Ce se află în spatele strălucirii direcției creative? În acest curs de formare practică, elevii sunt invitați să lucreze în colaborare pentru a înțelege interconectarea rolurilor conceptuale și practice implicate în punerea în funcțiune, modelarea și executarea unei trageri de modă. Amestecul dintre modulele practice și cele teoretice va aduce un nou punct de vedere studiului și aprecierii modă în negocierea celor mai bune dintre designeri, modele, machiaj și păr, precum și stilistii de moda, în conformitate cu un concept planificat și flexibil.

IFA Paris și MAKE UP FOR EVER, două dintre cele mai renumite instituții franceze din industria lor specifică, au creat acest curs comun exclusiv pentru a oferi participanților posibilitatea de a experimenta munca unui director creativ în viața reală. Instruirea în sine este construită în jurul a 3 piloni:

  1. O introducere în Designul de modă, pentru a oferi participanților o înțelegere a principiilor generale din spatele dezvoltării poziționării unei case de modă
  2. O introducere în tehnicile de machiaj, pentru a ilustra principalele componente din spatele procesului de creare reușită și coezivă și a înțelege modul în care tehnicile de bază sunt transformate într-o make-up trendy
  3. O introducere în fotografia de modă, pentru a explora principalele tehnici din spatele organizării unei fotografii de fotografie. Participanții vor învăța cum să organizeze și să-și coordoneze propriile filme, să selecteze cel mai bun machiaj posibil pentru a exprima ceea ce este ilustrat de scurta lor creație, să găsească locații și metode de stil pentru a produce un corp de lucru care poate fi apoi editat și prezentat unui coleg grup pentru critică. Utilizarea camerelor digitale SLR atât în aer liber, cât și în studiouri va fi detaliată și pentru participanți, astfel încât aceștia să dobândească cunoștințe teoretice suficiente pentru a oferi instrucțiuni creative pentru o fotografie. În special, vor fi prezentate elementele de bază ale modului de utilizare și de specificare a tehnicilor de cameră, a iluminatului, a ambianței și a finisării.


La finalizarea trainingului, participanții își vor organiza propriile trageri de modă și li se va oferi ocazia de a le include în portofoliul personal ca un impuls al experienței lor de învățare.


Strategia de predare și învățare

Acest curs se bazează pe un mix echilibrat de module teoretice, ateliere și practici. Ideea de ansamblu a tuturor componentelor este de a îmbunătăți gradul de conștientizare al participanților și de a-și îmbunătăți creativitatea în ansamblul lor, astfel încât să poată produce seria imaginară cu cea mai mare influență, unică și coerentă.


Acordarea / Certificat

Certificat de formare profesională privată, IFA Paris de IFA Paris și Make Up For Ever.
Pentru mai multe informații, vizitați https://www.ifaparis.com/courses/short/creative-director

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la IFA Paris »

Ultima actualizare January 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
10 - 10 zilele
La zi
Price
1,800 EUR
După locații
După dată