CISM ofera instruire lingvistică în mai mult de 85 de limbi pentru persoane fizice, companii, organizații non-profit, și agenții guvernamentale. Oferim programarea flexibila pentru a se adapta atât profesioniștilor care trebuie să învețe un limbaj specific pentru locul de muncă și studenți privat full-time care studiază cu noi timp de 6-10 luni.

Clasele noastre de limbi străine sunt orientate spre rezultate pentru a ne asigura că satisface nevoile specifice ale participanților. Împreună cu un curriculum personalizat, care pune accentul pe vorbire și ascultare, participanții sunt introduse pentru diferențele culturale ale țării țintă și de afaceri și eticheta socială.

Cele mai multe instructori CISM au grade postuniversitare, și toate au competență nativ si sunt educați în limba țintă; să aibă o experiență de viață, de lucru, și de învățare în țara țintă; și au o expunere recentă a țării respective.

clase de grup private, semi-privat, și mici sunt disponibile și care sunt deținute la fața locului la sediul organizației dvs. sau la școală convenabil situat în inima de la Washington, DC nostru. În plus față de învățarea limbii străine, de asemenea, oferim evaluări și testarea abilităților lingvistice.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la International Center For Language Studies »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
6 - 10 luni
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare