Curs de limba engleză pentru scopuri academice (EAP)

Generalități

Programul de descriere

Programul Engleză în scopuri academice (EAP) este conceput pentru studenții englezi ca limbă a doua (ESL) la toate nivelurile care: intenționează să intre într-un colegiu sau universitate americană la nivel de licență; trebuie să se pregătească pentru TOEFL și IELTS; doresc să reușească în sala de clasă a universității cu vorbitori nativi de engleză.

Programul evidențiază

Renunțări TOEFL

Studenții care solicită programe de licență și studii postuniversitare SDSU și colegiile comunitare locale pot fi eligibili pentru a primi o renunțare la TOEFL după finalizarea nivelurilor avansate.

Admiterea condiționată la licență la SDSU

Studenții care intenționează să obțină o diplomă de licență la SDSU au posibilitatea de a aplica pentru admiterea condiționată de licență.

Dezvoltarea abilităților academice

Programul EAP ajută studenții internaționali ESL să dezvolte abilitățile necesare pentru a reuși la universitățile din SUA.

Consiliere universitară

ALI oferă consiliere în probleme academice și selecție universitară. Consilierii ajută studenții cu cereri de admitere la San Diego State University și alte școli.

Interacțiunea cu vorbitori nativi

Studenții EAP au posibilitatea de a-și exersa abilitățile de vorbire și ascultare în limba engleză și de a-și îmbunătăți cunoștințele despre cultura americană prin interacțiunea cu vorbitori nativi. Biroul de viață studențească ALI poate ajuta, de asemenea, elevii să ia contact cu vorbitori nativi în afara clasei.

Înscrieți-vă la clasele SDSU

Studenții EAP avansați se pot înscrie până la două clase obișnuite SDSU (șase unități) * cu studenți americani în timpul semestrelor de toamnă sau primăvară. Clasele, creditele și transcrierile oficiale SDSU sunt acordate și pot fi transferate către alte universități. Consultați EAP Plus de mai jos pentru mai multe informații.

* Se aplică o taxă suplimentară.

Testare și plasare

Programul EAP oferă instruire în limba engleză la toate nivelurile de la început până la avansat. Elevii susțin teste de plasament pentru a-și determina nivelul de engleză. Acestea sunt testate în diferite domenii de abilități (ascultare, vorbire, citire și scriere) și plasate în funcție de nevoile și abilitățile lor variate. Elevii de nivel inferior iau clase de abilități integrate. La sfârșitul fiecărui trimestru, elevii au opțiunea de a testa din nou pentru a-și măsura progresul.

Engleză pentru scopuri academice

 • Număr de săptămâni: 12 vara, 17 primăvara sau toamna.
 • Ore de instruire: 23+ pe săptămână.
 • Cerințe: Se preferă instruirea prealabilă în limba engleză.
 • De asemenea, include: Toți studenții au acces la consiliere academică, consiliere pentru studenți, cursuri elective, clinici de pronunție, grupuri de conversație, laboratoare de limbă și informatică, biblioteca SDSU și facilități sportive.

Studenții care sosesc după data de începere a EAP pot participa la programul de engleză intensivă pentru comunicare (IEC) până la următoarea sesiune EAP.

Curriculum

Teste de plasament

După susținerea examenului de plasare EAP, studenții sunt plasați la cursurile lor în funcție de puterea abilităților lingvistice din fiecare zonă de conținut a cursului, ceea ce înseamnă că elevii pot fi la diferite niveluri pentru ascultare, citire, scriere, etc. curriculum.

Aptitudini engleza

Timpul semnificativ de instruire este dedicat dezvoltării abilităților de citire, scriere, gramatică, ascultare, vorbire și vocabular academice, precum și strategiilor necesare pentru succesul cursurilor colegiului și universității.

Alte cursuri

În funcție de nivel și disponibilitate, studenții pot alege cursuri pentru a se pregăti pentru examenele TOEFL și IELTS necesare pentru programele universitare de licență. Unii studenți pot fi eligibili să urmeze cursuri bazate pe conținut, cum ar fi engleza matematică, engleză pentru inginerie, marketing american.

Activitati

Studenții sunt expuși culturii universitare din SUA și pot participa în mod regulat la activitățile din campusul SDSU prin intermediul programului EAP.

Programul Electives

Cursuri elective sunt oferite în fiecare semestru pentru a sprijini în continuare abilitățile de testare, îmbunătățirea competenței lingvistice și creșterea cunoștințelor despre cultura SUA. Cursurile variază în funcție de sesiune și nivel de plasare.

Opțiunile populare includ:

 • Prep. TOEFL bazat pe internet
 • IELTS Prep
 • English Through Dance
 • Pronunția americană
 • Modele de propoziții în engleză
 • Dezvoltarea fluenței prin intermediul verbelor
 • Pregătirea pentru lectură academică
 • Engleză prin muzică populară
 • Engleză prin sport

Clinica de pronunție

În plus față de cursurile de vorbire zilnice și opțiunile opționale de pronunție, ALI oferă studenților articulare personalizată gratuită și modificare de accent utilizând software specializat, activități de laborator personalizate și materiale create de profesori.

EAP Plus

Studenții avansați se pot înscrie la până la două clase obișnuite SDSU cu studenți americani. Clasele, creditele și transcrierile oficiale SDSU sunt acordate și pot fi transferate către alte universități.

 • Deschis pentru studenții avansați care testează peste nivelul EAP 106.
 • Elevii lucrează îndeaproape cu consilierii lor ALI pentru a alege cursurile SDSU în departamente selectate.
 • Studenții câștigă credit SDSU la cursuri cu studenți americani.
 • Se acordă transcrieri oficiale SDSU și credit transferabil.
 • Se aplică taxe suplimentare pe bază de clasă.

Taxe

 • 6 ianuarie - 7 mai: 6.350 USD
 • 19 mai - 5 august: 4.235 USD
 • 18 august – dec. 17: 6.350 USD
Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is t ... Citeste mai mult

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is the third-largest university in the state with an enrollment of more than 35,000 students. We offer 97 bachelor's, 84 masters, and 21 doctoral degree programs. Citește mai puţin