Dacă doriți să participe la un curs de germană în Munchen, veți avea nevoie de o viză Schengen. În scopul de a solicita o viză, trebuie să vă înregistrați pentru curs, care este un minim de 20 de ore academice pe săptămână. Odată ce ați zaregestriruetes și rata de plata veti primi de la noi documente pe care veți avea nevoie de o viză.

Cursuri de germană intensive în Munchen

  • Intesniv 20 de ore pe săptămână - 1 luna (4 săptămâni) - patru oră pe zi, pentru doar 399 €

Învăța limba germană în Munchen - rapid, activ, practic și intensiv.

Înveți rapid și eficient german cu instructori calificați. Școala noastră limbă în Munchen recunoscut instituție de învățământ. Noi organizăm nu doar cursuri, dar, de asemenea, o varietate de evenimente gratuite și întâlniri cu vorbitori nativi.

Intensive de cursurile noastre de limba germana au loc în fiecare lună. Numărul maxim de participanți - 12 persoane din grup. Cursuri de germană intensive în Munchen merge pe tot parcursul anului și le puteți folosi cu succes pregăti pentru testul și obține certificatele DAF ZD, ZMP.

Garanție de bani înapoi

Dacă după prima lecție, ai fost nemulțumit cu ceva, vă garantăm o rambursare gol banii plătiți pentru curs.

Școala noastră este situată în centrul orașului München și este o publică certificat care ne permite sa oferim cursuri, care prevede plata guvernare urbane.

Cunoștințe de limba germană vă va ajuta să realiza profesional.

In Munchen, suntem 4 școli de limbi străine, în cazul în care le oferim cele mai bune de formare Limba de instructori calificați. Toți profesorii sunt instruiți și certificați. Astfel, școala noastră oferă unele dintre cele mai bune de calitate, cursuri în Munchen.

În plus față de cursurile noastre intensive vă oferim partener limbaj liber, precum și un program variat în timpul său liber și un program cultural.

Noi organiza întâlniri și petreceri pentru plăcere învățarea limbilor străine, și puteți învăța o limbă într-o societate de prieteni noi.

Cursurile noastre germană vă dau dreptul de a obține o viză de ședere în Germania, în timpul ocupației.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 lună
La zi
Price
399 EUR
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date