Cursurile generale de limba franceză BLI sunt concepute pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească acuratețea și fluența atunci când comunică în limba franceză. Indiferent dacă doriți să învățați limba franceză pentru muncă, călătorie, școală sau doar pentru plăcere, BLI vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

BLI oferă o gamă largă de programe lingvistice care să corespundă nevoilor fiecărui cursant. Cu o gamă largă de programe și programe, vă putem duce de la comunicarea de bază la experiența academică avansată prin lecții de angajare și dinamice oferite de profesori cu experiență care vă înțeleg motivațiile și ambiții.

Intens

30 lecții pe săptămână

Pentru elevii care doresc să-și urmeze învățarea limbilor la nivelul următor, această opțiune se bazează pe competențele zilnice și pe abordarea limbilor străine, cu posibilitatea de a se dezvolta în anumite domenii. Printr-o combinație de învățare bazată pe sarcini și lecții tradiționale de competențe, veți face parte dintr-o clasă cu un scop specific în care toate domeniile de utilizare a limbajului sunt activate în mod natural și eficient.

Orar

  • Mon - Thu: 9:00 - 3:15
  • Vineri: 9:00 - 12:20

Clase

Gramatică comunicativă

În această clasă, veți explora concepte de gramatică potrivite pentru nivelul dvs.; întotdeauna în context și prin teme interesante. Abordarea este comunicativă și centrat pe student, există o mulțime de oportunități de a descoperi și de a practica limba țintă.

Abilități integrate

În această clasă veți avea ocazia să exersați cele patru abilități lingvistice: ascultare, vorbire, citire și scriere. Gramatica și vocabularul sunt integrate în fiecare lecție, iar metoda de evaluare este Evaluarea continuă.

Atelier de comunicare

Aici veți avea ocazia să puneți în practică tot ce ați învățat în primele două blocuri! Această clasă se concentrează pe comunicare și fluență, iar activitățile sunt proiectate să fie distractive și dinamice.

Aptitudini specifice

Această clasă se concentrează pe o anumită abilitate (ascultare, vorbire, citire sau scriere) prin lucrul cu proiectul și învățarea bazată pe sarcini. Puteți să vă exersați abilitățile de scriere prin producerea unui ziar școlar sau să vă dezvoltați abilitățile de ascultare prin explorarea lumii, a radioului și a podcasturilor.

Program predat în:
Limba franceza

Vezi 5 mai multe cursuri de la BLI Language Schools »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date