Read the Official Description

Elevii de lucru privind îmbunătățirea gramatică și vocabular lor, precum și înțelegere scrisă și orală. Un accent se face pe comunicarea în limba franceză. Ei vor studia, de asemenea, cultura franceză și va lua parte la activități variate în timpul lecțiilor lor: vin și degustare de brânzeturi, vizite la piețele locale etc ..

Serviciul de cazare IFALPES va găsi cel mai potrivit tip de locuință pentru a se potrivi alegerea ta. Homestays, comune apartamente, garsoniere sau cămine sunt situate în centrul orașului sau la marginea orașului. Din școlii, acestea sunt accesibile cu autobuzul, bicicleta sau pe jos.

  • Cameră single în demipensiune familie gazdă
  • Cameră single în hostfamily cu mic dejun
  • Student Residence
  • Studiouri individuale sau apartamente
  • Apartamente partajate

Niveluri:

Nivelurile noastre de studiu sunt în conformitate cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine

Începător

Nu sunt necesare cunostinte de limba franceză.

A1: Elementary Cunoaștere limitată a limbii franceze. Poate înțelege informații simple și practice din viața de zi cu zi. Poate să comunice într-un mod simplu, cu condiția interlocutorul vorbește lent.

A2: elementar superior Cunoștințe de bază. Poate să înțeleagă fraze izolate referitoare la zonele de familiare. Poate să comunice în situații curente și descrie în termeni simpli teme de interes personal.

B1: Intermediarul Comandă limitată dar eficientă a limbii. Poate înțelege clar și standard de franceză se referă la teme familiare. Poate face față situațiilor care pot să apară în timpul călătoriei. Poate vorbi despre subiecte de interes personal și să dea explicații pe scurt despre un proiect sau o idee.

B2: intermediar superior Comandă generală și instinctiv al limbii. Poate să înțeleagă ideile principale ale textelor complexe. Poate lua parte la conversații generale sau profesionale într-un mod clar și detaliat și pot argumenta un punct de vedere.

Program taught in:
Limba franceza
Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 52 săptămâni
La zi
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment