Curs de tranzacționare a opțiunilor

Generalități

Programul de descriere

Curs de tranzacționare a opțiunilor

Acest curs de două zile oferă o introducere practică a tranzacționării pe piața de opțiuni. Profesorul nostru de specialitate are zeci de ani de experiență în tranzacționarea opțiunilor și acest lucru va permite studenților să obțină beneficiul maxim din sesiunile academice și practice. Cursul oferă studenților o înțelegere a piețelor derivatelor (futures și opțiuni) și modul în care acestea sunt tranzacționate. De asemenea, explică construcția și aplicațiile schemelor de plată.

În prima zi a cursului sunt prezentate elementele de bază ale opțiunilor, a apelurilor, a apelurilor, a spread-urilor, a calatoriei și strangulării. Va folosi întotdeauna exemple practice pentru a ilustra concepte academice. A doua zi implică tranzacționare mai practică. Studenții vor aplica ceea ce au învățat pentru a-și crea meseriile de opțiuni, cu ajutor și îndrumare din partea specialistului. Acest curs are loc în campusul nostru din Londra, în Holborn. Studenții vor avea acces la o platformă de tranzacționare a opțiunilor pentru a-și susține învățarea. Aceștia vor participa activ la sesiunile de tranzacționare pentru a înțelege modul în care ceea ce au învățat este aplicabil în scenariile din viața reală.

Până la sfârșitul cursului, studenții ar trebui să poată înțelege diferitele concepte de tranzacționare a opțiunilor, să recunoască diferite profiluri de remunerare a opțiunilor și să poată tranzacționa structurile de opțiuni pe piețele în timp real.

Cerințe de curs

Cerințe de intrare pentru toate programele LAT:

  • Un formular de cerere completat și semnat
  • O copie a pașaportului dvs. / dovada certificatului de naștere / certificatului de naștere

Cerințe de intrare pentru toate programele LAT de două săptămâni sau mai mult:

  • O copie scanată a unei fotografii color de pasaport recente
  • Dovada calificărilor educaționale
  • Dovada de competență engleză, dacă este necesar

Notă: Toate documentele vor fi furnizate în limba engleză. În cazul în care documentele nu sunt în limba engleză, va trebui, de asemenea, să furnizați o traducere legalizată a acestor documente.

Studenti internationali

  • Copiile scanate ale diplomelor și traducerea certificată
  • Copiile scanate ale transcrierilor dvs. certificate
  • Dovada cunoștințelor de limbă engleză IELTS 5.5 sau echivalente
  • Candidații care au studiat o diplomă de licență în mediul englez într-o țară majoritar vorbitori de limbă engleză pot furniza o scrisoare din partea universității, confirmând acest lucru ca dovadă a competenței lor engleze.

Toți ceilalți studenți:

  • O calificare minimă de nivel 3 sau un interviu cu decanul nostru academic, Paddy Osborn Formular de cerere complet LAT

Admisie

In fiecare luna

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 2010, the London Academy of Trading (LAT) has provided training for thousands of individuals wishing to enhance their knowledge of financial markets and to develop their skills in tradi ... Citeste mai mult

Established in 2010, the London Academy of Trading (LAT) has provided training for thousands of individuals wishing to enhance their knowledge of financial markets and to develop their skills in trading. The academy is accredited by the British Accreditation Council (BAC), which enables international students to study at LAT in London on Short-Term Study Visas (STSV). As a result, we have taught students from over 60 countries in the last 12 months. Citește mai puţin