Citește Descrierea Oficială

Cursul de producție este un curs de doi ani și acoperă toate cifrele industriale și de afaceri legate de departamentul de producție. Orele furnizate sunt de aproximativ 950, variind în funcție de producția așteptată.

I An

Cursul acoperă toate cifrele industriale și de afaceri legate de producție. În primul an, ne concentrăm asupra aspectelor tehnice ale compoziției departamentului pentru set sau învățăm sarcinile și instrumentele pentru securitate pe set și reglementările în vigoare, studiem rolul de " Asistent Director" (în sensul SUA), al secretarului ediției , al cercetătorului locației și al managerului. Pe lângă gestionarea setului și a trupei, formarea include studiul Bugetului, Spoglio of Screenplays cu Movie Magic , precum și rudimentarea organizării producției executive pentru a introduce programul celui de-al doilea an.

Anul II

În cel de-al doilea an, sunt discutate cifrele Organizatorului de Producție, Inspectorului de Producție, Producătorului de Linie pentru Post-Producție, Producătorului Executiv, Distribuitorului, Fondului Raiser, Autorității de Management și Supervizorului de Muzică . Prin urmare, principalele module abordate se vor referi la: contabilizarea setului, impozitarea, contracte specifice din diferite domenii de producție, management financiar prin bugetare, credit fiscal, plasare de produse , achiziții de fonduri publice și private, marketing și distribuție pentru coproducțiile naționale și internaționale . Elevii din al doilea an de curs au ocazia de a experimenta direct prin stagii de formare orientate furnizate de către școală împreună cu partenerii industriali, pe selectarea bazată pe merit și performanță educațională.

Cerințe preliminare

 • majoritate
 • Diploma de liceu sau echivalent
 • Permis de ședere (pentru studenții străini)
 • Cunoașterea Italiană - Excelent
 • film / cultura de televiziune - Bun
 • Cunoașterea Word și Excel - Basic
 • Cunoașterea limbii engleze - de bază
 • Abilitatea de a lucra in echipa - Excelent

oportunităţi de angajare

Oportunitățile de angajare inerente acestui curs sunt:

 • Asistent de producție,
 • Secretarul de producție,
 • Organizator general,
 • Inspector de producție,
 • Secretarul ediției,
 • Locație Scout și Manager,
 • Fund Raiser,
 • Bandi Compiler,
 • Conducător de muzică.

Material produs

Studenții cursului de producție academică , cu excepția excluderii unor studenți pentru posibile absențe sau motive disciplinare, se vor afla la sfârșitul cursului pentru a avea un portofoliu personal de 4/6 produse audiovizuale anuale create în timpul exercițiilor lunare.

Aceste producții vor include, printre altele, urmărirea, planul de succesiune, lupta, videoclipul muzical, comedia și science fiction pe ecranul verde .

Studiul de eseuri de la sfârșitul anului, de maximum 6 minute, și Diploma de film scurt de la sfârșitul celui de-al doilea an, de maxim 12 minute, vor fi întotdeauna parte a portofoliului de studenți ai cursului, în funcție de producțiile în care vor participa.

Se preconizează o examinare la sfârșitul anului, desigur, esențiale pentru aprobarea producției de Diploma de scurt.

limbă

Cursul este în limba italiană, dar unele module și / sau clase vor avea loc în limba engleză.

activități practice

Cursul include lecții de predare obiect unitate de alfabetizare a exercitării lunii; exercită pe platoul de filmare și la sfârșit de săptămână; viziune și lecții critice de exerciții finalizate.

Întrebări frecvente

Lecții și frecvența

Când cursurile începe și când se termină?

Cursurile RFA începe în octombrie și se încheie în luna mai; Iunie și iulie sunt organizate producții la sfârșitul anului, în care toți elevii împărțit de către echipaj.

Participarea este obligatorie?

Da. Cursurile au RFA prezența obligatorie în fiecare zi. Calitatea de frecvență este un parametru important care ajută Academia să selecteze și să identifice mai merituoși elevi.

Voi face lecții practice în timpul cursului?

. Da Roma Film Academy de Roma Film Academy de la Roma Film Academy are drept scop de a instrui elevii în două etape: alfabetizare și tehnică în primul an, în funcție de genuri și de limbă. Metoda de formare se bazează în principal pe tehnicile practice și conceptele teoretice prin prelegeri pe platourile de filmare, exercițiile lunare, eseuri de studiu și filme de scurt diplome.

