Curs intensiv de limba germană

Innes Institute Vienna

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs intensiv de limba germană

Innes Institute Vienna

De ce elevii decid pentru INNES

Cursanții germani iubesc dimensiunile grupurilor noastre mici, sprijinul nostru individual și profesorii noștri cu înaltă calificare și prietenie - un mediu care permite o călătorie de învățare personalizată, personalizată și de succes. Studierea la INNES înseamnă, de asemenea, să fii parte a unei comunități internaționale de cursanți ambițioși și diferiți. Cartea de curs și toate materialele suplimentare sunt incluse în taxa de curs.

Aflați germana în Viena

Un curs de limbă germană intensivă de 4 săptămâni în Viena este cea mai bună opțiune pentru dvs. dacă vă propunem să vă îmbunătățiți rapid și eficient nivelul german. Cursurile noastre germane au loc în fiecare lună a anului, întotdeauna de luni până joi, dimineața între 9:15 și 12 dimineața.

Conținutul I Metoda I Materialul cursului

Un curs tipic intensiv de limbă germană vă ajută să învățați limba germană în următoarele moduri.

  • dezvoltați toate cele cinci abilități, inclusiv ascultarea, citirea, vorbirea, scrierea și interacțiunea
  • vă îmbunătățiți eficiența comunicativă
  • vă extindeți vocabularul
  • vă studiați și pregătiți gramatica
  • deveniți un comunicator fluent și confident cu cunoștințe locale

La INNES, calitatea și profesionalismul contează. Lucrăm exclusiv cu profesori calificați și pasionați, materiale de primă clasă și metode dinamice și atrăgătoare, astfel încât să puteți învăța limba germană într-un mod personalizat. Toți profesorii folosesc metode interactive și interactive care permit studenților să fie activi în permanență și să experimenteze cu un limbaj nou. Profesorii noștri vor crea teste de progres regulat pentru dvs., pentru a vă asigura progresul în procesul de învățare.

În cadrul cursului intensiv de limbă germană, veți învăța limba germană utilizând o carte de curs și o varietate de materiale suplimentare selectate în mod special. Pentru cursurile A1-B1 lucrați cu cartea de curs Menschen și de la B2 cu cartea de curs Mittelpunkt. Registrul de curse și toate materialele suplimentare sunt incluse în taxa de curs.


Care este nivelul potrivit pentru tine? Test de plasare I

În fiecare lună, oferim 9 faze ale cursului intensiv de limbă germană: A1 / 1, A1 / 2, A2 / 1, A2 / 2, B1 / 1, B2 / 2. Dacă nu sunteți sigur ce nivel de curs este potrivit pentru dvs., completați pur și simplu acest test de plasare. Dacă încă nu sunteți sigur, discutați cu noi! Trimiteți-ne un e-mail la info@innesvienna.net, sunați la numărul 43 1 890 65 85 sau opriți-vă de la institutul nostru pentru o evaluare rapidă și personală.


Înregistrare

Vă puteți înregistra online, telefonic sau personal la biroul nostru. Toate cursurile intensive de limbă germană de la INNES sunt disponibile cursanților cu vârsta peste 16 ani. Chiar dacă majoritatea cursanților noștri se află între 20 și 30 de ani, acoperim toate vârstele, inclusiv 60 de ani.


Certificat de curs Confirmarea participării ECTS

Cerințele minime pentru eliberarea unui certificat de curs sunt următoarele:
  • minim 80% participare la durata totală a cursului
  • 60% din numărul total al testelor de progres
După finalizarea cu succes a cursului intensiv de limbă germană, primiți un certificat de curs (6 ECTS) în ultima zi de curs, ca o dovadă recunoscută la nivel internațional a experienței dumneavoastră de învățare în limba germană. În cazul neparticipării la testele de progres, nu se pot acorda puncte ECTS. Cu toate acestea, participanții care îndeplinesc participarea minimă de 80% pot primi o confirmare a participării. Administrația relevantă a programului de studii sau universitatea are decizia finală privind recunoașterea certificatului dumneavoastră INNES.


ÖSD Prep Atelier I Examen ÖSD

Vrei să te pregătești sistematic pentru examenul ÖSD? Apoi, atelierul nostru de pregătire a examenelor ÖSD ar putea fi doar chestia ta! În fiecare lună, timp de 2 zile (câte 3 ore fiecare), pregătiți tot ceea ce este necesar pentru a vă pregăti pentru "modul de gândire ÖSD". Echipate cu toate strategiile de testare necesare și care au parcurs diferite teste de probă, puteți ajunge la examenul dvs. cu un zâmbet relaxat. Apropo, puteți face examenul dvs. ÖSD direct la institutul nostru.

Reducere pentru studenți

Dacă sunteți student universitar cu normă întreagă, puteți obține o reducere a cursurilor de limba germană. Pe măsură ce vă înregistrați online, introduceți codul STUDENT pentru a vă activa reducerea. În prima zi de curs, vă rugăm să indicați elevului dvs. ID-ul valabil al studenților.

Vă rugăm să rețineți: Cursurile intensive din Germania au aproximativ 6 participanți care trebuie să aibă bune abilități de învățare. INNES deține dreptul de a efectua modificările necesare ale cursului. Toate detaliile pot fi găsite în secțiunea Întrebări frecvente.

Această școală oferă programe în:
  • Germană
Innes Institute Vienna

Ultima actualizare October 16, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
4 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
460 EUR
Locations
Austria - Vienna, Vienna
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Austria - Vienna, Vienna
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala