Read the Official Description

Învață să vorbești limba spaniolă: Alăturați-vă la cursurile noastre de spaniolă în New York livrate într-un mediu de predare angajarea de către instructori cu înaltă calificare și cu experiență, nativi care vor primi te vorbind limba spaniolă în cel mai scurt timp! Într-o clasă Înscrieți-vă conversație spaniolă sau alege dintr-o serie de cursuri de mai jos.

Online Cursuri de auto-studiu: Învață limba spaniolă on-line, cu o platformă recunoscută pe plan internațional, învățarea limbilor străine on-line. Studia la propriul ritm și perfect pronunția dvs. cu ajutorul unei tehnologii unice de voce comparație.

DE CE INVATA SPANIOLĂ

Spaniolă este una dintre cele mai vorbite limbi din lume. Este limba oficială în 22 de țări, iar a doua cea mai mare limbă nativă din întreaga lume. Prin invatarea limbii, va fi capabil să comunice cu peste 400 de milioane de oameni.

 • Oportunitati de afaceri: Cunoașterea spaniolă oferă o gamă largă de oportunități de afaceri, în special în educație, sănătate și industria de construcții, care numără mulți angajați nativi vorbitori de spaniolă. Învățarea limbii spaniole se poate face, de asemenea, vă șansele de angajare și de a spori perspectivele de carieră, cu nevoia tot mai mare de vorbitori bilingve în comerțul mondial.
 • Travels: Învățarea spaniolă vă permite să vă cufunda în cultura hispanica si se amesteca cu localnicii în timpul călătoriilor dumneavoastră. Evita petele turistice; spori experiența dumneavoastră de vacanță, vizitând locuri doar localnicii știu despre și să facă prieteni din întreaga lume.
 • Experiența culturală: spaniolă este cunoscut pentru cultura sa captivantă, oameni pasionați, mâncare nemaipomenită, viu colorat și plin de viață dans flamenco și multe altele. Să învețe limba spaniolă și să vă familiarizați cu cultura hispanica, tradițiile, bucătăria și fiesta!

IMPROVE COMUNICARE GENERAL

Alege din cursurile noastre variind de la intensiv la regulat, week-end, software-ul, virtual și mai mult pentru a lucra la toate cele patru competențe; citire, scriere, vorbire și ascultare.

PROSPECTS job mai bun

Abilitățile spaniole sunt din ce în ce devine esențială la locul de muncă. Noastre de afaceri Cursuri de spaniolă și cursuri de conversație spaniolă vă poate ajuta să devină mai siguri de utilizarea limbii și pentru a trece mai departe în cariera ta.

PREGĂTEȘTE DE ÎNCERCARE

Fie că sunteți în căutarea de a călători în străinătate pentru învățământul superior sau în scopuri de imigrare în țările vorbitoare de limbă spaniolă, Eton Institutul ofera cursuri de pregatire pentru examene pentru DELE.

ALEGE VARIANTA CLASA potrivesc cel mai bine

CLASE DE GRUP DE SPANIOLA

 • Tehnici de imersiune interactive predate de vorbitori nativi cu experiență - 30 ore curs, pe o durată de 5 la 7.5 săptămâni - mărime Clasa de o medie de 12 "Toate nivelurile" înseamnă că acest curs este disponibil în acest moment și data pentru fiecare nivel al limbii de la începători în sus, sub rezerva unui număr minim de 4 elevi.

Ratele exclud materiale de învățare. Taxa de înregistrare a 30 $ se aplică tuturor elevilor noi. Toate cursurile sunt în funcție de disponibilitate și termeni și condiții.

SPANIOLA / meditatii semiprivată

calendarul flexibil și locația - 1 până la 3 cursanți

Clase particulare

 • O-la-unu clase cu un instructor dedicat - timing flexibile și locația - - pentru a se potrivi nevoilor individuale perfect adaptate curs tipic pentru 20 de ore, cu posibilitatea de a lua ore suplimentare în funcție de necesitate

Clasele semi-private

 • 2-3 Cei care învață - Opțiunea de a rezerva o clasă privată pentru un grup mic de prieteni sau colegi - Tailor-a făcut pentru a se potrivi nevoilor individuale - timing flexibile și locația pentru a se potrivi programul grupului dvs. de 2-3 elevi, la cerere, la institut - curs tipic pentru 20 de ore, cu posibilitatea de a lua ore suplimentare bazate pe necesități materiale de învățare Rata excludeți. Taxa de înregistrare a 30 $ se aplică tuturor elevilor noi. Toate cursurile sunt în funcție de disponibilitate și termeni și condiții.

CLASE VIRTUAL SPANIOLA

 • Ușor de utilizat platformă, fără abilități tehnice necesare - Ultimate flexibilitate, platforma disponibile pe mai multe dispozitive - Alăturați-vă un grup sau o sesiune individuală în funcție de nevoile dumneavoastră - personalizate de învățare, cu un instructor calificat la nivel internațional

SPANIOLA CLASE auto-studiu

A ajunge la următorul nivel de succes de limbă, în cel mai scurt timp cu activități interactive și sfaturi culturale distractive. Programele noastre de limbă on-line de auto-studiu sunt potrivite pentru incepatori complete la boxe avansate.

 • 60+ LIMBI ONE PLATFORMA - Acces online nelimitat timp de 12 luni; să învețe mai multe limbi sau se specializeze într-un singur
 • TIPS - perspective culturale valoroase culturale vor îmbunătăți înțelegerea și aprecierea dumneavoastră a limbii
 • PACHETE FLEXIBILE - Alegeți între un pachet individual sau de grup pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră de stil de viață
 • LEARN ORICAND, ORIUNDE - Disponibil prin intermediul mai multor platforme (desktop și dispozitive mobile)
Program taught in:
Spaniolă

See 18 more programs offered by Eton Institute »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Iulie 2019
Sept. 2019
Duration
20 - 30 ore
Part time
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Iulie 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Iulie 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date