Atunci când sunt lecții și la ce oră?

Clasele se desfășoară de luni până vineri cu cel puțin o sesiune pe zi, până la două schimburi zilnice și un weekend pe lună de producție. Lecțiile pot fi programate între orele 9.30 și 18.30, producțiile lunare de pe set oferă ore și durate diferite, raportate din când în când pe calendarele educaționale.

Unde vă luați lecții?

Clasele sunt deținute în sălile de clasă de la Cinecittà Studios și Teatrul de stabilire a Roma Film Academy de Roma Film Academy de la Roma Film Academy . lecții specifice în loc să aibă loc direct la sediile partenerilor selectați cu școala. producții educaționale și sfârșitul anului, lunar, în cele din urmă, sunt ținute la locul identificate din timp în timp de către elevi în funcție de tipul de proiect.

În ce limbă sunt cursurile?

Cursuri academice sunt organizate în limba italiană, este, prin urmare, necesară pentru studenții străini un nivel de cunoștințe de bază. Toți elevii sunt necesare cunoștințe de bază de limba engleză, deoarece unele dintre module de lecție sunt în limba engleză.

Pot participa la mai multe cursuri simultan?

Nu educațională planul doi ani de Roma Film Academy de Roma Film Academy de la Roma Film Academy oferă un număr semnificativ de ore dedicate cursuri interdisciplinare sau clase mixte, în care două sau mai multe clase lucrează împreună. În unele zile, oferă, de asemenea schimburi duble de clasă, astfel încât nu este posibil să participe la două cursuri simultan.

Pot schimba cursul meu?

Da. Primele patru săptămâni ale cursului sunt numite pregătitoare: tot primul an participă în mod obligatoriu la lecțiile tuturor cursurilor academice RFA. Această perioadă este dedicată atît alfabetizării generale a departamentelor, a echipamentului tehnic și a ierarhiilor, cît și a clarificării ideilor față de cine este nedeterminat cu privire la care curs să aleagă. La sfârșitul cursului de introducere este posibilă schimbarea cursului.

Există examinări, teste sau verificări în cursul anului?

Da. Periodic vom testa și teste educaționale. Acestea, împreună cu burghie lunare, cu eseuri până la sfârșitul primului an și parametrii disciplinare, sunt principalele aspecte care alcătuiesc hotărârea academice, utile pentru admiterea la al doilea an. La sfârșitul celui de al doilea an, în plus, va exista un examen final care determină aprobarea diplomei film de scurt metraj.

admitere

Care sunt cerințele de bază pentru a înregistra pentru un curs?

Cerințele de bază pentru toate cursurile academice sunt de vârstă, o diplomă de liceu, o competență înaltă și cunoașterea limbii italiene, o cultură film bun și cunoștințe de bază de limba engleză.

Deoarece cerințele pentru fiecare curs sunt evaluate?

Cerințele sunt evaluate în timpul testului de intrare, care determină nivelul de pornire al fiecărui candidat. Cu toate acestea, Școala își rezervă dreptul de a efectua în timpul perioadei de doi ani, la libera sa alegere, verificări suplimentare pentru a monitoriza evoluția fiecărui elev în parte.

Care este testul de intrare și cât timp?

Testarea de admitere durează aproximativ 30 de minute și este instrumentul folosit de managerul Resurse umane și profesor pentru a determina nivelul de pornire al fiecărui candidat. Interviul este de asemenea util pentru a înțelege atitudinea și motivația candidatului. Candidații care nu îndeplinesc cerințele necesare la discreția școlii sunt considerați incapabili. Interviul este gratuit și nu se leagă de înregistrare. Puteți să rezervați unul sau mai multe teste de intrare utilizând formularele corespunzătoare.

Am experiență în industria de film / televiziune pentru a avea acces la cursuri de RFA?

Nu. Pentru a avea acces la cursurile RFA nu este necesar să aibă o pregătire tehnică / artistică la începutul celor doi ani anteriori ca furnizarea de formare include alfabetizare pentru fiecare departament.

Trebuie să se pregătească materialul pentru a lua testul de intrare?

