 săptămâni.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
2 - 4 săptămâni
Cu normă întreagă
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala