Citește Descrierea Oficială

De asemenea, oferim un curs intensiv de 6 luni pentru studenții din afara Uniunii Europene din țările eligibile pentru o viză scurtă de studiu.

Acest curs acoperă aproape același teren ca și cursul de 1 an de activitate, punând accentul pe tehnica noastră de acțiune în domeniul mărcii, The Science of Action . Din experiența de mai mulți ani, știm că veți afla mai multe despre acționarea într-o săptămână pe acest sau pe oricare alt curs, decât pe o perioadă de 3 ani în orice altă școală.

Există 2 termeni: (consultați site-ul nostru pentru mai multe detalii)

  • Termenul 1: octombrie - decembrie
  • Termenul 2: ianuarie - martie

Taxe: £ 5,350 în total (plătibile în 2 tranșe pe termene)

Garanție

Pentru că suntem atât de încrezători că instruirea pe care o oferim este cea mai bună pentru a fi găsită oriunde în lume, toate cursurile noastre vin cu o garanție unică:

Dacă, până la sfârșitul a 6 săptămâni la oricare dintre cursurile noastre de la Academie , nu credeți că cursul dvs. este cel mai bun mod de a învăța cum să acționați, vă vom returna banii în întregime.

Bursa de studiu

Reducere de 5% la 20% disponibilă pentru studenții care nu pot accesa împrumuturile pentru studenți sau alte tipuri de finanțare, în mod limitat și care fac obiectul procedurii

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Kogan Academy of Dramatic Arts »

Ultima actualizare August 21, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
6 luni
La zi
Price
5,350 GBP
plătibile în tranșe pe termen.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare