Cursul de pregătire IELTS este destinat studenților care intenționează să urmeze examenul IELTS în următoarele 15-20 de săptămâni. Cursul familiarizează elevii cu cerințele examenului și cu cele patru secțiuni: citirea, ascultarea, scrierea și vorbirea. Elevii vor practica extensiv fiecare dintre aceste abilități, precum și pe îmbunătățirea gramaticii, vocabularului, ortografiei, punctuării și pronunției.

Elevii vor învăța strategii pentru a le ajuta să-și demonstreze capacitatea lingvistică pe examen și să ia în mod regulat examene complete (citit, ascultat, scris și vorbit) pentru a practica aceste strategii. Fiecare tip de sarcină de scriere IELTS, incluzând atât module de pregătire academică, cât și de formare generală, este acoperită sistematic în fiecare nivel al cursului.


Durata: 5 până la 30 de săptămâni/>

Orarul: dimineața și seara

Intrări: În fiecare zi de luni

Nivel de intrare: nivel intermediar și mai sus

Timp de contact: 20 ore orare 3 ore opționale

Codul cursului CRICOS: 069592A


Un exemplar de curs pentru cursul de pregătire IELTS este prezentat mai jos./>De ce să alegeți un curs Primus Australia College of Education?


Cursurile PRIMUS ENGLISH sunt predate în facilități de ultimă oră situate central în Melbourne CBD. Acestea au fost create de profesori și cadre didactice englezești și sunt difuzate alături de activitățile culturale și culturale extracurriculare într-un mediu cu profesori și studenți favorizați și prietenoși./>
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Primus English - Learn English in Melbourne, Australia »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
5 - 30 săptămâni
La zi
Price
- Pentru comisioane și taxe de curs actualizate, vă rugăm să ne contactați.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date