Curs pe Gelato italiană
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Informatie cheie
Locația campusului
Turin, Italia
Limbi Străine
Engleză, Italiană
Formatul de studiu
În campus
Durata
12 weeks
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 4.800 / per course
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Curs pe Gelato italiană
Patru săptămâni de lecții teoretice și practice efectuate de profesorii profesioniști pentru a învăța arta de a face înghețată italiană și strategii pentru a deschide un magazin. Posibilitatea de a efectua o perioadă de instruire la specialiștii selectați.
ICIF a creat un program de formare specific pentru industria de înghețată: cursul pe Gelato italian. Un curs de formare de 4 săptămâni de cursuri teoretice și practice de la Institutul, programul cursului vă permite să realizați, printr-o abordare integrată între teorie și abilități practice, o profesie care oferă satisfacție nelimitată, precum și creșterea personală și profesională în contextul adevăratei tradiții italiene. Printr-o perioadă relativ scurtă de instruire, elevul învață de la producătorii de master înghețată, promotorul Artisan Gelato italian, care introduce și începătorii, în lumea Gelato-ului italian, plecând de la compoziția organoleptică a materiilor prime pentru a învăța tehnicile de preparare a înghețatelor, sorbelor și granitelor echilibrate corespunzător, elevul la sfârșitul cursului poate crea și studia propriile rețete pentru orice aromă de înghețată, oferind arome potrivite gusturilor și obiceiurilor locale ale lui Tara proprie. Programul de instruire este, de asemenea, completat de concepte de bază pentru industria alimentară, cum ar fi sistemul HACCP, concepte legate de proiectarea unei săli de clasă artizanale de înghețată sau un laborator central pentru o producție mai industrială, designul de tort legat de lumea înghețată, și tendințe inovatoare cum ar fi Gelato Gelato sau Natural Gelato și corelarea corectă a Gelato cu vinuri și băuturi spirtoase.
Un curs de formare pentru a deveni un profesionist Ice Maker, o profesie care este puternic necesară atât în Italia cât și în străinătate.
Cursul este în limba italiană, iar profesorii sunt susținuți de un interpret în limba engleză .
Numărul minim de participanți: 12.
Durată
Cursul are o durată totală de 12 săptămâni:
- 4 săptămâni de lecții teoretice și practice la Institut
- 8 săptămâni de stagiu (opțional) la saloanele de înghețată selectate anterior de Institut, membrii Laboratorului Academic al producătorilor de înghețată Master
Cei care se pot inscrie sunt:
- Italieni și străini profesioniști de alimente și vin
- Italieni și străini iubitorii de alimente și entuziaști
Subiecte de lecție
Ice Cream: noțiuni teoretice
- Ice Cream și originile sale
- Ice Cream: artizan și managementul afacerilor
- Igiena și HACCP: înțelegerea și studiul reglementărilor sanitare și sanitare și al legislației alimentare
- Marketing și management al unei întreprinderi: o abordare antreprenorială
- Proiectarea laboratorului: studiu și analiză a trei tipuri de spații pentru a identifica diferite categorii de afaceri
- Outletul de vânzare cu amănuntul: zona de consum, zona cu mese, înghețată integrată (cafenea, patiserie)
Componentele Ice Cream
- Analiza materiilor prime și a ingredientelor compuse: zaharuri
- Chimia și fizica înghețatei, tehnicile de cântărire și metodele de lucru
- Natura ciclică a procesului de producție
- Crearea cărții dvs. recipe: bazele și amestecurile
- Formula pentru inghetata de fructe si importanta refractometrului
- Echilibrul și susținerea software-ului de management
- Note privind evaluarea senzorială
Subiecte detaliate
- Componentele înghețatei în funcție de anotimpuri
- Alegerea ingredientelor: protecția consumatorului și perspective asupra zaharurilor
- Înghețate de înghețată, prăjituri de înghețată, gheață "afogato", gheață de apă ("granita"), parfațe și sorbetă
- Economie și resurse de management în salonul de înghețată
- Suport tehnologic: sisteme de conservare și depozitare
- Magazinul de vânzare cu amănuntul: replicare, limite și franciză
- Înghețată organică
Tehnici practice de specializare
- Arta si decoratiuni cu ciocolata si zahar
- Arta sculptării fructelor și legumelor: conceptele de bază
- Savură înghețată și consumul de alcool
- Decorațiuni pentru călițe și tăvi de afișare (bușteni și zuccotți)
- Inghetata ca desert de restaurant
- Porție înghețată
Stagiu profesional (opțional)
Studentul poate alege dacă va continua programul cursului prin efectuarea unei perioade de stagiu care durează în total 8 săptămâni la saloanele de înghețată selectate anterior de Institut.
Pentru saloanele de înghețată care nu sunt în măsură să ofere locuințe, va fi la discreția elevului să aleagă un alt salon de înghețată, în caz contrar, școala poate fi de ajutor în găsirea unei locuințe alternative, care va fi împreună cu studentul cu mese.
Taxe
Taxa pentru cursul de înghețată este de 4.800,00 Euro. Este posibil să vă înscrieți pentru o perioadă de 1 săptămână, taxa pentru fiecare modul săptămânal este de 1.500,00 Euro. Taxa pentru curs include:
- Cazare la pensiunea ICIF în apartamente mici (cuprinzând două dormitoare cu una, două sau trei paturi și o baie) și un serviciu de mic dejun
- Mese la Institut de luni până sâmbătă (Școala este închisă duminică și în sărbătorile naționale)
- Lecții teoretico-practice așa cum este indicat în program
- Materiale de predare (broșuri de rețetă, sisteme audio-video etc.)
- Produse alimentare și produse vitivinicole pentru lecții și degustări
- Folosirea echipamentului și a ustensilelor în timpul lecțiilor din diferite laboratoare
- O uniformă plină de bucătar: o jachetă de bucătar cu sigla ICIF , o pereche de pantaloni șefi, un șorț cu sigla ICIF și o bandană cu sigla ICIF
- Asistență pe parcursul Cursului pentru eliberarea permisului de ședere temporară și pentru numărul de identificare fiscală italian
- Diploma de la Institutul de la finalizarea cursului
Orice altceva care nu este specificat în mod expres mai sus nu este inclus.
TAXE SUPLIMENTARE CARE NU SUNT INCLUSE LA TAXA CURSULUI:
- 50 € pentru asigurarea de sănătate care acoperă cheltuielile medicale de bază și cheltuielile sau recuperarea la Spital doar pentru accidente în timpul timpului de lucru pe întreaga perioadă a cursului (numai dacă studentul nu prevede deja o Asigurare Sanitară în propriul său țară).
- 50 € pentru cei care intenționează să profite de transferul de grup în grup doar la sosirea în Italia, organizat de Institutul ICIF duminică înainte de începerea cursului, de pe aeroportul din Milano Malpensa. Plata celor 50 de euro se poate face în soldul cursului prin transfer bancar sau în numerar sau prin card de credit la biroul Direcției ICIF în prima zi a cursului.
burse de studiu
Bursele sunt disponibile participanților de naționalitate italiană care sunt rezidenți în Italia. Pentru a afla cum să aplicați, vă rugăm să ne contactați sau să sunați la Institutul ICIF din Costigliole d'Asti.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Marea diplomă elvețiană în patiserie și arte ciocolatei
- Port-Valais, Elveţia
Postuniversitar în Avansat Patiserie și Ciocolată
- Barcelona, Spania
Introducere în noțiunile fundamentale ale ciocolatei și cofetăriei (certificat)
- Paris, Franţa