Cursuri de limba engleza specifice pentru ospitalitate și industria turismului

David Game Management School Thailand

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Cursuri de limba engleza specifice pentru ospitalitate și industria turismului

David Game Management School Thailand

Cursuri de limba engleza specifice pentru industria hotelieră și turism

Am luat în considerare de la natura importantă a ospitalității și turismului în contextul Thailanda și-au dezvoltat cursuri de limba engleză, care sunt adaptate pentru studenți și profesioniști de lucru care ar dori să construiască cariera lor în cadrul sectorului. Astfel, cursurile vor concentra pe utilizarea de Limbi străine engleză, relevante pentru mediile de lucru în hoteluri, restaurante, statiuni, agentii de turism și companiile de turism.

Cursurile sunt disponibile atât pe un full-time și o bază part-time. Modul full-time este potrivit pentru absolvenți. Modul part-time este destinat persoanelor care sunt deja angajate. Oferim cursuri la două niveluri:

  • Nivelul 1 Curs de limba engleză pentru ospitalitate și industria turismului
  • Nivelul 2 Curs de limba engleză pentru industria hotelieră și turismCerințe de intrare

Deși nu există cerințe formale de intrare, ne asigurăm că toți studenții dau un test de plasare la început. Acest lucru ne va permite să determine nivelul de competență a elevilor pentru ai accepta pe la nivelul corespunzător. Cei care au trecut în prealabil un test recunoscut limba engleză, cum ar fi IELTS sau TOEFL vor fi scutite de obligația de a sta de test de plasare ca la latitudinea școlii.


Certificarile

La sfârșitul fiecărui nivel, elevii vor sta de examinare a Confederației de Turism și Hospitality (CTH), Marea Britanie (www.cthawards.com). Prin urmare, la promovarea examenului, la fiecare nivel, elevii vor primi un Certificataion recunoscut la nivel internațional de către Confederația de Turism și Hospitality (CTH), Marea Britanie.


Progresie Academic

Cele Cursuri de limba engleza pentru ospitalitate și Turismului servi ca o platformă pentru progresie la programatori nivel superior din cadrul domeniu. Ne vom ghida elevii să se înscrie pe cursurile noastre în Hospitality și / sau Turismului, care ar putea duce în cele din urmă la atingerea unui nivel de calificare diplomă de la o universitate recunoscută pe plan internațional.


Avansare în carieră

Finalizarea cu succes a industriei cursuri specifice de limba engleza ofera o poarta de acces pentru locuri de muncă în ospitalitate și sectorul turismului. Studenții part-time care sunt deja angajați ar deveni echipat cu cunoștințe și competențe suplimentare în ceea ce privește usuage de limba engleză, în practicile lor de lucru, în afară de a obține posibilitatea de a continua studiile în domeniu.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Thailanda - Bangkok
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Thailanda - Bangkok
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala