Doriți să fie un profesor spaniol? Esti deja profesor de spaniolă ca limbă străină? Noi oferim cursuri de formare a cadrelor didactice, atât pe parcursul anului universitar și în vară, cursuri care se pot potrivi nevoilor și intereselor dumneavoastră. De la cursuri introductive la cele axate pe un singur aspect al predarea limbilor străine, cum ar fi utilizarea de film în clasă limbă, sau rolul învățării multimodal în utilizarea TIC.

Cursuri intensive de vară pentru profesori

Cursurile de a oferi participanților instrumente esențiale, resurse și abordări didactice care vizează predarea limbilor străine prin abilitățile students'creative. Studentul devine, astfel, nu doar centrul fo procesului de învățare, dar constructorul său major, profitând nu numai de tehnologiile informației și comunicațiilor, dar, de asemenea, cele mai recente descoperiri cu privire la avantajele învățării multimodale.

Curso601

Cursul este conceput sub forma a trei ateliere independente, dar complementare, toate orientate spre practică, pentru a permite participanților să experimenteze activitățile, sarcinile și proiectele pe care le vor crea cu / pentru elevii lor: scurtmetraje, subtitrării, punerea pe o piesă de teatru, scriind scenarii pentru reclame, filme de scurt metraj, un blog scris, TIC conectate la art etc.

Puteți lua un curs (20h / săptămână), se combină oricare două cursuri (40h / 2săptămâni), sau de a lua toate cele trei dintre ele (60H / 3 săptămâni) și se bucură de numeroasele activități complementare de seara incluse în program.

Curso602
Program predat în:
Engleză
Spaniolă

Vezi 4 mai multe cursuri de la Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date