Read the Official Description

De ce elevii decid pentru INNES

Cursanții germani iubesc dimensiunile grupurilor noastre mici, sprijinul nostru individual și profesorii noștri cu înaltă calificare și prietenie - un mediu care permite o călătorie de învățare personalizată, personalizată și de succes. Studierea la INNES înseamnă, de asemenea, să fii parte a unei comunități internaționale de cursanți ambițioși și diferiți. Cartea de curs și toate materialele suplimentare sunt incluse în taxa de curs.

Aflați germana în Viena

Cursul nostru de cursuri de limbă germană vă ajută să ajungeți la nivelul țintă al limbii germane în decurs de 8 săptămâni. Cursurile de limbă germană seara se desfășoară de două ori pe săptămână: luni / miercuri pentru nivelurile A și marți / joi pentru nivelurile B. Cursurile sunt întotdeauna de la 6-8 pm seara. Această clasă este ideală pentru studenții internaționali sau profesioniștii care lucrează.

Conținutul I Metoda I Materialul cursului

Un curs de limbă germană tipică seara vă ajută să învățați limba germană în următoarele moduri.

  • dezvoltați toate cele cinci abilități, inclusiv ascultarea, citirea, vorbirea, scrierea și interacțiunea
  • vă îmbunătățiți eficiența comunicativă
  • vă extindeți vocabularul
  • vă studiați și pregătiți gramatica
  • deveniți un comunicator fluent și confident cu cunoștințe locale

La INNES, calitatea și profesionalismul contează. Lucrăm exclusiv cu profesori calificați și pasionați, materiale de primă clasă și metode dinamice și atrăgătoare, astfel încât să puteți învăța limba germană într-un mod personalizat. Toți profesorii folosesc metode interactive și interactive care permit studenților să fie activi în permanență și să experimenteze cu un limbaj nou. Profesorii noștri vor crea teste de progres regulat pentru dvs., pentru a vă asigura progresul în procesul de învățare.

În cursul de cursuri de limbă germană, veți învăța limba germană utilizând o carte de curs și o varietate de materiale suplimentare selectate special. Pentru cursurile A1-B1 lucrați cu cartea de curs Menschen și de la B2 cu cartea de curs Mittelpunkt. Cartea de curs și toate materialele suplimentare sunt incluse în taxa de curs.

Care este nivelul potrivit pentru tine? Test de plasare I

În fiecare lună, oferim 10 faze ale cursului de limbă germană de seară: A1 / 1, A1 / 2, A2 / 1, A2 / 2, B1 / 1, B2 / 2. Dacă nu sunteți sigur ce nivel de curs este potrivit pentru dvs., completați pur și simplu acest test de plasare a destinațiilor de plasare. Dacă încă nu sunteți sigur, discutați cu noi! Trimiteți-ne un e-mail la info@innesvienna.net, sunați la numărul 43 1 890 65 85 sau opriți-vă de la institutul nostru pentru o evaluare rapidă și personală.

Înregistrare

Vă puteți înregistra online, telefonic sau personal la biroul nostru. Toate cursurile noastre de cursuri de limbă germană de la INNES sunt disponibile cursanților cu vârsta peste 16 ani. Chiar dacă majoritatea cursanților noștri se află între 20 și 30 de ani, acoperim toate vârstele, inclusiv 60 de ani.

Certificat de curs Confirmarea participării ECTS

Cerințele minime pentru eliberarea unui certificat de curs sunt următoarele:
  • minim 80% participare la durata totală a cursului
  • 60% din numărul total al testelor de progres
După finalizarea cu succes a cursului de limbă germană de seară, veți primi un certificat de curs (6 ECTS) în ultima zi de curs, ca o dovadă recunoscută la nivel internațional a experienței dumneavoastră de învățare în limba germană. În cazul neparticipării la testele de progres, nu se pot acorda puncte ECTS. Cu toate acestea, participanții care îndeplinesc participarea minimă de 80% pot primi o confirmare a participării. Administrația relevantă a programului de studii sau universitatea are decizia finală privind recunoașterea certificatului dumneavoastră INNES.

ÖSD Prep Atelier I Examen ÖSD

Vrei să te pregătești sistematic pentru examenul ÖSD? Apoi, atelierul nostru de pregătire a examenelor ÖSD ar putea fi doar chestia ta! În fiecare lună, timp de 2 zile (câte 3 ore fiecare), pregătiți tot ceea ce este necesar pentru a vă pregăti pentru "modul de gândire ÖSD". Echipate cu toate strategiile de testare necesare și care au parcurs diferite teste de probă, puteți ajunge la examenul dvs. cu un zâmbet relaxat. Apropo, puteți face examenul dvs. ÖSD direct la institutul nostru.

Vă rugăm să rețineți: Cursurile de seară germană au aproximativ 6 participanți (în cursurile de seară începând cu lunile octombrie și martie acest număr mediu ar putea fi ușor mai mare) care trebuie să aibă bune abilități de învățare. INNES deține dreptul de a efectua modificările necesare ale cursului. Toate detaliile pot fi găsite în secțiunea Întrebări frecvente.

Reducere pentru studenți

Dacă sunteți student universitar cu normă întreagă, puteți obține o reducere a cursurilor de limba germană. Pe măsură ce vă înregistrați online, introduceți codul STUDENT pentru a vă activa reducerea. În prima zi de curs, vă rugăm să indicați elevului dvs. ID-ul valabil al studenților.

Vă rugăm să rețineți: Cursurile intensive din Germania au aproximativ 6 participanți care trebuie să aibă bune abilități de învățare. INNES deține dreptul de a efectua modificările necesare ale cursului. Toate detaliile pot fi găsite în secțiunea Întrebări frecvente.

Program taught in:
Germană
Innes Institute Vienna
Last updated October 16, 2018
Acest curs este
Start Date
Oct. 2019
Duration
12 săptămâni
Price
430 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
End Date
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date