• Campusuri: Paris
 • Durata: 5 zile / 30 de ore
 • Format: Intensiv
 • Limba: engleză
 • Admisie: aprilie 2019, iulie 2019
 • Taxă de școlarizare: 1.500 €
 • Limitat la: 15 elevi pe clasă

Robotii vor să preia? Este inteligența artificială să desființeze locurile de muncă în modă? Este industria modei vreodată să ajungă la nivelul inovației digitale? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările arzătoare care vor fi examinate pe acest curs unic de scurtă durată la IFA Paris . Îmbinând învățarea teoretică și cea practică în cadrul disciplinelor de modă și tehnologie, călătoria intensă de o săptămână vă va prezenta ultimele inovații care perturbă industria modei. Veți fi ghidați printr-o serie de dezbateri pentru a vă extinde gândirea analitică și critică, precum și oportunitatea de a vă folosi hands-on cu mașini și software pentru a vă aprinde creativitatea și abilitățile tehnice. Veți explora și vedea teme de tehnologie, cum ar fi imprimarea 3D, știința informaticii de modă, Internetul obiectelor (IoT) și inteligența artificială.


Obiectivele cursului

 • Oferiți participanților cunoștințe fundamentale despre disciplina de modă tehnologică, care va fi aplicată pe parcursul cursului a modului în care tehnologia va perturba sistemul de modă în prezent și în viitor.
 • Introduceți participanții la tehnologii, cum ar fi imprimarea 3D și Internetul obiectelor (IoT), printr-o serie de cursuri de master intens.
 • Extindeți gradul de conștientizare a participanților la rolurile din industria modei dincolo de arhetipurile tradiționale, cum ar fi "omul de știință de modă", și cum sunt afectate rolurile actuale prin progrese precum automatizarea.
 • Dezvoltă perspectivele participanților la strategiile de inovare digitală și la progresul tehnologic într-o multitudine de discipline din mediul global.


Rezultatele cursului

Veți finaliza cursul cu un portofoliu experimental, care include un prototip 3D fizic, programare în timp real și fișiere digitale 3D pe care ați dori să le dezvoltați în afara cursului, precum și noi cunoștințe despre inovațiile de moda tehnologică.


Structura cursului

Acest curs scurt este pentru începători și nu este necesară o experiență anterioară. Cu toate acestea, este necesar un interes profund atât pentru modă, cât și pentru aspectele tehnice ale tehnologiei pentru a obține cele mai multe rezultate din curs. Elevii vor avea acces la echipamentele de atelier prin intermediul unui laborator de parteneriat fab * și sunt încurajați să lucreze la dezvoltarea abilităților lor în afara sesiunilor programate. Cursul va cuprinde:

Ziua 1: Moda Tech: Ce, de ce și cum?

Acest curs scurt începe prin scufundări profunde în ceea ce privește tehnologia de modă, de ce este relevantă pentru societatea de astăzi și cum este lansată pe piață. Veți câștiga cunoștințe și o imagine de ansamblu a macrocomenzilor pentru progresele industriei înainte ca ideile dvs. creative să curgă în atelierele de descoperire a produselor, culminând cu o ipoteză pe care ați putea dori să o explorați pentru restul cursului scurt. Metodologiile utilizate în mod tradițional în dezvoltarea tehnologică vor fi aplicate procesului de design și dezvoltare a modei, oferindu-vă astfel un cadru fundamental pentru săptămâna aceasta. Scopul aici este de a vă face să vă gândiți la viitor!

Ziua 2: Masterclass 3D

Ziua 2 este o degustare practică în tot ceea ce este 3D. Veți fi luați într-o călătorie 3D în ceea ce privește proiectarea și prototipul unui model 3D folosind imprimante 3D. Aici veți explora potențialele capabilități ale prototipurilor rapide și modul în care designerii pot valorifica progresele tehnologice pentru a ajuta procesul de proiectare și dezvoltare a produselor. Posibilitățile sunt nesfârșite: veți face un pantof? O bijuterie? O geanta? Nu există reguli, iar scopul acestei sesiuni este să vă atrageți curiozitatea cu cele mai recente mașini. Veți pleca cu un prototip tiparit 3D și cu fișiere CAD, pe care veți putea lucra în timpul dvs. liber.

Ziua 3: Informatică de modă

La mijlocul săptămânii veți experimenta într-adevăr convergența modei și a tehnologiei într-o cursă de o zi de workshop-uri practice în domeniul informaticii și capabilitățile sale într-un context de modă. Companiile precum Farfetch și Stitch Fix sunt mult îndoielnice; vă imaginați următorul unicorn, probabil? Participanții vor fi ghidați prin intermediul limbajelor de bază de programare în computere, cum ar fi Python, și vor fi întreprinse printr-o serie de exerciții pentru a încuraja gândirea în ce mod computingul și știința datelor ar putea avansa ecosistemul de modă.

Ziua 4: Tehnologia modă și inovația în cadrul sistemului de modă

Tehnologia este un instrument în cele din urmă, iar instrumentele ajută inovatorii să rezolve problemele în probleme complexe. Ziua 4 disemorează sistemul fragmentat de modă și lanțul de aprovizionare, în care a patra revoluție industrială rezolvă multe dintre aceste probleme complexe. Veți fi purtați prin dezbateri teoretice, încurajându-vă să vă gândiți la viitorul modă, pe care apoi veți desfășura ateliere practice cu privire la lansarea pe piață a produselor de modă. Industria de modă are nevoie de indivizi să-l scuture și să perturbe într-adevăr paradigma tradițională, pe care sperăm să o inspirați în această zi.

Ziua 5: Provocarea inovării

Ziua finală a cursului vă provoacă să inovați, inspirându-vă din toate învățările săptămânii, din cunoștințele noi și din gândurile de inspirație. Veți fi pus la punct o provocare pentru inovare de către unul dintre partenerii din industria IFA Paris , pe care îl veți desfășura în echipe pentru a experimenta, a crea idei și a încheia soluții viabile. Scopul provocării este să te gândești în afara casetei și să spargeți regulile a ceea ce știm despre modă. Ca pionieri de moda viitoare, veti fi incurajati sa va aduceti ideile proaspete la masa fara limite. Ziua se va încheia, prezentând ideile dvs. și celebrând încheierea cu succes a unei săptămâni intense și pline de satisfacții.


cerinţe

 • Nivelul recomandat de limba engleză este IELTS 5.5 (pentru a înțelege pe deplin și pentru a urma cursul). Certificatul IELTS nu este necesar, dar vrem să fim siguri că veți putea înțelege cursul.
 • Min. 18 ani
 • Interesul pentru tehnologia modă și moda inovatoare
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la IFA Paris »

Ultima actualizare January 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
5 zilele
La zi
Price
1,500 EUR
Taxă de școlarizare
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date