Read the Official Description

3 luni / 6 luni / 9 luni: 15 ore / săptămână de general francez dintr-un grup (7-10 elevi max.) + 5 ore de ateliere de lucru (total: 20h)

OBIECTIVE:

  • Pentru a permite elevilor să comunice cu mai multă încredere și precizie într-o varietate de situații de zi cu zi
  • Pentru a îmbunătăți ascultarea lor și abilitățile de vorbire

Nivelul minim necesar:

Toate nivelele

Tipic Profil Student:

Tinerii adulți (de la 16 ani) și adulți cu privire la (de la 18 ani pe).

Durata:

12 săptămâni (3 luni) / 24 săptămâni (6 luni) sau 36 săptămâni (9 luni)

Curs Data începerii:

În fiecare luni, pe tot parcursul anului, cu excepția incepatori. Incepatori trebuie să înceapă în prima zi de luni a fiecărei luni (a se vedea anumite date de mai jos).

06 ianuarie; 03 februarie; 03 martie; 07 aprilie; 12 mai; 02 iunie; 07 iulie; 04 august; 01 septembrie; 06 octombrie; Noiembrie 03; 01 decembrie

Program curs:

Cursuri de grup (15h): 10h - 13h (luni) și 9h - 12h (de marți până vineri). 2 ateliere de lucru sunt împărțite în două după-amieze (2-4.30 luni; 1.15-3.45 marți până vineri).

Ateliere:

  • Fonetică: Utilizarea de ascultare și de foraj exerciții, elevii vor învăța să se familiarizeze cu ritm, stres grup cuvânt, intonație și legături. - Limba de studiu: Scopul acestui workshop este de a îmbunătăți ascultarea elevilor și abilitățile de vorbire în viața de zi cu zi și de a revizui unele puncte de gramatică acoperite în timpul lecțiilor de grup. - Cultura franceză: Folosind jocuri și activități legate de cinema, elevii vor fi introduse la modul de viață francez, literatură și cultură.

Structura cursului:

Grupuri interculturale de maxim între 7 și 10 de studenți într-un mediu de clasă.

Metodologie:

Acesta este un curs extrem de interactiv cu un accent puternic pe comunicare orală. Tema este stabilită în fiecare seară. Manualele sunt furnizate.

Termeni și condiții:

Anulări sau amânări nu sunt permise dată cursul a început. Nu există nici o reducere de preț pentru săptămâna cu o zi de sărbătoare națională. Doar primul manual este inclusă în taxa de participare.

See 5 more programs offered by Elfe (Ecole de langue française) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
12 - 36 săptămâni
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date