Nu este necesar să aibă un material produs, dar poate și trebuie să aducă atunci când intrarea testa potențialul lor deja făcute materiale (de ex. Clip video, povestiri scurte, scurte, poezii, portofoliu de fotografie, desene, carte, extrase de script și altele asemenea ). Materialele trebuie să fie introdusă pe un suport USB sau hard disk formatat pentru Mac; El va fi profesorul de a alege ce sa ma uit printre materialele prezentate în faza de testare de intrare.

Dacă vreau să se înscrie în clasa actorie, trebuie să se confrunte cu un proces?

Chiar și pentru cursul de actorie este de așteptat să test de intrare individuale. Profesorul poate, la discreția sa, necesită citirea unui text sau pune întrebări mai specifice util să ia în considerare nivelul de pornire. Există, totuși, este necesar prepararea materialului specific.

Mă pot înscrie direct în al doilea an?

Pentru unele cursuri vă puteți înscrie direct în al doilea an, după trecerea unui examen de admitere.

Care este scrisoarea de intenție pe care am trimis înainte de testul de intrare?

Scrisoarea motivantă este o scurtă prezentare pe care un candidat o scrie pentru a explica de ce a decis să se propună pentru un anumit curs academic, care sunt obiectivele sale, ce îl motivează să aleagă să se adreseze Academiei, din care experiențe orice parte, ce studii a făcut, cât de multe limbi vorbește și de ce simte că este potrivit să participe la curs. Scrisoarea trebuie să fie formată dintr-o singură pagină, posibil într-un "dosar" sau 1800 de caractere, inclusiv spațiile și salvate în format PDF. Trebuie introduse întotdeauna următoarele: locul, data, datele personale ale candidatului, adică numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail; pe de altă parte, trebuie să se indice consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal actualizat în legătură cu Decretul legislativ 196/2003.

înregistrare

Cum vă înregistrați?

Pentru a se înscrie în cursurile universitare din perioada de doi ani 2018/20 este necesar să se ia un test de admitere, gratuit și nu obligatoriu la înscriere. Puteți să vă rezervați testul de admitere utilizând formularul într-una din sesiunile indicate de Roma Film Academy . Nu este posibil să se ia examenul de admitere la alte ore ale anului și fiecare sesiune are o taxă de înscriere diferită. După ce ați primit rezultatul testului dvs., dacă sunteți eligibil, Secretariatul vă va spune ce trebuie să faceți pentru a vă înregistra.

Ce este de înregistrare?

Înscrierea este plata taxei necesare pentru a vă confirma locul în clasă și trebuie plătită numai în primul an de la comunicarea cu succes a testului de admitere. Taxa de înscriere variază în funcție de sesiunea la care sunteți înscris și nu este rambursabilă, chiar dacă nu intenționați să continuați cu participarea la curs. Este posibil să se înregistreze, după primirea rezultatelor pozitive ale testului de admitere, atât la fața locului, cât și online, în conformitate cu instrucțiunile furnizate de Secretariat.

Care sunt datele și termenele până la care să se înscrie?

Înregistrarea este deschisă din aprilie până în septembrie 2018. Taxa de plată variază în funcție de sesiunea în care vă înregistrați. Rețineți că dacă vă dați testul de intrare în luna mai și sunteți eligibil, puteți să vă înscrieți și mai târziu; cu toate acestea, va trebui să plătiți taxa de înscriere așteptată în acea lună. Pentru cererile de înregistrare care sosesc începând cu luna august, Școala își rezervă dreptul de a stabili testele de admitere numai pentru cursurile care încă au locuri disponibile.

La sfârșitul primului an în care sunt înscriși automat în al doilea?

La sfârșitul primului an secretariatul trimite studenților formularele necesare pentru a aplica pentru intrarea în al doilea an. Acceptarea cererii depinde de calea luată în primul an, evaluările finale ale cadrelor didactice, precum și orice măsuri disciplinare sau administrative. Studentul, prin urmare, decide să termine studiile în primul an doar obtinerea unui certificat de participare și, prin urmare, nu este obligat să plătească linia de al doilea an.

Ce se întâmplă odată ce sunteți membru?

