Curs de vară - Dublin Business Academy

Generalități

Programul de descriere

126746_2545-20191126-101010-_DSC1412.jpg

Academia de afaceri din Dublin: Aflați arta marketingului digital de la cei mai buni din lume

Să nu reușim în mediul de afaceri global competitiv de azi fără prezență digitală este imposibil. Însă educația clasică de afaceri abordează adesea marketingul digital ca un concept teoretic și oferă o perspectivă practică foarte limitată. Academia de afaceri din Dublin mută atenția educației de afaceri de la învățarea tradițională a cărților la experiența practică din lumea de afaceri reală. Cu un obiectiv clar de a oferi antreprenorilor aspiranți, precum tine, cel mai puternic instrument de marketing disponibil astăzi: creativitatea în lumea digitală omniprezentă.

Academia de afaceri din Dublin pentru antreprenori aspiranți

Dublinul este una dintre cele mai mari capitale de afaceri digitale ale lumii, denumită și Silicon Valley din Europa. Cu companii precum Google, Facebook, PayPal, eBay, LinkedIn, Twitter, Yahoo și Airbnb își au sediul european aici, Dublin oferă o mulțime de oportunități de a învăța din cele mai bune din marketingul digital.

Educația în afaceri pentru secolul XXI

Școala de afaceri ABC Academy din Dublin combină educația de afaceri cu experiența practică din lumea de afaceri reală. Veți învăța de la vorbitori și experți în marketing digital, care au lucrat în / cu companii de top. Veți vizita unele dintre cele mai de succes companii din lume pentru a experimenta cum se descurcă cu piețele contemporane în schimbare rapidă. Și veți face față unei provocări cu care trebuie să se confrunte fiecare antreprenor pentru a-și dezvolta afacerile - dezvoltați o strategie de marketing digital viabilă folosind toate cele mai eficiente canale contemporane și modele de afaceri digitale.

Viitorul tău începe la Școala de vară din Dublin

Strategia pe care o creați cu ajutorul mentorilor noștri experți poate fi folosită în propria întreprindere (viitoare) sau vă poate ajuta să faceți următorul dvs. pas de succes în lumea afacerilor existente. Cursul include, de asemenea, evenimente în rețea pentru a vă conecta cu colegii studenți și alți participanți - și să începeți să vă construiți viitorul afacerii chiar în inima capitalului european de afaceri digital.

126744_2545-20191126-101030-_DSC4769.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful ... Citeste mai mult

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful entrepreneurs. Our world-class educators & mentors are entrepreneurs, founders, business owners and investors who teach the skills, mindsets, and frameworks necessary in today’s competitive environment. Citește mai puţin
Toronto , Munchen , San Jose , Dublin + 3 Mai mult Mai Puțin