Cursuri de limbă arabă din New York

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Lumea arabă este o piață în creștere rapidă deschizând numeroase potențiale oportunități profesionale pentru vorbitori de limbă arabă. Învățarea limbii vă permite să obțineți mai multe oportunități de locuri de muncă, atât în ​​interiorul cât și în afara regiunii.

DE CE INVATA ARABIC

AFLAȚI ÎN NEW YORK ARABIC

Language Rich: Practica alfabetul arab și de a descoperi un stil distinct de scriere. Script-ul arab este unic, pe care un proces de învățare plăcută face. Este scris de la dreapta la stânga, într-un stil cursiv, și include 28 de litere.

Mulți dintre voi înțelege deja limba într-o anumită măsură. Dar există mai multe motive pentru care ar trebui să continue procesul de învățare:

IMPROVE COMUNICARE GENERAL

Alege din cursurile noastre variind de la intensiv la regulat, week-end, software-ul, virtual și mai mult pentru a lucra la toate cele patru competențe; citire, scriere, vorbire și ascultare.

PROSPECTS job mai bun

Abilitățile arabe sunt din ce în ce devine esențială la locul de muncă. Cursurile noastre de afaceri arabe și cursuri de conversație arabă vă poate ajuta să devină mai siguri de utilizarea limbii și pentru a trece mai departe în cariera ta.

PREGĂTEȘTE DE ÎNCERCARE

Fie că sunteți în căutarea de a călători în străinătate pentru învățământul superior sau în scopuri de imigrare în țările de limbă Arabă, Eton Institutul ofera cursuri de pregatire pentru examene pentru ALCT.

ALEGE VARIANTA CLASA potrivesc cel mai bine

CLASE ARABIC GROUP

  • Tehnici de imersiune interactive predate de vorbitori nativi cu experiență - 30 ore curs, pe o durată de 5 la 7.5 săptămâni - mărime Clasa de o medie de 12 "Toate nivelurile" înseamnă că acest curs este disponibil în acest moment și data pentru fiecare nivel al limbii de la începători în sus, sub rezerva unui număr minim de 4 elevi.

Ratele exclud materiale de învățare. Taxa de înregistrare a 30 $ se aplică tuturor elevilor noi. Toate cursurile sunt în funcție de disponibilitate și termeni și condiții.

Arabică / meditatii semiprivată

calendarul flexibil și locația - 1 până la 3 cursanți

Clase particulare

  • O-la-unu clase cu un instructor dedicat - timing flexibile și locația - - pentru a se potrivi nevoilor individuale perfect adaptate curs tipic pentru 20 de ore, cu posibilitatea de a lua ore suplimentare în funcție de necesitate

Clasele semi-private

  • 2-3 Cei care învață - Opțiunea de a rezerva o clasă privată pentru un grup mic de prieteni sau colegi - Tailor-a făcut pentru a se potrivi nevoilor individuale - timing flexibile și locația pentru a se potrivi programul grupului dvs. de 2-3 elevi, la cerere, la institut - curs tipic pentru 20 de ore, cu posibilitatea de a lua ore suplimentare bazate pe necesități materiale de învățare Rata excludeți. Taxa de înregistrare a 30 $ se aplică tuturor elevilor noi. Toate cursurile sunt în funcție de disponibilitate și termeni și condiții.

CLASE VIRTUAL arabic

  • Ușor de utilizat platformă, fără abilități tehnice necesare - Ultimate flexibilitate, platforma disponibile pe mai multe dispozitive - Alăturați-vă un grup sau o sesiune individuală în funcție de nevoile dumneavoastră - personalizate de învățare, cu un instructor calificat la nivel internațional

Arabic CLASE auto-studiu

A ajunge la următorul nivel de succes de limbă, în cel mai scurt timp cu activități interactive și sfaturi culturale distractive. Programele noastre de limbă on-line de auto-studiu sunt potrivite pentru incepatori complete la boxe avansate.

  • 60+ LIMBI ONE PLATFORMA - Acces online nelimitat timp de 12 luni; să învețe mai multe limbi sau se specializeze într-un singur
  • TIPS - perspective culturale valoroase culturale vor îmbunătăți înțelegerea și aprecierea dumneavoastră a limbii
  • PACHETE FLEXIBILE - Alegeți între un pachet individual sau de grup pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră de stil de viață
  • LEARN ORICAND, ORIUNDE - Disponibil prin intermediul mai multor platforme (desktop și dispozitive mobile)
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a ... Citeste mai mult

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a dedicated team of professionals developing highly customized... Citește mai puţin
Dubai , Dubai , Abu Dhabi , Viena , New Delhi , Hong Kong , New York + 6 Mai mult Mai Puțin