Cursuri de limba engleza specifice pentru ospitalitate și industria turismului

Generalități

Programul de descriere

Cursuri de limba engleza specifice pentru industria hotelieră și turism

Am luat în considerare de la natura importantă a ospitalității și turismului în contextul Thailanda și-au dezvoltat cursuri de limba engleză, care sunt adaptate pentru studenți și profesioniști de lucru care ar dori să construiască cariera lor în cadrul sectorului. Astfel, cursurile vor concentra pe utilizarea de Limbi străine engleză, relevante pentru mediile de lucru în hoteluri, restaurante, statiuni, agentii de turism și companiile de turism.

Cursurile sunt disponibile atât pe un full-time și o bază part-time. Modul full-time este potrivit pentru absolvenți. Modul part-time este destinat persoanelor care sunt deja angajate. Oferim cursuri la două niveluri:

  • Nivelul 1 Curs de limba engleză pentru ospitalitate și industria turismului
  • Nivelul 2 Curs de limba engleză pentru industria hotelieră și turismCerințe de intrare

Deși nu există cerințe formale de intrare, ne asigurăm că toți studenții dau un test de plasare la început. Acest lucru ne va permite să determine nivelul de competență a elevilor pentru ai accepta pe la nivelul corespunzător. Cei care au trecut în prealabil un test recunoscut limba engleză, cum ar fi IELTS sau TOEFL vor fi scutite de obligația de a sta de test de plasare ca la latitudinea școlii.


Certificarile

La sfârșitul fiecărui nivel, elevii vor sta de examinare a Confederației de Turism și Hospitality (CTH), Marea Britanie (www.cthawards.com). Prin urmare, la promovarea examenului, la fiecare nivel, elevii vor primi un Certificataion recunoscut la nivel internațional de către Confederația de Turism și Hospitality (CTH), Marea Britanie.


Progresie Academic

Cele Cursuri de limba engleza pentru ospitalitate și Turismului servi ca o platformă pentru progresie la programatori nivel superior din cadrul domeniu. Ne vom ghida elevii să se înscrie pe cursurile noastre în Hospitality și / sau Turismului, care ar putea duce în cele din urmă la atingerea unui nivel de calificare diplomă de la o universitate recunoscută pe plan internațional.


Avansare în carieră

Finalizarea cu succes a industriei cursuri specifice de limba engleza ofera o poarta de acces pentru locuri de muncă în ospitalitate și sectorul turismului. Studenții part-time care sunt deja angajați ar deveni echipat cu cunoștințe și competențe suplimentare în ceea ce privește usuage de limba engleză, în practicile lor de lucru, în afară de a obține posibilitatea de a continua studiile în domeniu.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

David joc Management School Thailanda David joc Colegiul Group Game College Grupul David, stabilit în 1974, este format dintr-un număr de instituții de învățământ, atât din Regatul Unit și din străi ... Citeste mai mult

David joc Management School Thailanda David joc Colegiul Group Game College Grupul David, stabilit în 1974, este format dintr-un număr de instituții de învățământ, atât din Regatul Unit și din străinătate. Președintele Grupului, dl David joc, are interese în toate colegiile de grup și este un partener activ și consilier. Sediul Grupului se află în South Kensington, Londra, unde domnul joc are sediul principal și de la care a conduce strategia și asistă partenerii săi. The Game Group David este unul dintre cele mai mari grupuri independente Colegiului în Marea Britanie și membrii întâlnesc și să coopereze pentru a discuta strategia și schimbul de bune practici în mod regulat. Privire de ansamblu: David joc în Thailanda David joc Colegiul Group a fost în fruntea de livrare educație de calitate la nivel internațional de aproape patru decenii. Cu stabilirea de David joc Școala de Management, Thailanda, suntem în căutarea pentru a extinde serviciile noastre pentru regiunea de Sud-Est Asia de. Având în vedere dezvoltarea unei comunități economice singur sau AEC (Comunitatea Economică ASEAN) în regiune, David joc Management School sper să fie un jucător cheie în ai ajuta pe elevi Thai și profesioniști să se pregătească pentru punerea în aplicare a integrării Thailanda în Comunitatea Economică ASEAN (AEC) în 2015 Misiune La David joc College International, Thailanda, ne propunem pentru a servi studenții noștri, prin crearea unui mediu care promovează bucuria de a invata a se asigura că acestea progresul în ceea ce privește realizarea academice și de a dezvolta în domeniile de cunoștințe și abilități profesionale în același timp. Ne străduim să știm forte și punctele slabe ale fiecărui elev, astfel încât, prin clasele noastre mici și atenție individuală vom fi în măsură să promoveze excelența. Citește mai puţin