Cursuri de limba engleza în Dubai și abu dhabi

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Noi oferim acreditate la nivel internațional Cursuri de limba engleza cu regularitate la timing convenabil în locații din Dubai și Abu Dhabi. Va punem la dispozitie un mediu interactiv și prietenos, care face ca invatarea limbii engleze o experiență plăcută.

 • Aflați mai multe conversație limba engleză: Instructorii noștri calificați nativi oferi un mediu de predare angajarea pe care o va dezvolta abilitățile dumneavoastră de conversație limba engleză și va construi vocabularul.
 • Învață gramatică engleză: Învață să utilizezi gramatica corecta cu resursele noastre și materiale de practică.
 • Online auto-studiu: Invata limba engleza oriunde, oricand, cu cursurile noastre online

DE CE Invata limba engleza

Invata limba engleza IN DUBAI SI ABU DHABI

Limba engleză este cea mai vorbită limbă din lume, și este utilizat în mai multe medii de cum ar fi filme, emisiuni TV, cântece și romane. Este limba oficială a mai mult de 50 de țări și multe națiuni care nu îl au ca limbă oficială încă mai folosesc limba engleză în Franca lor Lingua. Imaginați-vă numărul de persoane pe care le poate interacționa cu și noile lucruri pe care le puteți descoperi despre cultura lor! Este cu adevărat o "limbă globală" și importanța acesteia nu poate fi exagerată într-o lume din ce în ce mai interconectate și mai globalizată.

Mulți dintre voi înțelege deja limba într-o anumită măsură. Dar există mai multe motive pentru care ar trebui să continue procesul de învățare:

IMPROVE COMUNICARE GENERAL

Alege din cursurile noastre variind de la intensiv la regulat, week-end, software-ul, virtual și mai mult pentru a lucra la toate cele patru competențe; citire, scriere, vorbire și ascultare.

PROSPECTS job mai bun

cunostinte de limba engleza sunt din ce în ce devine esențială la locul de muncă. Cursurile noastre de engleza de afaceri și cursuri de conversație în engleză vă poate ajuta să devină mai siguri de utilizarea limbii și pentru a trece mai departe în cariera ta.

PREGĂTEȘTE DE ÎNCERCARE

Fie că sunteți în căutarea de a călători în străinătate pentru învățământul superior sau în scopuri de imigrare în engleză țările vorbitoare de limbă, Eton Institutul ofera cursuri de pregatire pentru examene si teste pentru IELTS, TOEFL, TOEIC, BULATS și YLE.

ALEGE VARIANTA CURS potrivesc cel mai bine

CURSURI DE ENGLEZĂ GROUP

 • Tehnici de imersiune interactive predate de vorbitori nativi cu experiență - 30 ore curs, pe o durată de 3 săptămâni sau 5 până la 7,5 săptămâni - 60 de ore de vară Curs Super intensiv pe o durată de 3 săptămâni - clasa de mărime a unei medii de 12 "Toate nivelele" înseamnă că acest curs este disponibil în acest moment și data pentru fiecare nivel al limbii de la început în sus, sub rezerva unui număr minim de 4 elevi.

Ratele exclud materiale de învățare. Taxa de înregistrare a 150 AED se aplică tuturor cursanților noi. Toate cursurile sunt în funcție de disponibilitate și termeni și condiții.

ENGLISH PRIVATE / CURSURI semiprivată calendarul flexibil și locația - 1 până la 3 cursanți

Cursuri particulare

 • O-la-unu clase cu un instructor dedicat - timing flexibile și locația - - pentru a se potrivi nevoilor individuale perfect adaptate curs tipic pentru 20 de ore, cu posibilitatea de a lua ore suplimentare în funcție de necesitate

Cursuri semi-private

 • 2-3 Cei care învață - Opțiunea de a rezerva o clasă privată pentru un grup mic de prieteni sau colegi - Tailor-a făcut pentru a se potrivi nevoilor individuale - timing flexibile și locația pentru a se potrivi programul grupului dvs. de 2-3 elevi, la cerere, la institut - curs tipic pentru 20 de ore, cu posibilitatea de a lua ore suplimentare bazate pe necesități materiale de învățare Rata excludeți. Taxa de înregistrare a 150 AED se aplică tuturor cursanților noi. Toate cursurile sunt în funcție de disponibilitate și termeni și condiții. Taxa de transport de AED 750 se aplică la cursuri de 20 de ore, efectuate în afara Institutului.

CURSURI DE VIRTUAL ENGLISH

 • Ușor de utilizat platformă, fără abilități tehnice necesare - Ultimate flexibilitate, platforma disponibile pe mai multe dispozitive - Alăturați-vă un grup sau o sesiune individuală în funcție de nevoile dumneavoastră - personalizate de învățare, cu un instructor calificat la nivel internațional

ENGLISH CLASE auto-studiu

A ajunge la următorul nivel de succes de limbă, în cel mai scurt timp cu activități interactive și sfaturi culturale distractive. Programele noastre de limbă on-line de auto-studiu sunt potrivite pentru incepatori complete la boxe avansate.

 • 60+ LIMBI ONE PLATFORMA - Acces online nelimitat timp de 12 luni; să învețe mai multe limbi sau se specializeze într-un singur
 • TIPS - perspective culturale valoroase culturale vor îmbunătăți înțelegerea și aprecierea dumneavoastră a limbii
 • PACHETE FLEXIBILE - Alegeți între un pachet individual sau de grup pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră de stil de viață
 • LEARN ORICAND, ORIUNDE - Disponibil prin intermediul mai multor platforme (desktop și dispozitive mobile)
Ultima actualizare May 2016

Despre facultate

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a ... Citeste mai mult

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a dedicated team of professionals developing highly customized... Citește mai puţin
Dubai , Dubai , Abu Dhabi , Viena , New Delhi , Hong Kong , New York + 6 Mai mult Mai Puțin