Read the Official Description

In cursurile noastre de diplomă, veți învăța cuvinte mari!

Veți primi, datorită celor mai mici grupuri cu doar 3-6 persoane de pregătire Diploma optim - ideale pentru toți cei care doresc pentru a obține de îngrijire personală de către specialiști de selectare valoare care este sigur de a condus la obiectivul datorită ani de experiență și Expertentätigkeit!

Conținutul cursurilor și învățare

Lecțiile sunt axate pe competențele lingvistice geprüften: text și Hörverstehen, vorbire, scriere și de gramatică. Ai mai multe ori posibilitatea de a simula diferite Prüfungsteile sub reală Prüfungsbedingungen. Suntem mândri că rata de succes a participanților noastre curs sa stabilizat la aproape 100%!

Diplomele

         Cel mai important rol internațional au DELF și DALF diplomelor al Centrului de Studii pédagogiques internaționalizare, Ally, CIEP. TCF (Test de connaissances du français), nu este o diplomă real, ci un inventar al aptitudinilor candidaților. Pentru diplomele de afaceri o fișă de informații pot fi obținute separat.

Intensitate și Kurslängen

Cursurile sunt de obicei 1 sau 2 ori pe săptămână în loc și să ia, în funcție de intensitatea de 16, 24 sau 32 săptămâni.

Supravegheat Übungsstunden

Pentru a internsivieren curs continua, lucrați în plus față de cursul 1x sau 2x pe săptămână pe cont propriu de la școală, sub supravegherea unui profesor competent. Pentru aceasta, să ia lucrurile cu el însuși, de exemplu, ben-ti temele. Prețurile inspiră acest Übungslektionen vedea KOMBI. Primi informații detaliate cu privire la foaia de-lea «Übungsstunden separat".

Program taught in:
Engleză

See 5 more programs offered by Sprachschule Schneider »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
16 - 32 săptămâni
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date