Cursuri de spaniolă pe termen lung (12+ săptămâni)

ALICANTE – ELE USAL

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Cursuri de spaniolă pe termen lung (12+ săptămâni)

ALICANTE – ELE USAL

general

Descriere

Aceste cursuri sunt adresate studenților străini care doresc să atingă un nivel ridicat de spaniol în momentul în care au experiență cultura spaniolă prima mana. Prin cursurile noastre pe termen lung, elevii vor atinge nivelul de spaniol cerut de instituțiile de învățământ superior (universitar și studii postuniversitare) în Spania.

Nostru Pe termen lung limbă spaniolă și cursuri de Cultură oferă practică semnificativă în gramatica, vocabular, orală și exprimare în scris, toate acestea prin utilizarea de situații reale și texte și sunt oferite la toate nivelurile Cadrului european comun de referință pentru limbi (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

În afară de programul lor obișnuit, elevii vor fi capabili să se înscrie la cursurile noastre de pregătire pentru DELE și să ia examenele oficiale în timp ce în Spania.

Program

  • Intensiv: de luni până vineri 9:00 - 12:30 (cu o pauză de 30 de minute).
  • Superintensivă: de luni până vineri 9:00 - 12:30 (cu o pauză de 30 de minute) și de la 13:00 până la 14:00. (A se vedea tabelele de mai jos)

Acest Desigur superintensivă oferă studenților posibilitatea de a combina o limbă spaniolă și curs intensiv Cultura (15 ore pe săptămână) cu 5 ore pe săptămână conversație sau un spaniol pentru curs scopuri specifice.

Vi se va cere să completeze partea orală a test de plasare on-line în prima zi de clase, astfel încât putem determina nivelul de spaniolă mai precis.

Facultativ: Transfer aeroport: 50 EUR.

Perioada

Cursurile începe în fiecare luni pe parcursul anului. O lecție de la USAL Alicante este ELE 55 minute.

Bank Holidays: În 2017, ELE USAL Alicante va fi închis pe următoarele sărbătorile legale: 13 aprilie, 14 și 17 (de Paști), 27 aprilie (Santa Faz Pelerinaj), 01 mai (Ziua Muncii), 15 august, 9 octombrie și 12 noiembrie 1, și decembrie 6 și 8.

Clasele pentru aceste zile nu vor fi făcute în sus.

cursuri
Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
12 săptămâni
Cu normă întreagă
Locations
Spania - Alicante, Valencian Community
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Spania - Alicante, Valencian Community
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala