Citește Descrierea Oficială

Design Thinking este o metodologie inovatoare bazată pe o abordare centrată pe om care încearcă să rezolve probleme complexe cu designul. Este o metodologie axată pe găsirea de soluții unice în provocările vieții de zi cu zi.

Pătrat: 20

Durata: 5 zile (35h) cu componentă practică

Curs "Face-to-Face" în Londra, Madrid și Porto

Datele care trebuie anunțate pe scurt - fii atent la site-ul LSDM

Rezumatul cursului


Proiectat și creat pentru creativi, artiști, administratori, antreprenori și persoane interesate de formare practică, cu aplicabilitate reală în domeniul gândirii de proiectare.

Programul nostru de design de gândire va prezenta definiții și concepte legate de creativitate și design. Acesta va permite participanților să exploreze ce este creativitatea în proiectare și îi va permite, de asemenea, să facă legătura între metodele de creativitate și concepte diferite, și anume nevoile oamenilor, nevoile consumatorului și interfața cu utilizatorul. De-a lungul cursului, participanții vor desfășura activități de grup și vor implementa procese creative utilizând diverse tehnici legate de dezvoltarea abilităților creative.

Ca urmare a expunerii la diferite modele și metode, participanții vor deveni mai abili în brainstorming, gândire laterală și interconectarea ideilor pentru a rezolva problemele de proiectare.


Profesor multilingv

Conținutul scris al cursului este disponibil în limbile spaniolă, engleză și portugheză.


program


ZIUA 1

Introducere în gândirea de proiectare - trecut și prezent

În primul modul vom prezenta elementele cheie ale cunoștințelor de proiectare într-o abordare a trecutului și a prezentului. O perspectivă mai largă va fi prezentată, adică cunoașterea modului de gândire și a proceselor proiectanților. La sfârșitul zilei, participanții vor fi împărțiți în grupuri și vor fi rugați să rezolve o provocare practică prin crearea unei picturi de grup în Trello.


ZIUA 2

Proiectați ca contextualizare și încadrarea problemei

Componenta numărul doi urmărește să ofere participanților o înțelegere mai profundă a modulului anterior, subliniind caracterul sistemic al designului și ceea ce cere acest proces de proiectare. Participanții vor continua provocarea componentei anterioare, urmărind contextualizarea problemei și diferitele moduri în care ea influențează procesul de proiectare.


ZIUA 3

Modele și procese de proiectare

După înțelegerea naturii holistice a designului minții, în componenta numărul trei vom descrie diferitele modele care ajută la structurarea procesului de proiectare prin metode de cercetare, prototipuri și teste. În cea de-a doua parte a acestei componente, vom aborda cele mai comune metode de observare și participare, cum ar fi metoda de experiență a utilizatorilor, metode participative și analize calitative. Vom prezenta conceptul de ideație, amintindu-ne că diferitele cadre și contexte ale problemei de proiectare trebuie să combine cunoașterea mai multor domenii.


ZIUA 4

Proiectare ca outsourcing și experimentare

În componenta numărul patru, participanții vor continua să-și dezvolte activitatea în grup. După ce au gândit la o idee, grupurile vor finaliza exercițiul de proiectare, vor crea schițe și modele și vor discuta pentru a ajunge la o concluzie comună. În cele din urmă, grupurile vor lua decizii cu privire la mijloacele cele mai potrivite pentru a crea proiectul final.


ZIUA 5

Crearea proiectului final

În ultima zi, grupurile își vor termina proiectele finale (aplicând toate conceptele, practicile și metodele dobândite de-a lungul cursului) și vor avea o provocare de a-și prezenta munca, de a discuta idei și de a dezvolta noi moduri de a dezvolta gândirea creativă.


prețurile

All inclusive: scolarizare, curs intensiv, pauză zilnică, resurse de studiu și certificat final


condiţii:

Primul preț cu până la 30 de luni înainte de data de începere

Prețul 2 până la 15 zile înainte de data de începere

Al treilea preț până la 7 zile înainte și după datele

Plata prin transfer bancar

Program predat în:
Spaniolă
Engleză
Portugheză

Vezi 1 mai multe cursuri de la London School of Design and Marketing (ES) »

Ultima actualizare April 17, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
5 zilele
La zi
Price
890 GBP
Primul preț cu toate cele incluse: Londra 1.000 £, Madrid £ 890, Porto £ 890. Al doilea preț, cu toate acestea incluse: Londra £ 1,100, Madrid £ 990, Porto £ 990. Al treilea preț cu totul inclus: Londra £ 1,250, Madrid £ 1,100, £ 1,100 Porto. Ziua însăși
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Presentación de LSDM

Asociación con la University for the Creative Arts

Testimonios de Alumnos LSDM