Curs de studii superioare în model și modă

Generalități

Programul de descriere

LIMBA DE CURS: spaniolă

Predomină procesele cosnstrucționale ale îmbrăcămintei prin modelarea, modelarea, realizarea și finisarea modelului.

Cu CFGS de model și modă veți descoperi secretele pentru a deveni un profesionist de design de modă. În doar doi ani veți stăpâni tehnicile de haute couture, dezvoltați modelarea pe manechin și veți lucra la volumul articolelor de îmbrăcăminte. În plus, veți putea gestiona procesul creativ al unei colecții de la finalizarea desenelor până la selecția materialelor.

fashion design

De ce să studiezi pregătirea de nivel superior în model și modă la IED Madrid?

Programul educațional al ciclului de pregătire de nivel superior din Patronaje și Modă oferă o pregătire completă, astfel încât elevul să poată face față provocărilor pe care le ridică industria modei în epoca actuală.

Timp de doi ani, studentul este specializat în procesele de modelare, modelare, confecționare și producție textilă. În acest fel, el stăpânește tehnicile necesare designului de modă printr-un program teoretico-practic.

Programul include desfășurarea activităților în săli de clasă polivalente de proiectare a modelului, laborator ca centru de cercetare și experimentare și atelier de îmbrăcăminte. În mod complementar, centrul oferă studioul de fotografie, sala de mese, sala de clasă digitală și școala de cusut pentru a îmbogăți antrenamentul studenților.

După finalizarea studiilor de doi ani, inclusiv stagiile supravegheate și studiile de proiectare, este obținută o diplomă oficială de 120 de credite ECTS, valabilă și recunoscută în spațiul european al învățământului superior, care permite accesul la alte programe de formare, Burse și burse din partea Ministerului.

Proiect propriu al ciclului de pregătire al diplomei superioare în patronaj și modă

Proiectul propriu al ciclului de studii superioare în ciclul de formare și modă apare ca o propunere pentru un model educațional complementar care permite studenților să se îmbogățească cu noi cunoștințe și astfel să configureze sectorul complex de modă.

Așadar, propunem să creștem oferta de formare, inclusiv 2 module în fiecare an:

  • Primul an: Tehnici și finisaje în Haute Couture și Metodologia de proiectare
  • Al doilea an: Proiect de Proiect și Proiect Haute Couture

Din acest motiv, menținem structura didactică a cursului în containere de cunoștințe, prin anii diferiți și oferim următoarele modificări pentru o sincronizare transversală adecvată și progresia cunoașterii.

perspectivele de carieră

La IED Moda Madrid, studenții sunt instruiți cu un accent multidisciplinar esențial pe dezvoltarea profesională și cu abilitatea de a excela într-un mediu de lucru mai complex.

  • Modă pentru femei, bărbați și copii.
  • Șeful proudcto.
  • Modelator.
  • Director de producție
  • Designer de moda Haute Couture.
  • Amenajarea și asamblarea atelierelor de cusut.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Citeste mai mult

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Citește mai puţin