Read the Official Description

In cursurile noastre de diplomă, veți învăța cuvinte mari!

Veți primi, datorită celor mai mici grupuri cu doar 3-6 persoane de pregătire Diploma optim - ideale pentru toți cei care doresc pentru a obține de îngrijire personală de către specialiști de selectare valoare.

Conținutul cursurilor și învățare

Lecțiile sunt axate pe competențele lingvistice geprüften: text și Hörverstehen, vorbire, scriere și de gramatică. Veți primi de zece ori mai mult posibilitatea de a simula diferite Prüfungsteile sub reală Prüfungsbedingungen. Acest lucru permite succesul optim în "real" examen și de a crește siguranța dumneavoastră. Suntem mândri că rata noastră de succes sa stabilizat la aproape 100%!

Diplomele

Cel mai important rol internațional au diplomele de la Universitatea din Cambridge: KET Key English Test, PET Preliminary English Test de primul certificat FCE, CAE avansata CPE de competență, BEC Business English Certificate, ICFE și ILEC, Certificat Național Inter în Financiare și engleză juridică. Pentru diplomele TOEFL și GMAT invata de la specialistii nostri in lectii private.

Intensitate și Kurslängen

Cursurile sunt de obicei 1 sau 2 ori pe săptămână în loc și să ia, în funcție de intensitatea de 16, 24 sau 32 săptămâni.

Supravegheat Übungsstunden

Pentru a internsivieren curs continua, lucrați în plus față de cursul 1x sau 2x pe săptămână pe cont propriu de la școală, sub supravegherea unui profesor competent. Pentru aceasta, să ia lucrurile cu el însuși, de exemplu, ben-ti temele. Prețurile inspiră acest Übungslektionen vedea KOMBI. Primi informații detaliate cu privire la foaia de-lea «Übungsstunden separat".

Program taught in:
Engleză

See 5 more programs offered by Sprachschule Schneider »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
16 - 32 săptămâni
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date