După ce au trecut cu succes testul de intrare, secretariatul trimite formularele să se aboneze. După ce a trimis înapoi formularul completat, sunteți în mod oficial un student RFA. Pentru a perfecționa practica, vi se va cere să trimită unele documente, timpul și modul specificat de secretarul:

 • copie a certificatului de diploma de bacalaureat;
 • 2 fotografii tip pașaport, un imprimate și digitale pentru a trimite prin e-mail;
 • ștampila la valoarea de € 2,00;
 • copie a codului fiscal;
 • certificat de sănătate bună (numai pentru curs în actorie).

Pentru studenții străini este de asemenea necesar:

 • certificare care atestă eliberarea vizelor care urmează să fie obținute de studiu la Ambasada sau consulatul italian din țara lor de reședință.

Cât costă un curs de RFA?

Prețul cursurilor este indicat direct în cartea de curs specific.

Școala are un număr maxim de elevi pe clasă?

Da. În fiecare an, Academia definește un număr maxim de elevi pe clasă în funcție de candidații considerați de management adecvat și de aprovizionare cu lanț. În acest fel, toți studenții sunt garantate o educație de profil în ceea ce privește predarea distribuit, spațiu și echipamente. Numărul de locuri disponibile pentru înscrierea în primul an și pentru cea directă, în al doilea an sunt specificate direct în cartea de clasă.

Calea academice

Pe parcursul celor doi ani de Academia îmi permite să fac stagii?

Indicarea școlii este de a se consacra capacitate maximă la frecvența cursurilor și a activităților de producție pe parcursul a bienal. În cazuri excepționale, sau pentru activități deosebit de importante, Academia aprobă perioadele de formare / stagiu în timpul cursului, cu toate că nu în conformitate cu formarea prevăzută.

Pot combina munca mea cu frecvența la Academia?

Academia este un angajament atotcuprinzător: prelegeri, sesiuni de lucru independente și de grup, pregătirea de proiecte lunare și evenimente speciale, umple student la rutina RFA. E „poate lucra în programele extracurriculare, cu toate acestea, orice absență din motive legate de muncă nu sunt justificate.

După cum susține Academia din intrarea în lumea muncii?

RFA urmează studenții săi până la absolvire și continuă să le monitorizeze după. În funcție de caracteristicile specifice pe care elevul a dezvoltat peste doi ani, profesionalismul dobândit și merit al fiecărui elev, raportul școlar profilul studentului sau Alumnus să nominalizeze producții și locuri de muncă profesionale. intrare directă în circuitul profesional nu este garantată chiar mai mult dacă unul dintre standardele tehnice sau etice nu este îndeplinită în opinia școlii.

Pot să lucrez pentru Academia?

Da. Se întâmplă adesea ca un fost student de a deveni asociat sau asistent pentru segmentele educaționale sau tehnice ale RFA. Profesionalismul, excelenta, fiabilitatea și curriculum-ul global fostul student sunt parametri importanți în selectarea colaborării.

Ce dovezi pot ajunge la sfârșitul cursului?

Studenții care finalizează cu succes cursul de studiu a indicat de către școală, a obținut eliberarea de Diplomă de studii aprofundate. În caz de abandon al cursului sau suspendarea elevului din lecțiile, acestea vor fi emise numai certificatele indicate în regulamentele școlare.

Cum pot deveni un „RFA ambasador“?

De „Ambasadorul“ (sau Ambasadorii) sunt absolvenți care lucrează în școală propune evenimente sau activitati in afara de predare și de a face munca îndrumare către elevii școlii. La sfârșitul studiilor lor, pe care pot fi transmise la Biroul Secretarului pentru un loc de muncă pentru a deveni un „ambasador“. În cazul în care conducerea consideră că aveți toate cerințele pentru a reprezenta Academie, poti deveni un „ambasador“ și să se bucure de beneficiile legate de această cifră.

Pot participa la activitățile RFA chiar și atunci când am terminat cursul meu?

Da. Academia va păstra dvs. de contact în baza de date pentru inițiativele evidenziarti, evenimente, ocazii sau oportunitati de afaceri, în funcție de calificarea dumneavoastră. Fiți la curent, astfel încât contactele să comunice secretariatului e-mail și telefon.

Program predat în:
Italiană
Roma Film Academy

Vezi 5 mai multe cursuri de la Roma Film Academy »

Ultima actualizare April 4, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
5,500 EUR
- pe an universitar
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date