general

Descriere

Aceste cursuri sunt adresate studenților străini care doresc să atingă un nivel ridicat de spaniol în momentul în care au experiență cultura spaniolă prima mana. Prin cursurile noastre pe termen lung, elevii vor atinge nivelul de spaniol cerut de instituțiile de învățământ superior (universitar și studii postuniversitare) în Spania.

Nostru Pe termen lung limbă spaniolă și cursuri de Cultură oferă practică semnificativă în gramatica, vocabular, orală și exprimare în scris, toate acestea prin utilizarea de situații reale și texte și sunt oferite la toate nivelurile Cadrului european comun de referință pentru limbi (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

În afară de programul lor obișnuit, elevii vor fi capabili să se înscrie la cursurile noastre de pregătire pentru DELE și să ia examenele oficiale în timp ce în Spania.

Program

  • Intensiv: de luni până vineri 9:00 - 12:30 (cu o pauză de 30 de minute).
  • Superintensivă: de luni până vineri 9:00 - 12:30 (cu o pauză de 30 de minute) și de la 13:00 până la 14:00. (A se vedea tabelele de mai jos)

Acest Desigur superintensivă oferă studenților posibilitatea de a combina o limbă spaniolă și curs intensiv Cultura (15 ore pe săptămână) cu 5 ore pe săptămână conversație sau un spaniol pentru curs scopuri specifice.

Vi se va cere să completeze partea orală a test de plasare on-line în prima zi de clase, astfel încât putem determina nivelul de spaniolă mai precis.

Facultativ: Transfer aeroport: 50 EUR.

Perioada

Cursurile începe în fiecare luni pe parcursul anului. O lecție de la USAL Alicante este ELE 55 minute.

Bank Holidays: În 2017, ELE USAL Alicante va fi închis pe următoarele sărbătorile legale: 13 aprilie, 14 și 17 (de Paști), 27 aprilie (Santa Faz Pelerinaj), 01 mai (Ziua Muncii), 15 august, 9 octombrie și 12 noiembrie 1, și decembrie 6 și 8.

Clasele pentru aceste zile nu vor fi făcute în sus.

cursuri
Program predat în:
Spaniolă

Vezi 4 mai multe cursuri de la ALICANTE – ELE USAL »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 săptămâni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date