Read the Official Description

Cursuri intensive de limba engleză de examinare

Programe bine-concepute de învățare, clase mici și de predare excelent - resursele noastre-cheie în ajutându-vă pentru a realiza progrese rapide.

Pregătire examen este disponibil pentru IELTS examen.

Lungimea curs minim șase săptămâni. Taxele de intrare examen nu sunt incluse - taxele de intrare variază de la £ 85 la £ 145 în funcție de care examinarea pe care doriți să le ia. Pregătire IELTS este întotdeauna disponibil în iulie și august.

Componente de curs și Caracteristici


  • 20 de lecții de dezvoltare limbaj general - 5 lecții intensive de dezvoltare si practica gramatica (până la ultimele șase săptămâni) - 5 lecții de practică specifice de examinare (pentru ultimele 6 săptămâni) - 5 lecții-profesor ghidate studiu de auto-acces și de învățare asistată de calculator - nivel Program social, Internet si acces la e-mail (inclusiv Wi-Fi> - testare, materiale didactice, acces la bibliotecă, rapoarte si certificat final de progres

PROGRAM SOCIAL este întotdeauna însoțită de personal Severnvale. În cazul în care un cost direct sau taxă de intrare este implicat într-un caz, aceasta va fi plătită de către student (cost tipic £ 0 - £ 25 pe săptămână).

See 3 more programs offered by Severnvale Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 - 20 săptămâni
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date