Citește Descrierea Oficială

Curs internațional privind locuințele și dezvoltarea urbană

Astăzi, mai multe persoane locuiesc în orașe decât oricând. Aceasta creează oportunități și provocări care necesită experți cu competențe combinate în infrastructură, dezvoltare economică, terenuri accesibile, piețe de locuințe, planificare durabilă și rezistență la schimbările climatice, pentru a gestiona orașe din ce în ce mai complexe.

Ce voi învăța?

Perspectiva multidisciplinară a cursului vă va permite să învățați cum să abordați provocările urbane din mediul dvs.

Deoarece cursul este o parte integrantă a MSc în Managementul și Dezvoltarea Urbană, puteți personaliza învățarea dvs. și puteți alege dintre următoarele șase specializări din ofertă:

  • Locuințe și mijloace de trai urbane (UHL)
  • Planificarea și strategiile integrate (IPS)
  • Dezvoltarea de terenuri urbane (ULD)
  • Competitivitatea și reziliența urbană (UCR)
  • Managementul urban de mediu și schimbările climatice (UECC)
  • Gestionarea și finanțarea infrastructurii urbane (MFUI)

În plus, veți învăța cum să aplicați teoria în practică printr-un proiect multidisciplinar din viața reală care are loc la Rotterdam. În fiecare an, proiectul se schimbă, astfel încât să ajungeți să lucrați la problemele de management urban contemporan. În trecut, participanții au lucrat la strategii durabile pentru un cartier rezidențial de nivel înalt post-război, reinventând utilizarea unei foste clădiri din fabrică și a împrejurimilor sale, precum și reabilitarea durabilă a unei zone industriale și îmbunătățirea cartierului rezidențial.

Cum voi învăța?

În prima săptămână a programului, vă veți familiariza cu istoria IHS și cu participanții la cursuri. Veți continua apoi o prezentare a managementului urban și a orașului Rotterdam. Începând cu a doua săptămână, vă veți arunca cu capul în conținutul specializării alese printr-o combinație de cursuri, exerciții practice, analize de caz, jocuri educaționale, excursii în câmp, filme, discuții și dezbateri. Două după-amieze pe săptămână, veți participa la un atelier interactiv în timpul căruia veți lucra la proiectul dvs. multidisciplinar în echipe.

Certificare

Diploma post universitara

Cerințele de admitere

• Cel puțin o diplomă de licență de la o universitate recunoscută într-un domeniu legat de cursul ales;

• Sunt necesare rezultatele testelor în limba engleză (fie TOEFL, fie IELTS).

Scorul TOEFL: pe suport de hârtie: 575, bazat pe computer: 232, bazat pe internet: 90 (cu subtest de scris cel puțin 20)

Scor IELTS: 6,5, fără subt test mai mic de 5,5 (Subt test de scriere de cel puțin 6,0)

• Cel puțin 2 ani de experiență de lucru relevantă pentru curs.

Trimiteți solicitarea dvs. pentru a afla mai multe despre datele cursului, oportunitățile de bursă și alte detalii practice. Rotterdam vă așteaptă!

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam »

Ultima actualizare September 8, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
3 luni
Part time
Price
5,950 EUR
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date