Acest program specializat este destinat elevilor cu vârste între 16 și 21 de ani. Se compune din înscrierea într-un program standard sau intensiv în limba engleză, care se desfășoară în orele de dimineață. Elevii își petrec apoi după-amiaza și serile, participând la diverse activități culturale din zona New York. Toate activitățile din programul Junior sunt supravegheate de liderii de grup care au fost special instruiți de GEOS. Acestea sunt în mod obișnuit cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani și provin din multe locuri diferite.

GEOS oferă mai multe opțiuni internaționale de cazare pentru studenți . Ei vor primi zilnic un mic dejun, o cină și un prânz la pachet. Este un program minunat care combină învățarea limbilor și a culturii, împreună cu multe activități distractive!

Studenții internaționali de cazare

Scopul nostru este să oferim studenților noștri internaționali locurile de cazare de care au nevoie pentru a reuși. În timp ce instruirea în clasă este un pilon al metodologiei noastre de predare, suntem siguri că noțiunea de imersiune culturală este parte integrantă a procesului de învățare a unei noi limbi. Cele două opțiuni de cazare se străduiesc să promoveze acea dihotomie: Homestay și Private Residence.

Stai acasa

La GEOS Languages Plus New York, credem că elevii au mai multe șanse să reușească atunci când se simt confortabil în împrejurimile lor imediate. Majoritatea studenților noștri trăiesc cu familii gazdă, care sunt extrem de primitor, încurajatoare și de primire. Înainte de a se înscrie în programul nostru de homestay, fiecare familie trece printr-un proces riguros de screening cu unul dintre coordonatorii noștri și este evaluat într-o varietate de categorii. Misiunea noastră este să asigurăm că elevii noștri trăiesc în zone sigure, în case curate sau apartamente cu familii cu grijă și înțelegere.

A trăi într-o familie gazdă din New York este o experiență de o dată în viață, o fereastră în cultura locală și o extindere dincolo de pereții clasei GEOS, în care studentul trăiește viața de zi cu zi cu americanii tipici. Experiențele care vă vor ajuta să vă modelați întreaga ședere în New York!

Concediu privat

GEOS oferă de asemenea camere în cadrul unei reședințe studențești internaționale din zona New York. Reședința oferă facilități moderne, cum ar fi săli de activitate, un centru de fitness și facilități de spălătorie, toate în incintă. Multe reședințe oferă activități complementare care le permit studenților să se întâlnească unul cu celălalt. Elevii care aleg această opțiune preferă o mai mare independență, dar totuși, au un nivel ridicat de securitate. Indiferent de cazare pe care o alegeți, GEOS vă va asigura că sejurul dvs. va fi confortabil și memorabil!

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la GEOS Languages Plus »

Ultima actualizare March 15, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
945 USD
(Activități de cazare ESL) începând de la 945 dolari pe săptămână
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019